İlk ben cevaplayayım
dediğin gibi bende bir süredir yazamıyordum canım bakayım bir diye girdim bildirim geldi.bizi unutmadığına sevindim
Şükür sağlık açısından iyiyiz canım ama sonradan alerjimiz çıktı neye alerjisi olduğunu bulmakla uğraşıyorum.üstüne yeni 2 dişimiz çıktı çok bi mızmızız.birde bu aralar maşallah bir hareketlendiki sorma kucağımda tutarken yoruluyorum resmen.nasıl akşam ediyorum bilmiyorum.günüm kızlarımla ilgilenmekle geçiyor onlardan fırsat buldukça evime ve kendime bakmaya çalışıyorum.sen napıyosun nasılsın?prensesin nasıl?siz napıyosunuz ana kız
Maşallah canin çok hareketlendi benimkide durmuyor yerinde emekliyor heryerden çıkıyor sürekli yürümek istiyor ellerinden tutup yürütüyorum çok seviyor :) çok geçmiş olsun inşallah alerjiden kurtulursun büyüdükce alisiyormus bunyeleri kıyamam biz de çok çektik bu alerjilerden hala da ara sıra oluyor minik minik Allah başka dert keder vermesin diyelim
biz ana kız çok yogunuz benim okul uzak çok zaman kaybediyorum okulda süt sağım yapıyorum ama bizimki biberon istemiyor malesef sütler boşa gidiyor gibi buzlukta tutuyorum akşam eve geliyorum yorgun argın yemek bebek bulaşık toparlama bazen kendimi unutuyorum sabah evden kosturmayla cikiyorum hep şimdilik böyleyiz bakalım neler bekliyor bizi
Cok tesekkur ederim cok cok iyiyiz elhamdülillah hatirlanmak cok guzel ara sıra bakip çıkıyorum kızım cok hareketli bir bebek oldugu icin hic birseye dogru durust vakit ayiramiyorum malesef
işimide cok ihmal ettim hersey karismis onlari yola koymaya çalışıyorum. Bir soyle bin isit gibi oldu ama
sen nasilsin bebegin nasil
Ayy sevdaya sürekli doğurdum doğuracam diyordun son zamanlar o günleri hatırladım
şimdi de bak neler konuşuyoruz zaman su misali.. evet sen bir de evden çalışıyorsun eminim daha zordur bebiş hareketliyse dikkat et evin bide iki kattı demi valla benimki TV unitesinu yıkacaktu geçen söktük vitrini falan şuan bomboş. Normalde hepten kaldıracaktır ama yürümeye çalışıyor sıralıyor diye bıraktım
Iyiyim canım çok sükür
sen nasilsin bebis nasil? Ben hergün girip bakiyorum ama pek aktif degil topik. Bebeler canimiza okuyor
benimki hala diş cikarmadi onun huysuzlugu var. Onun disinda iyiyiz cok sükür.
Simdi de cok güzel ama hamileligimi cok özledim
o ilk heyecanlar, alışveriş falan güzeldi ya keske hep hamile kalsaydim
Senin bebisin alerjisi devam ediyor mu hala?
Bir de pisik icin sana mükemmel bir krem önerebilirdim ama malesef onu ben bile zor buluyorum. Babamin Bosnalı arkadasi bosna hersekten getiriyor. Annem sagolsun verdi bana bi kac tane. Elimde cok olsaydi yollayabilirdim sana.
Benimki de dişsiz hala bakalım ne zaman cikacak
ayy evet bende hamileliği özledim. heryerimw yastık koyup TV izlemeyi uyumayı. Şimdi nerde olsa uyurum taş bile olsa ama maalesef şartlar müsait değil
Benim bebişin alerjisi ara sıra oluyor doktor zamanla geçer dedi korkmayı deyince bende üstüne varmadim canim. Kremin adını söyler misin canım akrabalar Almanya'dan arabagla gelince Bosna'da konaklıyor bir ihtimal aldirabilirim çok teşekkür ederim
bizim kız tembel.. emeklemiyor.. emekleyeceğini düşünmüyorum
altını değiştirmek işkence haline dönüşmemesi içi eline oyalanacağı bişeyler veriyorum öyle altını değiştiriyorum cnm
cnm biz prima kullanıyoruz 4 numaradayız
ama ek gıdadan dolayı popoda kızarıklık olabiliyor dedi dr
aynısını bizde yaşadık
yurtdışından etkili kremler getirmişlerdi kuzenm onalr bile işe yaramadı
çaresizlik ne duyduysam ypmaya başladm veee z.yağı kullandım
her alt değiştirmede z.yağı sürüyorum ve geçti çok şükür
denemek istersen
Zeytinyağını yaktın mi peki canım asiti gitsin diye? Çok sağol iyi fikir sen nasıl yaptığını yaz da deneyeyim bu arada seni etiketlemedim çünkü sen topigin mudavimisin
Geçmeyen pişikse mantar olabilir canım onu da travazol geçirmişti büyük kızımda. Küçüğün de kizardığında z.yagi yada hamazinc kullanıyorum.sabaha geçmiş oluyor çok şükür Tesekkur ederim ben de canim.kizlarin babaannesi burdaydi 15 gündür. Bakâmadim buraya fazla. Benim küçüğümde 9 aylik olmak üzere henüz diş yok.iki çocukla günler yoğun bi şekilde geçip gidiyor sen nasılsın öykü hanım nasıllar
Bizim de disimiz yok canım ek gıda çok kötü gidiyor öykü hanım herşeyi öğürüp duruyor gözünden yaş geliyor pütürlü namına hiçbir şey yemiyor kafayı takiyorum çok
Canım ben de 2. 'ye hamileyim
yarın kalp atışı duymak icin doktora gideceğim geçen hafta gittim geç döllenme dedi doktor duyamadık baya canım sıkkın aslında
Ayy inanmıyorum hayırlı olsun
inşallah duyarsın hayırlısıyla ben de duymamıştım ilk burda çok yazmıştım hatta çok şükür geçti gitti be güzel ikisini bir arada büyürler
Hatırlayıp etiketledigin için teşekkür ederim canim
sık sık girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor 3 çocukla günler nasıl geçiyor, ben nasıl bir şeyin içine düştüm anlayamıyorum
benim minigim 26 temmuz doğumlu grubu geriden takip ediyoruz
iki dişi var, emekliyor bu ara bir de tutunup kalkmaya başladı gözümüzü 2 dk ayıramıyoruz. Ek gida konusu da güzel gidiyor çok şükür. Şu an en büyük sorunumuz uyku. Böyle böyle büyüyecekler insallah
Üç çocukla eminim çok zor oluyordur ama elbet geçecek diyorlar ya bu günler de geçecek inşallah canım sağlıkla buyusunler hepsi inşallah ben de ikinci istiyorum aslında sonra köşeme çekilmek istiyorum da biraz gözüm korktu açıkçası. Hayırlısı olsun inşallah. Bizimki de sürekli yürümek istiyor çok hareketli çok yorucu ama çok da güzel ya