2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben yıllardır hiç market yoğurdu almıyorum. Hep evde mayalıyorum. Sütümüzü de köyden alıyoruz. Bu probiyotik maya ile benim yoğurt mayam arasında ne fark vardır acaba

Ben yıllardır hiç market yoğurdu almıyorum. Hep evde mayalıyorum. Sütümüzü de köyden alıyoruz. Bu probiyotik maya ile benim yoğurt mayam arasında ne fark vardır acaba
Doğal yoğurt bulamadım için bundan aldım bundan sonra hep yaptığım yoğurttan devam ederim diye düşünüyorum

Dönemsel canım merak etme. Oğlumda da öyle olmuştu memeyi bırakacak diye çok stres yapmıştım 22 ay emdi şükğr. Bu ay kızım da başlafı etrafı keşfettikleri yeni tatlar denedikleri için memeye pek bakmıyolar ama sonra dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönüyorlar 😂
Insallah kurkci dukkanina donerler🤣🤣 bu bebeler ne uyanik dimi bizi öyle parmaklarında oynatiyolar
Hâlâ gelen giden yok ağrılarım var ara ara bekleyelim bakalım az daha aslında ilk hamileliğimde kaybetigim bebeğimi suni sancıyla normal doğumla aldılar 20 gün kadar regl oldum sonra her ay düzenli olmustum bu sezeryan dogumdan sonra bikacgun oldu sonra tek tuk azcik azcik devam etti bir ay kadar 11 ağustosta lekeleme gibi oldu 9 kasım eskisi gibi ama ağrılı oldu ki hiç ağrım olmaz sanırım sezeryandan dolayı düzenim karıştı diye düşünüyorum
Cok sukur gelmis beklenen misafirin sanirim gözün aydın
Son 2-3 haftadır benim bebe öyleydi. Asla emmek istemiyordu. Uyumaya başlarken bir de yeni uyanırken emzirdim bir süre. Sonra yavaş yavaş kırıldı inadı. Bu bir süreç geçiyor yani
Ayenn bende yarı uyurken yarı uyanıkken veriyorum memeyi
Ee hataya geldikten snrada enişte ankaraya dönmez.. Sen artk heteyli oldun :KK70: allah başka acı keder vermesin :KK70:

Cnm kaşık wee babynin 2li kaşığından aldım cok rahat, ucu yumuşacık cok memnun kaldım ben...
Cam rende al mutlaka..
Ben pişirma makinası almadm onun yerine buharda pişirme aparatı aldm cok pratik..
Saklama kapları alabilirsin minik minik
Tabak içinde eğer blw yapacaksan silikon şeklinde yapışanlar var mesela oioi marka, pahalı ama güsel
Blw yapmayacaksan baby plusun tabağı var ben ondan aldm cok tatlı geniş derin, ki ben blw yapacam yinede ondan aldm 🙈
Hatırladklarm şimdilik bu kadar

Cnm ikiniz içinde geçiş süreci.. İşe başlamak senin düzenin gibi onunda düzenini değiştirdi... Alışacaktır merak etme ama sakın boşlama.. Sürekli memeyi ver
Evet dimi oda şaşırdı kıyamam ya çok tatlı ya coo masumlar çok seviyom leeeee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ggüüüüüüünnnnnaaayyyyyddddııııınnnnnnn tatlış anneler...

ek gıda benm için işkenceye dönüşmeye başladı :KK70: nasıl derseniz... bebem kaşığı kendi tutmak istiyor :KK70:
yedirirken pat küt heryerimiz ek gıda olmaya başladı :KK70:
ve sürekli böyle.. illa kaşığı kendi tutacak.. keşke tutabilse :KK70: blw yapacam ben kesin ama cok erken
sabredemiyor :KK70:
Aynen oylee okadarda kuvvetli tutuyolarki bırakmak imkansız üstü bası kalmıyor önceden tertemiz gezerlerdi şimdi imkansız üstü bası yakası kolu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Merhaba herkese. Ben de temmuz 2021 annesiyim. 5aylik hamileyken bu sayfayi okumaya başladım ama üye olup size katılmamıştım(evet gizli gizli takipteydim☺️) Hergun burayi acip okuyorum bilgilerinizden paylasimlarinizdan cok faydalandim acikcasi. Bugun de seytanin bacagini kırıp size katilmaya karar verdim. Bebem su anda 5 aylık. Umarim benim de size bir faydam dokunur geç de olsa🙃

Geçmedi canım ya sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum oğlan onlara da bağışıklık kazandı galiba artık faydaları olmuyor

Lactocol damlayı kaç damla veriyorsunuz?eşim almış ama kaç damla olduğunu sormamış eczacıya.
Ben Sab simplex kullanıyorum ondan da memnunum. Ama bir de bunu deneyelim dedi.

