2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Int. gıdacımuhendis anne var o paylaşmış zaten bir bunu birde doktorranneninblogunu takip ediyorum ikiside harika

Eklentiler

• Screenshot_20211214-121018.jpg
    Screenshot_20211214-121018.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20211214-120957.jpg
    Screenshot_20211214-120957.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar günaydınnn, size uyku konusunda danışmak istiyorum. 5 aylık olucak nerdeyse artık bi oturtmak lazım galiba. Bir iki kez yatarak emzirdim şuan ona taktı. Kendi anne yanı beşiğine yatırınca ağlıyo. Eskiden öyle uapmazdı. Huyu suyu değişiyo büyüdükçe ya resmen. Nasıl yapmalıyım bilemedim. Ağlatarak zorlamakta içim elvermiyor 😩

Kızlar doğumdan sonra regl olanlar duzenlimi oldu duzensizmi
Ben daha olamadım bile ya 😔 Ocak ayında kadın doğuma gitcem bakalım ne dicek. Polikistik olduğum için olamadım sanırım

Günaydın canım, değiştirdim 😁
snmkrn dı önceden. Bu yenisi
kız tanıdım zaten ondan dedim :KK70:
seni unutursak kalbimiz kurusun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Int. gıdacımuhendis anne var o paylaşmış zaten bir bunu birde doktorranneninblogunu takip ediyorum ikiside harika
çok tatlişmiş bu
kaçıncı aydan sonra acaba bu ya

Kızlar doğumdan sonra regl olanlar duzenlimi oldu duzensizmi
benm lekelenme doğumdan snra 52 gün sürdü sonra regl olmadım takiiiiiii düne kadar
dün akşam regl oldum
sırtımı hissetmiyorum ağrıdan :KK43:

günaydın kızlar :anne::anne::anne:

minnoşlar iyimi ? annelerimiz iyimi bakalım ?

benim iş arkadaşım bu hafta izinli.. aşırı yoğun geçiyor günler... iş yeri yıl sonu kapatmaları vs.
ev desen yorgunluktan daha dokunamadm temizlik yapmam lazım :KK43:
kızıma oda yaptırıyorum bir yandan onunla uğraşıyorum :KK43:
ben sade genç odası şeklinde yaptırıyorum dolabını şifonyerini felan.. kiracı değiliz odaya göre büyük yaptırıyorum biraz maliyetli oluyor...
ama genç odası havası katmasın diye halı ve avizeyi cicli bicili bebek tarzında almayı düşünüyorum
fikri olan varmı :KK37:

Günaydın kızlar geçen ay regl oldum hatts agridan öldüm bu ay eski düzenime göre ki hep düzenli olurdum bir hafta geciktim arada ağrılarım oluyor olacakmış gibi gelen giden yok

kız tanıdım zaten ondan dedim :KK70:
seni unutursak kalbimiz kurusun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

çok tatlişmiş bu
kaçıncı aydan sonra acaba bu ya

benm lekelenme doğumdan snra 52 gün sürdü sonra regl olmadım takiiiiiii düne kadar
dün akşam regl oldum
sırtımı hissetmiyorum ağrıdan :KK43:
Hatay’a gelmeye az kaldı 🤩 Ev bakıyoruz bu ara. Evler çok artmış ya. Allah kiradakilere, ev bark alacaklara yardım etsin
günaydın kızlar :anne::anne::anne:

minnoşlar iyimi ? annelerimiz iyimi bakalım ?

benim iş arkadaşım bu hafta izinli.. aşırı yoğun geçiyor günler... iş yeri yıl sonu kapatmaları vs.
ev desen yorgunluktan daha dokunamadm temizlik yapmam lazım :KK43:
kızıma oda yaptırıyorum bir yandan onunla uğraşıyorum :KK43:
ben sade genç odası şeklinde yaptırıyorum dolabını şifonyerini felan.. kiracı değiliz odaya göre büyük yaptırıyorum biraz maliyetli oluyor...
ama genç odası havası katmasın diye halı ve avizeyi cicli bicili bebek tarzında almayı düşünüyorum
fikri olan varmı :KK37:
Canım cicili bicili duvar kağıtları var. Onları düşünebilirsin. Ben yatak odalarında boydan boya gömme dolap seviyorum. Hatay’dan alacağımız eve yaptırmak istiyorum
Günaydın kızlar geçen ay regl oldum hatts agridan öldüm bu ay eski düzenime göre ki hep düzenli olurdum bir hafta geciktim arada ağrılarım oluyor olacakmış gibi gelen giden yok
Beklenen gelir elbet 😬 2. ya da 3. de düzene girer canım. Adet ağrısı evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk olunca geçer dediler onda da geçmedi. Acı çekmek bazılarımızın kaderi

