Günaydın kayinvalidem bende kuzum bebemi takipten bakamıyorum ne bulsa yedirmeye kalkıyor
selam cnmHayırlı akşamlar güzel anneler tatlış bebişler
abuuuuuuuuuuuuGünaydın kayinvalidem bende kuzum bebemi takipten bakamıyorum ne bulsa yedirmeye kalkıyor
Benim eşim öyleydi. Yemekleri geçtim, bisküvi arası çokokrem bile yedirmeye çalıştıGünaydın kayinvalidem bende kuzum bebemi takipten bakamıyorum ne bulsa yedirmeye kalkıyor
Anne sütünden yapılan yoğurt zaten sulu olurmuş canım. Hiç denemedim ben ama öyle duydum. Hem de belli bi sicakliga getirildigi için içindeki faydalı mineraller yok olurmuş. Yani anne sütünü direkt sut formunda vermek daha doğru. Loru nasıl yaptinİyi aksamlar hanimlar. Anne sutunden yogurt ve lor yapmayi denedim ama hicbirini tutturamadim. Normalde yogurt ve peynir yapmayi bilirim ama sanirim bu sutun çeşidi ile ilgili bir durum
Evet dedigin gibi icindeki mineraller yok olmasin diye kaynatmadim sicak suyun icine koydum oyle ılıttım.6 saat kadar mayalandi ama tutmadi belki dolaba koyarsam hafif katilasir dedim ama iyice yagi suyu birbirinden ayrilmis haldeydi icime sinmedi döktüm. Belki de kaynatmak gerekiyordu ama o zaman da yarari pek kalmiyor. Loru da limon suyu ve organik elma sirkesi ile denedim. Kaynama noktasina gelmeden bunlari ekledim kac dk karistirdim hicbir kesilme olmadi sonra suyu uça uça muhallebi gibi oldu tadina baktim limonlu muhallebi gibiydiAnne sütünden yapılan yoğurt zaten sulu olurmuş canım. Hiç denemedim ben ama öyle duydum. Hem de belli bi sicakliga getirildigi için içindeki faydalı mineraller yok olurmuş. Yani anne sütünü direkt sut formunda vermek daha doğru. Loru nasıl yaptin
Olsun en azından denemişsinEvet dedigin gibi icindeki mineraller yok olmasin diye kaynatmadim sicak suyun icine koydum oyle ılıttım.6 saat kadar mayalandi ama tutmadi belki dolaba koyarsam hafif katilasir dedim ama iyice yagi suyu birbirinden ayrilmis haldeydi icime sinmedi döktüm. Belki de kaynatmak gerekiyordu ama o zaman da yarari pek kalmiyor. Loru da limon suyu ve organik elma sirkesi ile denedim. Kaynama noktasina gelmeden bunlari ekledim kac dk karistirdim hicbir kesilme olmadi sonra suyu uça uça muhallebi gibi oldu tadina baktim limonlu muhallebi gibiydi
Benim de ilk çocuğum diye ugrastim bu kadar herhalde ama hayal kirikligi olduOlsun en azından denemişsinben de ilk cocukta çok özenirdim ama ikinci olunca değişik şeyler yapmaya fırsat bulamıyorum. Ama fazla sütun varsa gece yatmadan sağıp verebilirsin hem bebek daha uzun süre uyur hem de süt üretimin daha da artar
Çoook minnacık zayen toplar ağzına koyduğum anda şapur şuğur edip eritiyorPeki dilinin üzerine mi koyuyorsunuz nasıl veriliyor tam olarak?
İyiyim canım koşturmacayla geçiyor günlerim sen nasılsın prenses nasıl sizde de dişler gelmeye başladı mı benim ömrümü yicek bu dişler sıpa zaten hiperaktif ve huysuzdu iyice kötü olduselam cnm
nasılsın
abuuuuuuuuuuuu
Allah yardımcın olsun cnm
Tamam öyle yapayım. Teşekkür ederimÇoook minnacık zayen toplar ağzına koyduğum anda şapur şuğur edip eritiyor
Benımkıde oyle kesınlıkle durmak ıstemıyor arkadasımın cocuguda oyleydı sonra bıranda emeklemeye basldı 8 aylık oluncaÇok denedim hemen ağlayıp yada dönmek istiyor kendini dk da ters çeviriyor
Buhar verin. O şekilde atar belki ama doktora götürmenizi tavsiye ederim.6 aylık kızım salı gününden beri hasta ateşi atlattık simdide de kusmaya çalışıyo biraz balgam çıkardı ama tamamen değil hastaneye götürmek istemiyorum kan yada serum taktırmak çok yabanciliyo evde nasıl çıkar bu balgam serum fizyolojik kullaniyorum emmiyoda dilide atesten sonra yara oldu sürekli dili dışarda önerisi olan var mi
Kan alıyorlar mi serum mu ilaç mi veriyolar