Merhaba herkese. Ben de temmuz 2021 annesiyim. 5aylik hamileyken bu sayfayi okumaya başladım ama üye olup size katılmamıştım(evet gizli gizli takipteydim☺️) Hergun burayi acip okuyorum bilgilerinizden paylasimlarinizdan cok faydalandim acikcasi. Bugun de seytanin bacagini kırıp size katilmaya karar verdim. Bebem su anda 5 aylık. Umarim benim de size bir faydam dokunur geç de olsa🙃
Gizli takıldınız hoşgeldin nasıl durdun kız ben dayanamazdım helede bazı testleri siz yaptirdinizmi yok şöyle yaptınızmı yok böyle yaptınızmı sabırsız bir insanım ben alkışlıyorum seni😂😂😂

Insallah kurkci dukkanina donerler🤣🤣 bu bebeler ne uyanik dimi bizi öyle parmaklarında oynatiyolar

Cok sukur gelmis beklenen misafirin sanirim gözün aydın

Ayenn bende yarı uyurken yarı uyanıkken veriyorum memeyi

Evet dimi oda şaşırdı kıyamam ya çok tatlı ya coo masumlar çok seviyom leeeee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Geldi geldi eşim üzüldü ama :KK70:bende istiyorumda kızım az daha emsin ya bu çok tatliymista nolurdu hemen olsaymista sus dedim nisana kadar dusunmicez :stop: olsa bilirdim zaten ben ondan rahattım

Gizli takıldınız hoşgeldin nasıl durdun kız ben dayanamazdım helede bazı testleri siz yaptirdinizmi yok şöyle yaptınızmı yok böyle yaptınızmı sabırsız bir insanım ben alkışlıyorum seni😂😂😂
Ben de sabırsızım aslında ama daha çok üşengeçmişim onu anladim😂

Mesela biri bir sey anlatiyor ben de bir sey soracagim soramiyorum catliyordum🤭 sonunda dayanamadim iste burdayim

Eklentiler

• Screenshot_20211216-203109.jpg
    Screenshot_20211216-203109.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 57
Çalışmalar Nisan’da mı 😬
Evet temmuza kadar olmazsa dondurulmuslarim var yine tüp bebek yaptıracam şükür benimde esiminde sorun yok sadece miyom oluşup büyüyor oda bebek gelişimine engel diye tüp bebek yapalım dedi dr nisandan sonra olsun istiyorum buarada korunmuyorum nasip herşey

Geldi geldi eşim üzüldü ama :KK70:bende istiyorumda kızım az daha emsin ya bu çok tatliymista nolurdu hemen olsaymista sus dedim nisana kadar dusunmicez :stop: olsa bilirdim zaten ben ondan rahattım
Evet temmuza kadar olmazsa dondurulmuslarim var yine tüp bebek yaptıracam şükür benimde esiminde sorun yok sadece miyom oluşup büyüyor oda bebek gelişimine engel diye tüp bebek yapalım dedi dr nisandan sonra olsun istiyorum buarada korunmuyorum nasip herşey
Sen az daha sık dışını Biraz daha buyusun minikler dayan şubata kadar nisan birşey kalmaz 😂😂 mart nisan 😂😂

Cnmmm hoşgeldiniz
Kız nerde kaldn nie geç geldn :KK70:

aaaa bakaym bu sayfaca kuzum cok tşkler♥️

Ben de sabırsızım aslında ama daha çok üşengeçmişim onu anladim😂

Mesela biri bir sey anlatiyor ben de bir sey soracagim soramiyorum catliyordum🤭 sonunda dayanamadim iste burdayim
Nasıl soramazsın ya ben soramadigum gün çatlıyorum sen 9 ay üzerine birde 5 ay al sana 14 ay 1 sene 2 ay sanir nasil guzel sabirmis😂😂

Kızlar gelir gelmez sizi sorularima bogabilir miyim? 🙃

Demir damlasi ocean microfer kullanan var mi? Doktorumuz sidefer ônermisti ama bana ocean daha iyi dediler onu aldim arkadasim 0,5ml kullaniyormus bebegi 5 aylik.0,5ml 10damlaya denk geliyor. Genelde kg kadar damla verin dendigi icin bana fazla geldi🤔

Kızlar gelir gelmez sizi sorularima bogabilir miyim? 🙃

Demir damlasi ocean microfer kullanan var mi? Doktorumuz sidefer ônermisti ama bana ocean daha iyi dediler onu aldim arkadasim 0,5ml kullaniyormus bebegi 5 aylik.0,5ml 10damlaya denk geliyor. Genelde kg kadar damla verin dendigi icin bana fazla geldi🤔
Ben sağlık ocagininkini kullanıyorum kilosunun 1 altı damlatiyorum mandalina suyuyla veriyorum okuduysan daha önce

X