2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kıwi aldım bir ay oldu 600 e almistik 800 olmus aynen ya herşey uçmuş geçen dolap uygulamasında az kullanılmış bulduk yeğenim kırmista 2.5 yaşında sifir almak istemedi kardeşim çok kullanmayız diye 200 du hasar yoktu ikinci el düşünürsen ki artık düşünmek lazım dahada zam gelcek herseye

Teşekkür ederim canim

Bir ara ek gıda için saklama kaplarindan bahsediyordunuz saklama kabi almam gerekli mi ki? Hani öğünlük pişirip verin deniyor ya benim de ilk bebegim tecrubem yok ilerde mi lazim olacak? Bir de disari falan cikarken bebegin yogurdunu corbasini falan koymak icin yemek termoslari var onlardan alan ya da kullanan var mi?

Bende şimdilik cam rende,mama önlüğü, mama sandalyesi,buharda pisirme aparati,mama kasigi var. Vakumlu oioi tabak alacagim, daha bardağa gerek yok herhalde?

Mama önlüğü benim en.son artıklarım harika okulda parmak boyası için benzerlerini kullanirdik
Şu için yandan tutmalı bardaklar var ama ben almadım ıhlamuru kaşıkla veriyordum tadim öncesi alıştırma olsun diye kasığa devam etcem az daha büyüsün
Çelik ufak tencere aldım ben onda pişirecem tabak vakumlu almadım cam kaseler var yanlari saplı ananemiz almis onla baslıcam sonra bakarım duruma gore ble yapacaksan yere sermeye biseler ayarla ve kesinlikle perde koltuk yanında deneme sonu hüsran olur

Regliyi beklicez ozaman bakalım ne zaman olucam. Birde aylardır olmuyorum ya olunca şok olucam herhalde Bebişlerde de hergün yeni bir şey valla Sarılıyo gibi top olup koynumda yatıyo ya bitiyorum ben çaktırmasamda İlerde büyüyecek yapamicam diyip içleniyorum

Son düzenleme:
İşte kast ettiğim buydu
O yüzden şuanda rafa kaldırdım 2. Çocuğu
Mamaydı bezdi yine alırsın...
Peki kız cocklarına yapılan tecavüzler vs
Ülke korkunç hale geldi
Şuanda tek istediğim şey kızıma iyi bir eğitim vermek verdiribilmek ve bu ülkeden onu göndermek

Valla ben oioi almadm
Baby plusun tabağını aldm 3 bölmesi var geniş ve büyük misss
Cam rende aldm..
Önlük aldım hem yakadan takılan hemde kollu faaliyet önlüğü gibi cnkü blw yapcam
Wee baby kaşık aldm
Saklama kabına gelince şöyle lazm olacak cnm, mesela dışarı cıktığında yanında götürmek için, şimdi az yiyolar ayları geçtikçe maşallahları olacak ben tupper almştm 3lü satılıodu uygundu kapmştm

bem blw yapmak içn sabırsızlanıorummmmmm

Dolap uygulamasından ikinci el az kullanılmış alcam mama sandalyesini yoğurt du çorbayı dişarda yanıma almak için ben küçük meyve küpleri olur ya cam onlara koyardım kızımda şimdide onlara koyarım cam daha sağlıklı, inan bu kadar detaylı herşeyi almana gerek yok çocuklar yeterki sağlıklı olsunlar ve yemek yiyen bebiller olsun her şekilde hallolur öyle tqbağoydı bardağıydı gerek olmuyor

Bizim de mama sandalyemiz 2. El bir tanidigimiz verdi daha dogrusu. Dedigin gibi bebegim dogmadan once bazi seyleri cok gereksiz yere almisim cogunu kullanmak aklima bile gelmedi. Yemek için de gereksiz bir sey almak istemem. O zaman tabak,bardak işini erteleyeyim biraz duruma gore alayim

Dogru diyorsun. Ben simdiden butun halilari kaldirdim bile
Kollu önlüklerden aldim dedigin gibi blw yapmayi istiyorum umarim istahli bir cocuk olur da yer kendi kendine

İnan bebeğin yemek yiyen bir bebiş oldumu cam tabak veya evde porselen tabapa koyarsın verirsin yeter ki yemek konusunda sıkıntı olmasın, cam kasetler var nerdeyse her evde vardır koyar verirsin lazım olmayan çok şey hevesle alınıyor ama çoğu kullanılmadan evde kalıyor ben kızımda yemek konusunda çok çektim şuan 2,5 yaşında hala bebek gibi ağzını açar yemek yediren kadar öbrümden ömür gider hergün buğün ona yapsam da yese çoğu zaman onu yemedi aman aç kalmasın başka birşey yap die düşünmekle geçiyor

Mesajı ben yazsam bu kadar olurdu canım. 3yasa 1 ay kaldı. Bu çocuk ne yiyecek diye düşünmekten bıktım artık. Az önce kavga etti benle hatta. Süt istiyorum diye bende bebeği uyutup yemek yedirecegim diye vermedim. Aldım küçüğü çıktım. Beni babasına şikayet etti arkamdan
Sana umut olur mu bilmem ama son zamanlarda eskiye göre biraz düzelme var gibi. Kahvaltıyı falan güzel yapmaya başladı. Ama çok uyuşuk işte, son lokmayı yediğinde ilk lokma çoktan sindirilmiş oluyor

O kadar haklısınız ki bende çok istiyordum. Yıllarca bekledim durumumuz iyi olsun,bebeğime gönlümce bakabileyim diye. Şu an gerçekten yarınlar ne getirecek belli değil. Kara kara düşünüyorum devamlı.
Biz çocukluğumuzda sokak sokak gezerdik,arkadaşımızda kalırdık,o bizde kalırdı. Bayramlarda kapı kapı gezerdik. Şu an mümkün değil,devamlı korunaklı olmak zorunda.

İçim acıyor..
Ben tüp bebek annesiyim ne hayallerle kızımı dünyaya getirrim
Eminim herk3ste öyledir..
Annelerin diğer annelerden farkı yk.. Herkesinki evlat..
Ama artık yarınımızdan endişem çok
Kızıma bakarken inşallah ileride bana, anne bile bile neden yaptn bunu bana demez die dua ediyorm

Biz de tüp bebeğiz,yaşımda ilerledi,hemen bir tane daha yaparım diyordum,dondurulmuşumda yok.
Ama şu an kızımın geleceğini düşünmekten panik atak oldum.
Çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakıyoruz belli değil resmen emanete sahip çıkamadık.
Artık sokakta yürürken bile başınıza herşey gelebilir. Öyle bir hal aldı.

Burada ki anneler pırıl pırıl,ilgili,en ufak detay için araştırıp okuyorlar,çabalıyorlar. Bu evlatlar çok şanslı,dışarıda minik yavrulara neler oluyor,tvlerde izledikçe aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Önceden de çok üzülürdüm ama anne olduktan sonra iyice kaldıramaz hale geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…