2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Insallah canim. Aynen ilk denemem ilk istemem zor verdim karar. 1.5 yildir evliyim zor bir karar malum allah nasip ederse verirse kabulum vermese de kabulum napalim 😊
Hakkımızda Hayırlısı. Benim hala gözüm korkuyordu ama eşim ve kızım çok istiyorlar. İnşallah bu ay alırız haberi. ❤

Var mı çevrede ikiz benim teyzemin kızları ikiz. Onun da teyzesinin kızları ikizmiş.😁

Babam ikiz😅
Annemin halasi ikiz.

Bizde baya var ikiz yesil gözlü de baya baskın her iki tarafta. Babam annem kahve ama soya cekim olursa yesil de olabilir 🤭

Ama suanda yiğenim birebir huy suy tip bebeklik resmen birebir ayniyiz😅 insallah kizimi da klonlarim yigenim gibi🤭

Kızlar günaydın ❤️ Geçen ay Haziran 2021 anneleri grubunda takılıyordum, ama adet oldum. İnşallah Temmuz 2021 annesi olurum 💗 benim gibi diğer aydan bu ayın topiğine geçecek çok kişi var. Aranızda hamile olanlar, bize önerdiğiniz doğal yöntemler veya genel olarak uyguladığınız şeyler varsa yazar mısınız acaba 🤗 inanın buna çok ihtiyacımız var insana moral oluyor 🙏🏻💗
♦️Mesela benim bugün adetim bitti, hiç ovulasyon testi yapmadım, sizce başlamalı mıyım? Faydası var mı?
♦️ Bugün gidip folik asit alacağım. Sade bir ürün mi almalıyım yoksa folik asit içeren multivitamin mi?

Babam ikiz😅
Annemin halasi ikiz.

Bizde baya var ikiz yesil gözlü de baya baskın her iki tarafta. Babam annem kahve ama soya cekim olursa yesil de olabilir 🤭

Ama suanda yiğenim birebir huy suy tip bebeklik resmen birebir ayniyiz😅 insallah kizimi da klonlarim yigenim gibi🤭
Oooo sen baya baya ikiz doğurabilirin. Gönlüne göre versin rabbim.❤

Kızlar günaydın ❤ Geçen ay Haziran 2021 anneleri grubunda takılıyordum, ama adet oldum. İnşallah Temmuz 2021 annesi olurum 💗 benim gibi diğer aydan bu ayın topiğine geçecek çok kişi var. Aranızda hamile olanlar, bize önerdiğiniz doğal yöntemler veya genel olarak uyguladığınız şeyler varsa yazar mısınız acaba 🤗 inanın buna çok ihtiyacımız var insana moral oluyor 🙏🏻💗
♦Mesela benim bugün adetim bitti, hiç ovulasyon testi yapmadım, sizce başlamalı mıyım? Faydası var mı?
♦ Bugün gidip folik asit alacağım. Sade bir ürün mi almalıyım yoksa folik asit içeren multivitamin mi?
İnşallah sende biz de bu ay hamile kalırız. :dua: :anneadayı:

Folik asit kullanıyor musun 🤗 ben ilk kez başlayacağım da bazıları aşırı derecede baş ağrısını yaptığını yazmış 🧐
İlk denediğim ay kullandım ama olmayınca bıraktım. Bende baş ağrısı yapmadı ama tabi herkes aynı değil. Şuan elimde de var bende mi kullansam acaba

İlk denediğim ay kullandım ama olmayınca bıraktım. Bende baş ağrısı yapmadı ama tabi herkes aynı değil. Şuan elimde de var bende mi kullansam acaba
Ben folik asit konusunda çok kararsızdım. Aslında doktor kontrolü olmadan kullanmak istemiyordum. Geçen ayki denemelerimizden sonra ya hamileysem ve folik asit almadım diye bir şey olursa dedim hep kendi kendime. Sonunda bu vicdan azabına döndü hata mı ettim diye düşündüm hep, o yüzden bu akşam alacağım inşallah .

