2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben salufer kullanıorm

Neyseki çocuğun okul yaşı gelmeden katildim araniza
Neyse hadi paçayı yırttın

Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım Biz de Mayıs Haziran gibi düşünüyoruz.
Kız Bal0ncuk sen ne zaman düşünüyorsun

O listede neler vardı bizlede paylasirmisiniz

Hayırdır gözğn mü korktu canım

Bazen eşime diyorum çocuk sahibi olmayı istemek delilik, çok ciddi sorumluluk diye ama yine ne istiyoruz

sorumluluktan yada gözümün korktuğundan değil kızlar...
ülkede yaşanılanlar nereye doğru gidiyoruz hiç bilmiyorum
mama fiyatları bez fiyatları... yani çok şükür eşimde bende çalışıyoruz ama buna rağmen yetmiyor...
artık kızımı sağlıkla okutayım iyi eğitim vereyim diye dua ediyorum

Kızlar ya yoğurtlar sanki olmadı acaba mayayla fırında yapılmıyormu herzaman yaparım yoğurtla tutar sıvı hala

ben mayaladıktan sonra battaniyeye sararım
kalıp gibi olur
bekle cnm biraz daha belki erkendir
Gülme kız anam dedi paket maya da neymiş diye diline düştüm ya zaten yaptım şişelere koydum fırını ısıtip içine aldım ustunude örttüm gece dolaba aldım bildin ayran gibi yaaa anam beni oycak biber gibi

yan yana olsak sana mayamdan verirdim
paket maya kullanma cnm

teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gel kızını gör

Ben yogurt mayasiyla yapiyorum ama bende arzum bebbe yogurt makinesi var. 2012de 50tlye almistim simdi fiyatina baktim 700tl diyor
Bir kere firinda yaptim onda tutmadi dedigin gibi
Evde kalorifer petekleri varsa onlarin üstünde de iyi oluyor

Ben yogurt mayasiyla yapiyorum ama bende arzum bebbe yogurt makinesi var. 2012de 50tlye almistim simdi fiyatina baktim 700tl diyor
Bir kere firinda yaptim onda tutmadi dedigin gibi
Evde kalorifer petekleri varsa onlarin üstünde de iyi oluyor
Yok yok tovbe anam babam usulü bundan sonra sarcam sarmalicam 1 litre sut sisede yapıyorum kuzum bikac sise ya tövbe maya buldum komşumdan ekşi görünceme sorayim birde yoksa marketten yoğurt alcam mecbur

Yok yok tovbe anam babam usulü bundan sonra sarcam sarmalicam 1 litre sut sisede yapıyorum kuzum bikac sise ya tövbe maya buldum komşumdan ekşi görünceme sorayim birde yoksa marketten yoğurt alcam mecbur
Ekşi yoğurttan maya yaparken, 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı şeker koyup karıştırıp maya olarak kullanıyorum canım

Ekşi yoğurttan maya yaparken, 1 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı şeker koyup karıştırıp maya olarak kullanıyorum canım
Balim kıza yapcam ya deneme yapıp mayasını hep yaptimdan ayircam o yüzden titizleniyorum nolcam ben böyle ya herşeyi inceliyorum çok pinpirikliyim

Balim kıza yapcam ya deneme yapıp mayasını hep yaptimdan ayircam o yüzden titizleniyorum nolcam ben böyle ya herşeyi inceliyorum çok pinpirikliyim
Ay ben de anam babam usulü her şey yoğurt mayalarsam da fincanlara mayalarım herhalde, o da başlangıçta olur. Haftalık yoğurt mayalıyorum zaten, sonrasında bizimkinden yer mama sandalyesini naptın, ne aldın canım? Ben bakıyorum hala bulamadım kafama göre, ortalama 150-200 tl arası bütçe ayırdım mama sandalyesine gerçi bu pahalılıkta bulabilir miyim o fiyata kafama göre bir şey bilemiyorum.
Dün bir mama aldım sma 800 gramı 153 tl, bez molfix 136 lısı 179 tl . Bu devirde ikinci çocuğu yapmak gerçekten lüks oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…