2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tutumluanne sayfasına da bakabilirsin canım ikşbci el için hatta orda bazen hediye gelen kullanılmamış ürünler de oluyor

Yarin yapcam bugun gezmelere gittik
Ohhh mis gibi hava almşsnzdır
Hadi inşallah bu sefer gol olacak

Anne olunca bazı şeyleri daha iyi anladık sanırım

Aslında sürekli böyle düşünerekte kafayı yeriz.. Düşündükçe işin içinden çıkamayız ama insan düşünmeden de edemiyor 3 maymunu oynayamıoruz
Allah sonumuzu hayır etsn..

İnşallah kimsenin evladının ayağına taş değmesin

Çanlar biz artık gormedimiz birini görünce dudağı buzup ağlıyoruz o yüz ifadesi olayyy yabancıları seçmeye başladık şükür herkese gülüyordu benim cadı
Buda burda dursun
bu arada biz bugün kabak yiycezzz

Eklentiler

• Screenshot_20211218-215040.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 57
Gecen gun eşim saç tıraşı olup geldi kızım babasına baktı baktı sonra ağlamaya başladı çığlık çığlığa biz gülüyoruz tabi korkmasın diye ama ancak kucağıma alınca sakinleşti yandan yandan da babasına bakıyorr…

Afiyet olsun

Bu arada bizim alt dişler tam 4 aylıkken çıktı şimdi 2 dişimiz var maşallahınızı alırız

Bizde dış yok masalllahhhhhh ama az kaldı sanki iyice sertleşti

Kizlar yardima ihtiyacim var.ben pko luyun ilk bebegim tup bebek. Ikinci minigimde tam bi supriz yumurta oldu bize.evliligimin ilk yillari haric.yillardir korunma yontemi kullanmadan devam ettim hayatima.simdi korunma yontemi arastiriyorum ama hic biri cazip gelmiyor.sipiral ve prezervatif asla istemiyorum.dogum kontrol hapi sutu azaltiyormus.icindeki ostrojenden dolayi.ayni sekilde aylik ignelerdede ostrojen varmis tavsiye edilmiyor.3 aylik igne dusunuyorum ama ondada bisuru sey okudum.kafam allakbullak oldu.daha adet olmadim 6 ay olmak uzere ve ben hala korunma yontemimi secemedim.ciddi korkuyorum artik.sizin tavsiye ve fikirleriniz neler.

Dogum kontrol hapi ve hormon içeren iğne vs gibi her türlü korunma yöntemi malesef sütü kesiyor. Ozellikle dogum kontrol hapı kullanıp 3 aylık bebeği sütsüz kalan tanıdığım var çok pisman oldu. Benim fikrim öncelikle bebeğini düşünüp sütünü kesmeyecek yöntemleri gecici olarak da olsa tercih etmen. Sonuçta bebeklerimizin vebalini alıyoruz öncelikle onları dusunmeliyiz

Ben evlendim evleneli çekilme yöntemini kullanıyorum çok şükür bir sıkıntısı olmadı
İki çoxuğum da planlı gebelik oldu

Ayy ayy o bizde var nasıl dudağını buluyor kucağıma almasam sakinleşiyor mesela annem bakıyor bebeğime onu görünce gülücükler saçıyor yanında başka biri var onu görünce kaslarını bir çatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…