Hatay’a gelmeye az kaldı 🤩 Ev bakıyoruz bu ara. Evler çok artmış ya. Allah kiradakilere, ev bark alacaklara yardım etsin

Canım cicili bicili duvar kağıtları var. Onları düşünebilirsin. Ben yatak odalarında boydan boya gömme dolap seviyorum. Hatay’dan alacağımız eve yaptırmak istiyorum

Beklenen gelir elbet 😬 2. ya da 3. de düzene girer canım. Adet ağrısı evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk olunca geçer dediler onda da geçmedi. Acı çekmek bazılarımızın kaderi
ne zaman geliyorsunuz :KK73::KK73::KK73::KK73:

Gariplik benim hiç ağrım olmazdı geçen ay öldüm ağrıdan
Bebislerde yeni evre emerken asıl bırak geriye çekil bak ucunu cimcir yakında amuda kalkcaz emerken korkuyorum 🤣🤣🤣

ne zaman geliyorsunuz :KK73::KK73::KK73::KK73:
Temmuz da eşim tayin isteyecek, Ağustos’ta da ben özür grubundan tayin isteyeceğim canım ☺️
Gariplik benim hiç ağrım olmazdı geçen ay öldüm ağrıdan
Bebislerde yeni evre emerken asıl bırak geriye çekil bak ucunu cimcir yakında amuda kalkcaz emerken korkuyorum 🤣🤣🤣
Ben de şarkılar söylüyorum, sayıları sayıyorum, alfabe şarkısını söylüyorum ancak öyle emiyor. Yoksa emerken birden bırakıp kalkıyor, etrafına bakıyor :KK70: sen bize haber ver, gelecekte bizi neler bekliyor 😬

Temmuz da eşim tayin isteyecek, Ağustos’ta da ben özür grubundan tayin isteyeceğim canım ☺️

Ben de şarkılar söylüyorum, sayıları sayıyorum, alfabe şarkısını söylüyorum ancak öyle emiyor. Yoksa emerken birden bırakıp kalkıyor, etrafına bakıyor :KK70: sen bize haber ver, gelecekte bizi neler bekliyor 😬
Bizim şarkımız hop hop uzun kulaklı tavşan etrafa bakma biyere gittimizde oluyor siz benim kıza bakmayın ana baba hiperaktif çekmiş hatta ikiye katlıcak bizi 🙈

ilçeyemi merkezemi istieceksiniz

ilçeyemi merkezemi istieceksiniz
Kırıkhan a canım. Hastanenin o taraf Mimar Sinan Mahallesi iyiymiş, ordan bakıyoruz evi. 4-5 yıl sonra da Antakya dan bakarız 😁 tercih edilebilecek semtleri söylersin bize artık 🙃 önceden Antakya’ya gidelim dedik, Sümerler den ev baktık ama sonradan Kırıkhan olsun dedik

Bizim şarkımız hop hop uzun kulaklı tavşan etrafa bakma biyere gittimizde oluyor siz benim kıza bakmayın ana baba hiperaktif çekmiş hatta ikiye katlıcak bizi 🙈
Eşim de ben de hiperaktif değiliz, bebemiz de değil bence 😁 senin şarkı repertuvarın daha geniştir canım 😊 bize de söyle hangi şarkılar ilgisini çekiyor kızçenin

Kırıkhan a canım. Hastanenin o taraf Mimar Sinan Mahallesi iyiymiş, ordan bakıyoruz evi. 4-5 yıl sonra da Antakya dan bakarız 😁 tercih edilebilecek semtleri söylersin bize artık 🙃 önceden Antakya’ya gidelim dedik, Sümerler den ev baktık ama sonradan Kırıkhan olsun dedik
gııı kırıkhanda napcaksınız :KK53::KK53::KK53:

X