- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
Valla boşver ne kadar geç o kadar iyiMasallah bizim daha hic disimiz yok ya biraz uzuluyorum disine herseyi onceden olan cocugumun disi hala yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla boşver ne kadar geç o kadar iyiMasallah bizim daha hic disimiz yok ya biraz uzuluyorum disine herseyi onceden olan cocugumun disi hala yok![]()
Canım ben de 2. 'ye hamileyimHerkese bildirim gitsin istedim bazılarını hiç göremiyorum ama çok şey paylaştık başından beri kızlar ozlendiniz, sohbetler endişeler fikir sormalar çok güzeldi. Şimdi çok yoğun bir hayatın içinden söyle bir selam vermek istedim. Nasılsınız? Topigi canlı tutalimetiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın
@Cemren0604
@BaSa86
@Beyrun
narin333
@Mincir38
DefneninAnnesi07
@gmz41
I Ilknurck
@aykiz_
@Gdkd
@Kelebekk3404
Z zeLina
@Mincir38
1 1992Sevda
freedom1
@Seaslug
kzlrgn05
@Lavyer2012
@misery89
@Bayankusch
Hayırlısıyla duyarsın inşallah canım. Tam olarak kac haftalık şuan. Benim ilk çocuğumda sata göre bir hafta geç döllenme olmuştu doğum tarihini ona göre degistirmisti doktor. Küçüğümde de devlet hastanesi duyamamisti 6+2 ydi galiba ertesi gün özele gidip dinlemistik ilk zamanlar biraz stresli geçiyor sıkma canınıKızlar aranızda bebisi geç döllenme olup kalp atışını geç duyan var mıydı
Bizde de gece uykusu hala yok duzene oturtamadik her saat basi kalkiyoruz yine dogdu dogali toplasan 3 gece deliksiz 5 saat uyumusumdurValla boşver ne kadar geç o kadar iyiTeker teker çıkarır inşallah diye dua etmek lazımmış.Bizimklnin önce alt iki diş çıktı sonra bitti derken üst iki diş şişti patladı tamam şimdi bitti dedik yanlar şişti patladı.Valla artık ara ver diyorum bi de ishal şimdi.Gece uykusu desen hayal.Huni arıyorum kendime
![]()
Bende özledim canımcnm nasılsın özledim seni
bizimde sadece popomuz kızarıyor aletrjimi anlamadım ama z.yağıyla geçiriyoruz bitek..
2 diş bizdede çıktı ama delirmeye devam![]()
Ayni dert bizdede var kuzum ben sikistirmiyorum daha kotu oluyo diye ayaga dikip o teminirken bi bagliyom yamuk oluyo tabi sakinleyince cirtlari ac kapa yapiyom giyinmekte felaket kacmasina firsat veriyom bi bi ayak bi oteki sonra ustunede ayakta yediriyom savasla isteKızlar bebişlerin altını nasıl değiştiriyorsunuz?Deniz iyice hareketlendi.Emekliyor.Altını açtığım an emeklemeye başlıyor.Zorlayınca kendini resmen kasıyor ve çok ağlıyor.Bazen iki kişi bile çok zorlanıyoruz.Birimiz kollarından tutuyoruz ama resmen poposunu kaldırıp sırtını kasıyor.Bilmem anlatabildim mi?Var mı değişik bir şey deneyen?
Hatırlayıp etiketledigin için teşekkür ederim canimHerkese bildirim gitsin istedim bazılarını hiç göremiyorum ama çok şey paylaştık başından beri kızlar ozlendiniz, sohbetler endişeler fikir sormalar çok güzeldi. Şimdi çok yoğun bir hayatın içinden söyle bir selam vermek istedim. Nasılsınız? Topigi canlı tutalimetiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın
@Cemren0604
@BaSa86
@Beyrun
narin333
@Mincir38
DefneninAnnesi07
@gmz41
I Ilknurck
@aykiz_
@Gdkd
@Kelebekk3404
Z zeLina
@Mincir38
1 1992Sevda
freedom1
@Seaslug
kzlrgn05
@Lavyer2012
@misery89
@Bayankusch
Eline ilgisini çekecek bir şey veriyorum, ağzımla garip garip sesler çıkarıyorumKızlar bebişlerin altını nasıl değiştiriyorsunuz?Deniz iyice hareketlendi.Emekliyor.Altını açtığım an emeklemeye başlıyor.Zorlayınca kendini resmen kasıyor ve çok ağlıyor.Bazen iki kişi bile çok zorlanıyoruz.Birimiz kollarından tutuyoruz ama resmen poposunu kaldırıp sırtını kasıyor.Bilmem anlatabildim mi?Var mı değişik bir şey deneyen?
