2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam canım inşallah gönlüne göre verir rabbim. Ben ilk kez Bu kadar çok yumurtlama akıntısı yaşadım. Ve değerlendirdik. Hemen sonrasında şiddetli kasık ve bel ağrılarım başladı. Sürekli karın ağrımdan dolayı adet olduğumu düşünüp konturol ediyordum. Adete 7 gün kala dayanamayıp test yaptım çok çok silik gördüm. Gün geçtikçe koyulaştı. Bugün adete 5 gün var ama çok daha iyi çift çizgi gördüm. Ve hala ağrılarım devam ediyor.
Benim pek agrim yok ara ara batma kasikta ama belli belirsiz ve iliski ustunden 4 gun gecti daha belli olmaz heralde henuz bende testte yapsam cikmaz galiba sizce yapayimmi bilemedim belirtide pek yok ama belimde ara ara agri oluo ama bende bel fitigi var hep oluyo fikrin nedir

Hayırlısı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı.nasip etsinn. Nasıl öğrendin kaç gün kala
Ben bir hafta kala öğrendim hcg 30 du bugün tam davet günüm 623 oldu hcg. Evde idrar testi yaptım çok silik çıktı sonra hemen kan verdim öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi şimdi keseyi görmeyi bekliyorum dört gözle

Bende beklemedeyim daha erken baya bizim için sende batma fln varmı kasiklarinda
Pek yok cok nadiren oluyo 5 saniye falan gunde 1 kere falan o sa psikolojik sanirim 😂 daha akinti vs bisey baslamadi 13 14 15 degerlendirdik 16 17de degerlendirseydik keske diyorum 🙈 insallah tutmustur esime bitter cikolata kahve yapiodum ceviz veriodum insallah tutmustur beklemedeyim

Pek yok cok nadiren oluyo 5 saniye falan gunde 1 kere falan o sa psikolojik sanirim 😂 daha akinti vs bisey baslamadi 13 14 15 degerlendirdik 16 17de degerlendirseydik keske diyorum 🙈 insallah tutmustur esime bitter cikolata kahve yapiodum ceviz veriodum insallah tutmustur beklemedeyim
Bende bu ay eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Kahve içip bitter çikolata yedik. Sonrada uzanıp ayaklarımı kaldırdım sanırım bunkardan biri işe yaradı.

Benim pek agrim yok ara ara batma kasikta ama belli belirsiz ve iliski ustunden 4 gun gecti daha belli olmaz heralde henuz bende testte yapsam cikmaz galiba sizce yapayimmi bilemedim belirtide pek yok ama belimde ara ara agri oluo ama bende bel fitigi var hep oluyo fikrin nedir
Bende çok zor bekledim işte 1 hafta geçince test yaptımm. Ağrılarım hiç geçmedi ama ara ara daha da şiddetlendi. Sen vücudunu biliyorsun karar senin ama şuan çok erken bir kaç gün daha geçsin istersen.

Ben bir hafta kala öğrendim hcg 30 du bugün tam davet günüm 623 oldu hcg. Evde idrar testi yaptım çok silik çıktı sonra hemen kan verdim öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi şimdi keseyi görmeyi bekliyorum dört gözle
Yaa Maşallah ben çift çizgi gördüm ama beklenen adet bu cuma yani daha olduğu için ben kan testi yaptırmadım.

Merhaba arkadaslar bende zor bekleyişlersen sonra bugün hamıle oldugumu ögrendim üstelik hıc umudum yokken bır hafta sonra kese görmeye gidecez Rabbım isteyen herkese nasip etsin 🙏
Maşallah canım adet günün ne zaman

Ne güzel yaa. İnşallah darısı başıma. Pozitif görmüş olsam da günüm geçmediği emin olamıyorum.
Aslında bende şöyle emın olamıyorum yumurtlama günümde kanama oldu yumurtlama kanamasıdır dedım galiba öyleymıs hıc basıma gelmemişti. Daha önce ıkı gebelik geçirdim ama malesef erken haftalarda kaybettim. Daha sonra 4 gun önce yıne kanama oldu ve ben adet zannettim arkası gelmeyince hemen senaryolar yazdm kist mi o mu bu mu diye hamilelik aklıma bile gelmedi istiyorduk ancak her ay olmayınca bu ayda kanamalar dan olmadıgnı düşünmüştüm nasipmiş demekki bu ay oldu mucize gibi bişeu 🙏🙏

Aslında bende şöyle emın olamıyorum yumurtlama günümde kanama oldu yumurtlama kanamasıdır dedım galiba öyleymıs hıc basıma gelmemişti. Daha önce ıkı gebelik geçirdim ama malesef erken haftalarda kaybettim. Daha sonra 4 gun önce yıne kanama oldu ve ben adet zannettim arkası gelmeyince hemen senaryolar yazdm kist mi o mu bu mu diye hamilelik aklıma bile gelmedi istiyorduk ancak her ay olmayınca bu ayda kanamalar dan olmadıgnı düşünmüştüm nasipmiş demekki bu ay oldu mucize gibi bişeu 🙏🙏
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Hep beraber temmuz annesi oluruz inşallah. ❤

Ben bir hafta kala öğrendim hcg 30 du bugün tam davet günüm 623 oldu hcg. Evde idrar testi yaptım çok silik çıktı sonra hemen kan verdim öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi şimdi keseyi

Akıntı ne zaman olucak hamileysen mi akıntı oluyor

X