2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Mesajı ben yazsam bu kadar olurdu canım. 3yasa 1 ay kaldı. Bu çocuk ne yiyecek diye düşünmekten bıktım artık. Az önce kavga etti benle hatta. Süt istiyorum diye bende bebeği uyutup yemek yedirecegim diye vermedim. Aldım küçüğü çıktım. Beni babasına şikayet etti arkamdan😂😂
Sana umut olur mu bilmem ama son zamanlarda eskiye göre biraz düzelme var gibi. Kahvaltıyı falan güzel yapmaya başladı. Ama çok uyuşuk işte, son lokmayı yediğinde ilk lokma çoktan sindirilmiş oluyor😂
Ayyy anne olunca vicdan yapıyorsun yemeyincede üzülüyor insan aman aç kalsın ne olcak kafasında olmuyor ki. Benimkide 2 lokma yedim koş aktan pturmamaktan o 2 lokmada çoktan mideye gitmeden eriyor

Kızlarr merhabadoğumdan sonra cok aktif olamıyorum ama arada sizi okuyorum gene🥰 Bebesi bu aralar cılgınlaşan var mı sanki bebegimin kolikliği sadece 2 aylıgına son buldu son hız devam ediyor gibi su an gaz sancısı değil ama sürekli bi vız vız kucak istiyor bazen kucakta bile mutlu değil napcagımı sasırdım🤦🏻‍♀️

Kızlarr merhabadoğumdan sonra cok aktif olamıyorum ama arada sizi okuyorum gene🥰 Bebesi bu aralar cılgınlaşan var mı sanki bebegimin kolikliği sadece 2 aylıgına son buldu son hız devam ediyor gibi su an gaz sancısı değil ama sürekli bi vız vız kucak istiyor bazen kucakta bile mutlu değil napcagımı sasırdım🤦🏻‍♀️
Kaybetme korkusu olabilir kuzum artık bu dönem anne babaya bağ iyice artar yabancıları bilir bizde gündüz memede uyusak onla oynasak babadan bile kolları açıp bana gelmek istiyor
Dişte olabilir yediklerindende olabilir aklıma bunlar geldi

Kaybetme korkusu olabilir kuzum artık bu dönem anne babaya bağ iyice artar yabancıları bilir bizde gündüz memede uyusak onla oynasak babadan bile kolları açıp bana gelmek istiyor
Dişte olabilir yediklerindende olabilir aklıma bunlar geldi
İlk söylediğin olabilir belki canım eşimle oynarken bile beni görünce heyecanlanıyor ve dişte olabilir deli gibi kasıyor

İlk söylediğin olabilir belki canım eşimle oynarken bile beni görünce heyecanlanıyor ve dişte olabilir deli gibi kasıyor
Ah bir dertlerini anlatma zamanına gelsek çok kötü oluyor bu durumda insan derdini çözemiyorum diye şimdi benimkide emiyor homur homur homurduyo ııı diye

4-5 aylarda baslayan uyku gerilemesini yasayan var mi? Biri bebegim saat basi uyaniyor yazmisti kimdi hatirlayamadim. Benim kiz gece 1 kere kalkardi simdi 3 saatte bir uyaniyor. Acaba sutum mu yetmemeye basladi yoksa uyku gerilemesi denen sey mi? Sizde durumlar nasil?

4-5 aylarda baslayan uyku gerilemesini yasayan var mi? Biri bebegim saat basi uyaniyor yazmisti kimdi hatirlayamadim. Benim kiz gece 1 kere kalkardi simdi 3 saatte bir uyaniyor. Acaba sutum mu yetmemeye basladi yoksa uyku gerilemesi denen sey mi? Sizde durumlar nasil?
Ara ara bebeklerde oluyor ama sen yinede bak bakalım gece süt doyurmuyor mu son zamnalra ben oğlumda doymadığı için ağlıyor kalkıyor uyumuyor gece sütüm olmadığı zamanlarda yoğurt veriyorum, 1 kaşık muz veya elma az içine rendeliyorum yoğurtla veriyorum doyduktan somra uyuyor dene istersen