Sarı kantaron yağı iyi geliyor diye duymuştum canım.Kızlar geçmeyen bir pişik var bizde bepantol mustela sudocrem hametan hamazinc elecon bunları denedim hiçbir sonuç alamadım dokununca da açıyor bence çünkü tam oraya krem sürerken farklı davranıyor ozellikle kaçıyor. Bezi mi yaptı anlamadım. Kaç numara kullanıyorsunuz biraz daha büyük mu alsam acaba
Merhaba canım. Teşekkürler sayende topigimiz canlandıHerkese bildirim gitsin istedim bazılarını hiç göremiyorum ama çok şey paylaştık başından beri kızlar ozlendiniz, sohbetler endişeler fikir sormalar çok güzeldi. Şimdi çok yoğun bir hayatın içinden söyle bir selam vermek istedim. Nasılsınız? Topigi canlı tutalimetiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın
@Cemren0604
@BaSa86
@Beyrun
narin333
@Mincir38
DefneninAnnesi07
@gmz41
I Ilknurck
@aykiz_
@Gdkd
@Kelebekk3404
Z zeLina
@Mincir38
1 1992Sevda
freedom1
@Seaslug
kzlrgn05
@Lavyer2012
@misery89
@Bayankusch
Bizde de yok hiç diş. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi, büyüdükçe dayanıklılıklari artıyor.Masallah bizim daha hic disimiz yok ya biraz uzuluyorum disine herseyi onceden olan cocugumun disi hala yok![]()
Inanma kiz masallah benim 5 aylik 2 disim varmis doktor bilmemBizde de yok hiç diş. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi, büyüdükçe dayanıklılıklari artıyor.
Yok canım bebekler büyüdükçe diş çıkarma acısına olan dayanıklılıklari artıyor demek istedim. 3-4 aylık bebekle 8-9 aylık bebeğin acıyla başetmesi farklı oluyor.Inanma kiz masallah benim 5 aylik 2 disim varmis doktor bilmem
Ayyy pardon kafam cok karisik anlayamamisim ☺Yok canım bebekler büyüdükçe diş çıkarma acısına olan dayanıklılıklari artıyor demek istedim. 3-4 aylık bebekle 8-9 aylık bebeğin acıyla başetmesi farklı oluyor.
Toplumda genel olarak diğer türlü söylendiği için aklına ilk o gelmiştirAyyy pardon kafam cok karisik anlayamamisim ☺
Evet gunde 10 kere duyuyorum rahat ofise gelen gidendenToplumda genel olarak diğer türlü söylendiği için aklına ilk o gelmiştir![]()
Maşallah canin çok hareketlendi benimkide durmuyor yerinde emekliyor heryerden çıkıyor sürekli yürümek istiyor ellerinden tutup yürütüyorum çok seviyor :) çok geçmiş olsun inşallah alerjiden kurtulursun büyüdükce alisiyormus bunyeleri kıyamam biz de çok çektik bu alerjilerden hala da ara sıra oluyor minik minik Allah başka dert keder vermesin diyelimİlk ben cevaplayayımdediğin gibi bende bir süredir yazamıyordum canım bakayım bir diye girdim bildirim geldi.bizi unutmadığına sevindim
Şükür sağlık açısından iyiyiz canım ama sonradan alerjimiz çıktı neye alerjisi olduğunu bulmakla uğraşıyorum.üstüne yeni 2 dişimiz çıktı çok bi mızmızız.birde bu aralar maşallah bir hareketlendiki sorma kucağımda tutarken yoruluyorum resmen.nasıl akşam ediyorum bilmiyorum.günüm kızlarımla ilgilenmekle geçiyor onlardan fırsat buldukça evime ve kendime bakmaya çalışıyorum.sen napıyosun nasılsın?prensesin nasıl?siz napıyosunuz ana kız
![]()
Ayy sevdaya sürekli doğurdum doğuracam diyordun son zamanlar o günleri hatırladımCok tesekkur ederim cok cok iyiyiz elhamdülillah hatirlanmak cok guzel ara sıra bakip çıkıyorum kızım cok hareketli bir bebek oldugu icin hic birseye dogru durust vakit ayiramiyorum malesefişimide cok ihmal ettim hersey karismis onlari yola koymaya çalışıyorum. Bir soyle bin isit gibi oldu ama
sen nasilsin bebegin nasil
Benimki de dişsiz hala bakalım ne zaman cikacakIyiyim canım çok sükürsen nasilsin bebis nasil? Ben hergün girip bakiyorum ama pek aktif degil topik. Bebeler canimiza okuyor
benimki hala diş cikarmadi onun huysuzlugu var. Onun disinda iyiyiz cok sükür.
