2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kızlar size bir sorum var

şimdi 6+ yazıyor ya mesela mamada...
6. ay dahilmi? yoksa 6 bitip 7ye girincemi ?

Sabahtan beri bende kafa kalmadı. Başım ağrıyor çok fena. Sebebi de oğlum olur olmaz her şeye bağırıyor çığlık atıyor. Bunu sadece sinirlendiği için değil, oyun oynarken, mutluyken, heyecanlıyken de yapıyor. Deneyimli anneler normal midir bu? Şimdi uyuttum şükür, biraz dinleniyorum

Sabahtan beri bende kafa kalmadı. Başım ağrıyor çok fena. Sebebi de oğlum olur olmaz her şeye bağırıyor çığlık atıyor. Bunu sadece sinirlendiği için değil, oyun oynarken, mutluyken, heyecanlıyken de yapıyor. Deneyimli anneler normal midir bu? Şimdi uyuttum şükür, biraz dinleniyorum
Deneymli anneleri bilmem ama bence normal
Cnkü şuan artık seslere daha daha duyarlaştılar herkesi tanıorlar.. Seslerini keşfediyorlar
Bizde evin içibde sürekli çığlıklayız son 3 gündür :KK70:

❗❗❗❗

Eklentiler

• IMG_20211206_171429.jpg
    IMG_20211206_171429.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20211206_171412.jpg
    IMG_20211206_171412.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20211206_171353.jpg
    IMG_20211206_171353.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 57
Deneymli anneleri bilmem ama bence normal
Cnkü şuan artık seslere daha daha duyarlaştılar herkesi tanıorlar.. Seslerini keşfediyorlar
Bizde evin içibde sürekli çığlıklayız son 3 gündür :KK70:
Evin içinde sadece ben varım ve bağırıyor. Başım ağrıdı 💆🏼‍♀️ Neyse ki babası geldi de sakinleşti . Siz neden çığlık çığlığasınız hayır olsun 😃

Bizde bir gün eşim uyurken bir çiğlik attı eşim bir sıçradı duşun öyle korktuki ne oluyor dedi bir günde babası uyurke horlayınca kizim korktu bastı yaygarayı sonra eşim onun ciglikli aglamasina bir daha korktu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: baba kız güzel Güzel anlaşıyorlar ellemiyorum 😂😂

Bizde bir gün eşim uyurken bir çiğlik attı eşim bir sıçradı duşun öyle korktuki ne oluyor dedi bir günde babası uyurke horlayınca kizim korktu bastı yaygarayı sonra eşim onun ciglikli aglamasina bir daha korktu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: baba kız güzel Güzel anlaşıyorlar ellemiyorum 😂😂
Ben kadar korktuysa artık eşinin horlamasından :KK70:

Canım kendi seslerini keifediyorlar bizim kız da bu hafta çığlık çığlığa

Kızlar bebeğim dün ve bugün hiç kaka yapmadi napacagom ek gıdayı durdurdum poposuna zeytinyağ sürdüm masaj yaptım ma gene yapmadi napmaliyim :KK17: :KK17: :KK17:

Kızlar bebeğim dün ve bugün hiç kaka yapmadi napacagom ek gıdayı durdurdum poposuna zeytinyağ sürdüm masaj yaptım ma gene yapmadi napmaliyim :KK17: :KK17: :KK17:
Canım benim oğlum 3 günde 1 yapıyor, normal yani, endişelenme. Bir haftaya kadar normal kabul ediliyor. Yarın sütünün ya da mamasının içine birkaç damla zeytinyağı ekle. İyi gelir. Ek gıdaya biz daha başlamadık, meme+mama gidiyoruz halâ.

Evin içinde sadece ben varım ve bağırıyor. Başım ağrıdı 💆🏼‍♀️ Neyse ki babası geldi de sakinleşti . Siz neden çığlık çığlığasınız hayır olsun 😃
zevk için :KK70: çığlık atıyor sonra gülüyor :KK70:

cnm 5 güne kadar normal

X