2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
cnm hareketli diyedir..
hem hareketlendiklerinde hem diş döneminde artık kilo alımları cok yavaşlıyor
eğer toplam kilosu ayına göre normalse hiç kafana takma bence

senasu1 cnm nasıl oldu minnoş
Bugün daha iyiyiz canım dün akşam ateş 38 oldu çocuk iyice kendinden geçti hemde ağrı coktu ağrı kesici ateş düşürücü verdim ateş düştü rahat uyudu sabahta sakin uyandı ama henüz dis gözükmüyor

Bı blw yöntemi çok tehlikeli geliyor bana geçen gün biz meyve yerken ayva sert koparamaz diye elimle ayva tuttum ağzına, kopardı eşimle çocuğu zor kurtardık. ertesi gün 1 santim kadar ayva bütün çıktı dışkısından şimdi çok korkuyorum

Tetagil hiç işe yaramadı ağzına verdim çocukta gram değişiklik olmadı. Kehribar alicam en yakın zamanda kim kullansa hayran kolyeye

Yok canım ya 7.5 kilo %13 persentili kilo alsın diye uğraşıyorum ama hiçbir şey yemediği için ve sürekli hareket ettiği için almıyor bence de
Emekleme hareket döneminde kilo almaması normal degilmi. Şimdi diş, ek gıda, hareket hepsi birden çocuklarla kilo vermek bile normal geliyor bana

Benim bebeğim emdi hep hatta ağzına parmak bile sokturmuyor ama emiyor bende hiç kesmedim oturdum emzirdim ebe ile konuştuk doğal ağrı kesici alıyor senden ondan ayrılmıyor annesi dedi dün gece artık iyice halsizlesince verdim calpol yarım kaşik

Meyve emzigiyle muzu çok sevdi benim bebeğimde. Armutuda küçük parçalar halinde koyup suyunu çekiyor elma sulu olursa onuda ezebiliyor ağzıyla henüz haşlama gereği duymadım bu meyveleri ben

Kız benimki. Persentili çok düşük değil ama hepsinin bünyesi farklı oluyor. Bağışıklığı düşük değilse çok dert etme canım genetikte olabilir. Kilo alımı için pirinç unu irmikle yapılan muhallebiler verilebilir belki yerse tabii

Meyve emzigiyle muzu çok sevdi benim bebeğimde. Armutuda küçük parçalar halinde koyup suyunu çekiyor elma sulu olursa onuda ezebiliyor ağzıyla henüz haşlama gereği duymadım bu meyveleri ben
Meyveleri bende haslamiyorum. Parçalayıp koyuyorum. Kaşığa ağzını açmadığı için hasladigim sebzeleri koyacağım demek istedim hatta az önce haşlanmış balkabagini koyup verdim. Öyle olunca yedi elinden aldım diye ağladı hatta. En azından besinlerin tadına alışır böyle diye düşündüm. Kaşığa alışınca yesin dolu dolu

Ben bir aydır inek sütüyle evde yoğurt mayalayıp veriyorum arada meyve içine rendeliyorum Hiç bir sıkıntı olmadı canım vede içinde meyve olunca seviyor

Çok geçmiş olsun canım bizde aynı şekil ama bizimki emmek istemiyor

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım benimi cok kaka yapıyor bu ara gece hiç yapmazdı dün gece önceki gece pıt pıt gaz çıkartıyor ve kaka yapıyor neden olabilir

Maşallah.

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım benimi cok kaka yapıyor bu ara gece hiç yapmazdı dün gece önceki gece pıt pıt gaz çıkartıyor ve kaka yapıyor neden olabilir
Merhaba canım alerjik bisiler olabilir mi acaba
Mesela benim oğlumda inek sütü ve türevleri bu şekilde çok kaka yaptırıyor ben yediğimde sütten ona geçiyor

Hayırlı geceler kızlar arada okumaya çalışıyorum burayı. Iki çocukla fırsat olmuyor pek girmeye.disten konuşmuşsunuz doğal bi ağrı kesici önereyim istedim karanfil yagi ile zeytinyağı karışımını soğuk bi şekilde diş etlerine sürün rahatlatacaktır Allahın izniyle .. ağrısız sızısiz atlatsınlar inşallah yavruşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…