Simdi de cok güzel ama hamileligimi cok özledimo ilk heyecanlar, alışveriş falan güzeldi ya keske hep hamile kalsaydim
Senin bebisin alerjisi devam ediyor mu hala?
Bir de pisik icin sana mükemmel bir krem önerebilirdim ama malesef onu ben bile zor buluyorum. Babamin Bosnalı arkadasi bosna hersekten getiriyor. Annem sagolsun verdi bana bi kac tane. Elimde cok olsaydi yollayabilirdim sana.
Zeytinyağını yaktın mi peki canım asiti gitsin diye? Çok sağol iyi fikir sen nasıl yaptığını yaz da deneyeyim bu arada seni etiketlemedim çünkü sen topigin mudavimisinbizim kız tembel.. emeklemiyor.. emekleyeceğini düşünmüyorum![]()
![]()
altını değiştirmek işkence haline dönüşmemesi içi eline oyalanacağı bişeyler veriyorum öyle altını değiştiriyorum cnm
cnm biz prima kullanıyoruz 4 numaradayız
ama ek gıdadan dolayı popoda kızarıklık olabiliyor dedi dr
aynısını bizde yaşadık
yurtdışından etkili kremler getirmişlerdi kuzenm onalr bile işe yaramadı
çaresizlik ne duyduysam ypmaya başladm veee z.yağı kullandım
her alt değiştirmede z.yağı sürüyorum ve geçti çok şükür
denemek istersen
Bizim de disimiz yok canım ek gıda çok kötü gidiyor öykü hanım herşeyi öğürüp duruyor gözünden yaş geliyor pütürlü namına hiçbir şey yemiyor kafayı takiyorum çokTesekkur ederim ben de canim.kizlarin babaannesi burdaydi 15 gündür. Bakâmadim buraya fazla. Benim küçüğümde 9 aylik olmak üzere henüz diş yok.iki çocukla günler yoğun bi şekilde geçip gidiyor sen nasılsın öykü hanım nasıllar![]()
Ayy inanmıyorum hayırlı olsunCanım ben de 2. 'ye hamileyimyarın kalp atışı duymak icin doktora gideceğim geçen hafta gittim geç döllenme dedi doktor duyamadık baya canım sıkkın aslında
Üç çocukla eminim çok zor oluyordur ama elbet geçecek diyorlar ya bu günler de geçecek inşallah canım sağlıkla buyusunler hepsi inşallah ben de ikinci istiyorum aslında sonra köşeme çekilmek istiyorum da biraz gözüm korktu açıkçası. Hayırlısı olsun inşallah. Bizimki de sürekli yürümek istiyor çok hareketli çok yorucu ama çok da güzel yaHatırlayıp etiketledigin için teşekkür ederim canimsık sık girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor 3 çocukla günler nasıl geçiyor, ben nasıl bir şeyin içine düştüm anlayamıyorum
benim minigim 26 temmuz doğumlu grubu geriden takip ediyoruz
iki dişi var, emekliyor bu ara bir de tutunup kalkmaya başladı gözümüzü 2 dk ayıramıyoruz. Ek gida konusu da güzel gidiyor çok şükür. Şu an en büyük sorunumuz uyku. Böyle böyle büyüyecekler insallah
O koltukta bos bos uzanmak artik bir hayal galiba bizim icinBenimki de dişsiz hala bakalım ne zaman cikacakayy evet bende hamileliği özledim. heryerimw yastık koyup TV izlemeyi uyumayı. Şimdi nerde olsa uyurum taş bile olsa ama maalesef şartlar müsait değil
Benim bebişin alerjisi ara sıra oluyor doktor zamanla geçer dedi korkmayı deyince bende üstüne varmadim canim. Kremin adını söyler misin canım akrabalar Almanya'dan arabagla gelince Bosna'da konaklıyor bir ihtimal aldirabilirim çok teşekkür ederim
![]()
Benim ilk çocuğum o şekilde oldu hep 2 hafta geriden geldi gelişimi dr bu gelişim geriliği değil geç döllenme demişti. Yanlış hatırlamıyorsam önceki tedaviylemi olmuştu peki bu isteyerek mi oldu bebiş uslu galiba inşallah rahat geçer bu hamileliğin tebrik ederim canımKızlar aranızda bebisi geç döllenme olup kalp atışını geç duyan var mıydı