- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Tutumluanne sayfasına da bakabilirsin canım ikşbci el için hatta orda bazen hediye gelen kullanılmamış ürünler de oluyorDolap uygulamasından ikinci el az kullanılmış alcam mama sandalyesini yoğurt du çorbayı dişarda yanıma almak için ben küçük meyve küpleri olur ya cam onlara koyardım kızımda şimdide onlara koyarım cam daha sağlıklı, inan bu kadar detaylı herşeyi almana gerek yok çocuklar yeterki sağlıklı olsunlar ve yemek yiyen bebiller olsun her şekilde hallolur öyle tqbağoydı bardağıydı gerek olmuyor
Ohhh mis gibi hava almşsnzdırYarin yapcam bugun gezmelere gittik
Anne olunca bazı şeyleri daha iyi anladık sanırımBiz de tüp bebeğiz,yaşımda ilerledi,hemen bir tane daha yaparım diyordum,dondurulmuşumda yok.
Ama şu an kızımın geleceğini düşünmekten panik atak oldum.
Çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakıyoruz belli değil resmen emanete sahip çıkamadık.
Artık sokakta yürürken bile başınıza herşey gelebilir. Öyle bir hal aldı.
Burada ki anneler pırıl pırıl,ilgili,en ufak detay için araştırıp okuyorlar,çabalıyorlar. Bu evlatlar çok şanslı,dışarıda minik yavrulara neler oluyor,tvlerde izledikçe aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Önceden de çok üzülürdüm ama anne olduktan sonra iyice kaldıramaz hale geldim.
Gecen gun eşim saç tıraşı olup geldi kızım babasına baktı baktı sonra ağlamaya başladı çığlık çığlığa biz gülüyoruz tabi korkmasın diye ama ancak kucağıma alınca sakinleşti yandan yandan da babasına bakıyorr…Çanlar biz artık gormedimiz birini görünce dudağı buzup ağlıyoruzo yüz ifadesi olayyy yabancıları seçmeye başladık şükür herkese gülüyordu benim cadı
Buda burda dursun
bu arada biz bugün kabak yiycezzz
Bizde dış yok masalllahhhhhh ama az kaldı sanki iyice sertleştiGecen gun eşim saç tıraşı olup geldi kızım babasına baktı baktı sonra ağlamaya başladı çığlık çığlığa biz gülüyoruz tabi korkmasın diye ama ancak kucağıma alınca sakinleşti yandan yandan da babasına bakıyorr…
Afiyet olsun
Bu arada bizim alt dişler tam 4 aylıkken çıktı şimdi 2 dişimiz var maşallahınızı alırız
Sabah akşam 6 şar damla verdimLactocol damlayı kaç damla veriyorsunuz?eşim almış ama kaç damla olduğunu sormamış eczacıya.
Ben Sab simplex kullanıyorum ondan da memnunum. Ama bir de bunu deneyelim dedi.
Sabah akşam 6 şar damla verdim
Dogum kontrol hapi ve hormon içeren iğne vs gibi her türlü korunma yöntemi malesef sütü kesiyor. Ozellikle dogum kontrol hapı kullanıp 3 aylık bebeği sütsüz kalan tanıdığım var çok pisman oldu. Benim fikrim öncelikle bebeğini düşünüp sütünü kesmeyecek yöntemleri gecici olarak da olsa tercih etmen. Sonuçta bebeklerimizin vebalini alıyoruz öncelikle onları dusunmeliyizKizlar yardima ihtiyacim var.ben pko luyun ilk bebegim tup bebek. Ikinci minigimde tam bi supriz yumurta oldu bize.evliligimin ilk yillari haric.yillardir korunma yontemi kullanmadan devam ettim hayatima.simdi korunma yontemi arastiriyorum ama hic biri cazip gelmiyor.sipiral ve prezervatif asla istemiyorum.dogum kontrol hapi sutu azaltiyormus.icindeki ostrojenden dolayi.ayni sekilde aylik ignelerdede ostrojen varmis tavsiye edilmiyor.3 aylik igne dusunuyorum ama ondada bisuru sey okudum.kafam allakbullak oldu.daha adet olmadim 6 ay olmak uzere ve ben hala korunma yontemimi secemedim.ciddi korkuyorum artik.sizin tavsiye ve fikirleriniz neler.
Sevdimi kabağıÇanlar biz artık gormedimiz birini görünce dudağı buzup ağlıyoruzo yüz ifadesi olayyy yabancıları seçmeye başladık şükür herkese gülüyordu benim cadı
Buda burda dursun
Çok sevdik ya kıkır kikir bir mutlu oldu ki tadim az verdim vermeyince kızdı yandım ben doyuramicaz bu cadıyı yarın napcaz bakalım buarada yoğurt fırındaSevdimi kabağı
Hepimiz hizaya geçtik yoğurdu bekliyoruzÇok sevdik ya kıkır kikir bir mutlu oldu ki tadim az verdim vermeyince kızdı yandım ben doyuramicaz bu cadıyı yarın napcaz bakalım buarada yoğurt fırında
Rica ederim biraz geç döndüm kusura bakmayın ancak fırsat bulup girebildim forumaTeşekkür ederim
Ben evlendim evleneli çekilme yöntemini kullanıyorum çok şükür bir sıkıntısı olmadıKizlar yardima ihtiyacim var.ben pko luyun ilk bebegim tup bebek. Ikinci minigimde tam bi supriz yumurta oldu bize.evliligimin ilk yillari haric.yillardir korunma yontemi kullanmadan devam ettim hayatima.simdi korunma yontemi arastiriyorum ama hic biri cazip gelmiyor.sipiral ve prezervatif asla istemiyorum.dogum kontrol hapi sutu azaltiyormus.icindeki ostrojenden dolayi.ayni sekilde aylik ignelerdede ostrojen varmis tavsiye edilmiyor.3 aylik igne dusunuyorum ama ondada bisuru sey okudum.kafam allakbullak oldu.daha adet olmadim 6 ay olmak uzere ve ben hala korunma yontemimi secemedim.ciddi korkuyorum artik.sizin tavsiye ve fikirleriniz neler.
Ayy ayy o bizde var nasıl dudağını buluyor kucağıma almasam sakinleşiyor mesela annem bakıyor bebeğime onu görünce gülücükler saçıyor yanında başka biri var onu görünce kaslarını bir çatıyorÇanlar biz artık gormedimiz birini görünce dudağı buzup ağlıyoruzo yüz ifadesi olayyy yabancıları seçmeye başladık şükür herkese gülüyordu benim cadı
Buda burda dursun
Ben şuan sadece 2 öğün vetiyorum bi öğlen 12 gibi bi de akşam 9 gibi. Tabi evdeysem yok işe gitmişsem bi sabah 10 da bi de 2 gibi yiyorgünaydın tatlı anneler
ek gıdaya geçenler günler nasıl geçiyor bakalım
afiyet şeker olsun minnoşaBen şuan sadece 2 öğün vetiyorum bi öğlen 12 gibi bi de akşam 9 gibi. Tabi evdeysem yok işe gitmişsem bi sabah 10 da bi de 2 gibi yiyor