2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende çok zor bekledim işte 1 hafta geçince test yaptımm. Ağrılarım hiç geçmedi ama ara ara daha da şiddetlendi. Sen vücudunu biliyorsun karar senin ama şuan çok erken bir kaç gün daha geçsin istersen.
Evet biraz daha bekleyecem bu arada ben ayaklarimi 20 dakika diktim sonrada ters rahim pozisyonu yuz ustu yatip bacagimi kendime cektim 20 dakikada oyle yattim 40 dakika ve sonra sabah yikandim 3 gun 2 gunde yaki kullandim keske daha cok kullansaydim diyorum bakalim gorecem bekleyecem 1 hafta daha test yapacam zaten adetimede 10 gun var bu arada eşime duzenli degil iliski gunleri e vitamini verdim dusuk dozda 1 tane bende ictim 3 kere falan ictik

Benimde aynen yok gibi hatta ama sizin tutmus benimde oyle olur insallah
İnşallah canım. Herkesin belirtisi çok farklı herkes gibi değil normalden farklı olan şeyler belirti oluyor. Ben çok akıntısı olan biriydim normalde.

İnşallah canım. Herkesin belirtisi çok farklı herkes gibi değil normalden farklı olan şeyler belirti oluyor. Ben çok akıntısı olan biriydim normalde.
Benim normaldede akintim pek yok bekliyorum bakalim bi de kasik batmalarim bazen sol bazen sag oluyo surekli ayni kasik degil yani senindemi oyleydi

Cok sagol canim hamileligin saglikla gecsin sagliklada kucagina al insallah
Amiiin çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen ve bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah. ❤

yumurtlamadan sonra kesildi benim şuan yok denecek kadar az akıntı falan yokk siz de nasıl kızlarr
Ben normalde yogun akıntı yaşayan biriyim. Yumurtlamadan sonradır varla yok arası gibi bir şeyy. Testlerim pozitif şuan. Herkesin akıntım çoğaldı demesi kafamı karıştırıyordu ama demek ki illa öyle olacak diye bir şey yok.

Evet benimde senin gibi normalde bende de vardır hele yumurtlama zamanı anlıyorum zaten çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…