Ara ara bebeklerde oluyor ama sen yinede bak bakalım gece süt doyurmuyor mu son zamnalra ben oğlumda doymadığı için ağlıyor kalkıyor uyumuyor gece sütüm olmadığı zamanlarda yoğurt veriyorum, 1 kaşık muz veya elma az içine rendeliyorum yoğurtla veriyorum doyduktan somra uyuyor dene istersen
10 gün önce kayınvalidemde kalmıştık eve geldiğimiz günün gecesi 2 defa uyandı önce değişiklikten olmuştur belki düzelir dedim 10 gündür böyle. Haftaya kontrolümüz var eğer pek kilo almadıysa süt az geliyordur.
Peki yoğurdu ne kadar veriyorsun ek gidaya gecsem yiyeceği bir iki çay kaşığı onu doyurur mu ki🤔

Merhaba canım benim bebeğimde öyle bugüne kadar hiç öyle aglamzdi şimdi o ses ondan mi cıkıyor şaşırıyorum. Yere bıraktığımızda etini koparmış gibi ağlamaya başlıyo. Sürekli görecek illa beni. Bi yazı okumuştum Bu aylarda ayrilik korkusu olurmuş yanından gittiğimizde yok olduğumuzu düşünürmüş o yüzden ağlarmış bilmiyorum artık.bol bol sevip öpüyorum başini okşuyorum sakinliyor hosuna gidiyor

10 gün önce kayınvalidemde kalmıştık eve geldiğimiz günün gecesi 2 defa uyandı önce değişiklikten olmuştur belki düzelir dedim 10 gündür böyle. Haftaya kontrolümüz var eğer pek kilo almadıysa süt az geliyordur.
Peki yoğurdu ne kadar veriyorsun ek gidaya gecsem yiyeceği bir iki çay kaşığı onu doyurur mu ki🤔
Ayni biz. Izne gidip geldik ondan sonra düzeni bozuldu surekli uyanmaya başladı düzen istiyor bebekler sanırım. Çünkü açlıktan uyanmadigina eminim.orda beşik olmayınca kucağımda uyuttum hep şimdi beşiğinde uyumuyor alıştı kucakta uyumaya.

Merhaba canım benim bebeğimde öyle bugüne kadar hiç öyle aglamzdi şimdi o ses ondan mi cıkıyor şaşırıyorum. Yere bıraktığımızda etini koparmış gibi ağlamaya başlıyo. Sürekli görecek illa beni. Bi yazı okumuştum Bu aylarda ayrilik korkusu olurmuş yanından gittiğimizde yok olduğumuzu düşünürmüş o yüzden ağlarmış bilmiyorum artık.bol bol sevip öpüyorum başini okşuyorum sakinliyor hosuna gidiyor
Bende sürekli sevip ilgi gösteriyorum ama bazen yoruluyorum kendi kendine oynasın biraz işime gücüme bakayom istiyorum asla izin vermiyor😑

Bende sürekli sevip ilgi gösteriyorum ama bazen yoruluyorum kendi kendine oynasın biraz işime gücüme bakayom istiyorum asla izin vermiyor😑
Geçici bi dönem idare edicez artık canları sağolsun yeter ki.tek oluncada zor Allah yardımcımız olsun.bizim ablası var 5 yaşına girecek onunla oynuyor gülüyor işim olduğunda oyalıyor onu ablasi bayagi sağolsun 🌸

CoDeine CoDeine o kişi bendim. Bu ara uykularını düzene koymaya çalışıyorum . Ama hala aynı. Saatte , iki saatte bir kalkıyor ağlıyor. Bazen babası sen uyu ben bakayım diyor ama ben yanına gitmeden kucağıma almadan susmuyor. Sabaha kadar kucağımda uyumak istiyor. Bunu açlıktan yapmıyor . Gece uyanmalarında memeyi veriyorum, kendi bırakana kadar emiyor. Çoğu kalkışında da memeyi istemiyor, kucağıma aldığım anda uyuyor. Ben alıştım artık, tık dese ayaktayım :işsiz:

Günaydın ballarım ve söylüyorum
Yogurttttt harika oldu kalıp gibi :KK76::KK76::KK76:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bizde kucak isteme yok ama sürekli evde çığlık sürekli yanında birini istiyor
sürekli sohbet... sürekli ilgi :KK70:
yanından gidincede basıyor çığlığı :KK70:

X