Kızlar günaydın ❤ Geçen ay Haziran 2021 anneleri grubunda takılıyordum, ama adet oldum. İnşallah Temmuz 2021 annesi olurum 💗 benim gibi diğer aydan bu ayın topiğine geçecek çok kişi var. Aranızda hamile olanlar, bize önerdiğiniz doğal yöntemler veya genel olarak uyguladığınız şeyler varsa yazar mısınız acaba 🤗 inanın buna çok ihtiyacımız var insana moral oluyor 🙏🏻💗
♦Mesela benim bugün adetim bitti, hiç ovulasyon testi yapmadım, sizce başlamalı mıyım? Faydası var mı?
♦ Bugün gidip folik asit alacağım. Sade bir ürün mi almalıyım yoksa folik asit içeren multivitamin mi?
Hoşgeldin inşallah senin de müjdeli haberini alırız. Ovulasyon testi alabilirsin istersen ya da almadan akıntına göre de yapabilirsin. Ne kadar zamandır deniyorsun ?

Hoşgeldin inşallah senin de müjdeli haberini alırız. Ovulasyon testi alabilirsin istersen ya da almadan akıntına göre de yapabilirsin. Ne kadar zamandır deniyorsun ?
Canım benim durum biraz karışık, Nisan’da kimyasal gebelik yaşadım, sonra 5 ay kadar ben istemedim korktum, geçen ay ilk defa rutin şekilde denedik olmadı. Kimyasalın olduğu zaman, ilk denemede tutmuştu. Yani şimdiki denemelere göre bu ay ikinci deneme olacak 😊

Canım benim durum biraz karışık, Nisan’da kimyasal gebelik yaşadım, sonra 5 ay kadar ben istemedim korktum, geçen ay ilk defa rutin şekilde denedik olmadı. Kimyasalın olduğu zaman, ilk denemede tutmuştu. Yani şimdiki denemelere göre bu ay ikinci deneme olacak 😊
Anladım inşallah hayırlısıyla tutunur deneme yaptığında. Ovulasyon alıp takibini yap bence

Hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar aşırı mutluyum ya içim içime sığmıyor indirdiğim program doğum zamanını Temmuz gösteriyor inşallah Temmuz annesi olcam 🌸🌸🌸🌸🌸
Tebrik ederim. Sağlıklı sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız inşallah. Belirtiniz falan var mıydı. Reglden önce mi sonra mı öğrendiniz acaba. :KK48:

Tebrik ederim. Sağlıklı sıkıntısız bir gebelik yaşarsınız inşallah. Belirtiniz falan var mıydı. Reglden önce mi sonra mı öğrendiniz acaba. :KK48:
Reglime 7 gün varken öğrendim ben yani hiç umudum yoktu geçen ay çok denedim olmadı bu ay eşimle 2 defa deneyebildik il dışına gittim. Ama göğüslerim inanılmaz hassaslaştı ve ağrıdı koltuk altına doğru ve göğüs uçlarım. Kasıklarım adet öncesi sızı gibi ağrı hissettim ve sabahları uykudan uyanamaz oldum benim belirtilerim bunlar daha çok yeni dualarınızı bekliyorum sağlıklı bi gebelik olması için.

Reglime 7 gün varken öğrendim ben yani hiç umudum yoktu geçen ay çok denedim olmadı bu ay eşimle 2 defa deneyebildik il dışına gittim. Ama göğüslerim inanılmaz hassaslaştı ve ağrıdı koltuk altına doğru ve göğüs uçlarım. Kasıklarım adet öncesi sızı gibi ağrı hissettim ve sabahları uykudan uyanamaz oldum benim belirtilerim bunlar daha çok yeni dualarınızı bekliyorum sağlıklı bi gebelik olması için.
Gönlünü ferah tut her şey güzel ilerler inşallah. Bana umut oldun benim reglime daha çok ama sanki bu ay oldu gibi. İnşallah Bende veririm güzel haberi.❤

Gönlünü ferah tut her şey güzel ilerler inşallah. Bana umut oldun benim reglime daha çok ama sanki bu ay oldu gibi. İnşallah Bende veririm güzel haberi.❤
Ya bişey diyeyim mi cidden insan kafasını başka birşeye verince düşünmeyince oluyor gebelik çünkü benim bu ay aklıma bile gelmedi gebelik hatta eşime bile bu ay kaldı öbür ay deneriz demiştim ama çok şükür. Rabbim sana da tez zamanda gönlündekini versin ♥️

X