2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim bebeğim 3000 doğdu geçen ay 6400du bu ay 6700 çok mu az almış tek anne sütü ama çok hareketli tüm gün Karın üstü aktiviteler yapıyor dönüyor yuvarlanıyor yarım mekik çekiyor resmen kendi kendine kalkmak istiyor sağlık ocağında tartıldım daha kendi doktoruna gitmedik sizinkiler kaç Gr almış kesin doktorumuz ek gıda başla diyecek
Merhaba kaç günlük bebeğiniz

Doktorlar biraz daha fazlasını almış olması gerektiğini söyleyecektir muhtemelen. Günlük 20 gr gibi bi ölçüleri var. Benimde bebeğim çok az almıştı mama önerdi doktor.
Ben başlamak istemediğim için önce emzirip sonra sağdım ve sağdığımı verdim. Birde alerji diyetine başladık. Böylece bayaa kilo aldı.

Kızlar benim bebeğim 3000 doğdu geçen ay 6400du bu ay 6700 çok mu az almış tek anne sütü ama çok hareketli tüm gün Karın üstü aktiviteler yapıyor dönüyor yuvarlanıyor yarım mekik çekiyor resmen kendi kendine kalkmak istiyor sağlık ocağında tartıldım daha kendi doktoruna gitmedik sizinkiler kaç Gr almış kesin doktorumuz ek gıda başla diyecek
Canim benimki hasta olmustu 2 hafta hic kilo almamis 6900 bir de kusmasi fazlaydi dr reflu ilaci verdi 2 hafta sonra hala almamissa mama başlayacakmışız bu 2 haftada meme reddi falan yasamistik hepsi bir araya gelince kilo alamamis

Her bebek aynı gr almaz çiş olayı düzgünse yani bezi doluyorsa kaka yapıyorsa besleniyor demek zayıf bebek sağlıksız demek değil sen sık.sık emzir gak dese ver guk dese ver ve tahin ye bol bol üstüne pekmez iç 😉
Kızlar bide bu oturma meselesi ben birkac kez oturttum öne doğru düşüyor korkudan oturtamadım beli çıkar yerinden falan riski var mı siz nasıl oturuyosunuz mama sandalyesi almadım daha sizce alayım mı ne önerirsiniz
Kucağında uzun değil az az oturt bizim dr 13 kasımda istekliyse destekli oturtun dedi bikac gündür kısa kısa oturuyoruz bende korkuyordum ozamanlar mama sandalyesini koltuğu ayarlamalı alabilirsin yatar hafif dik tam dik gibi
Kızlar buarada kızım duydu galiba beni yerde yuvarlanarak istedimiz yere gidiyoruz artık 😍

Benim bebeğimde 3530 gr doğdu geçen ayki kontde 6100 gr di bu ay ne olur bilmiyorum ama 350 gr almıştı bende sadece anne sütü veriyorum ama bizde alerji durumu çıktı bakalim daha kesin değil ama o baya sarstı yavrumu bende alerjiden dolayı ek gıdaya başladım

Kızlar benim.bebegim emerken özelliklede geceleri çok sinirleniyor 5 dakika emiyor yada emmiyor hemen ağlıyor uyumak istiyor ama emmek içinde kalkıyor napacagimi sasirdim

Günaydın 💞💞💞💞
Kızlar benim.bebegim emerken özelliklede geceleri çok sinirleniyor 5 dakika emiyor yada emmiyor hemen ağlıyor uyumak istiyor ama emmek içinde kalkıyor napacagimi sasirdim
O uyanmadan emzirmeyi denedinmi çok ac olunca benimkide yapardı sinirden emmezdi ve gaz solardı O anda odaları geze geze gazı çıkar emerdi sonra sızardı bu bizim gündüzleri olurdu genelde ilk bikac ayda geceleri olmuştu şükür bitti artık

Günaydın 💞💞💞💞

O uyanmadan emzirmeyi denedinmi çok ac olunca benimkide yapardı sinirden emmezdi ve gaz solardı O anda odaları geze geze gazı çıkar emerdi sonra sızardı bu bizim gündüzleri olurdu genelde ilk bikac ayda geceleri olmuştu şükür bitti artık
Ben kendim uyandırıyorum zaten kendi uyanmiyorki onada emzirmeye başlayınca ağlıyor sinirleniyor en fazla 5 6 dakika emiyor yatağa koyunca uykuya devam ediyor

Ben kendim uyandırıyorum zaten kendi uyanmiyorki onada emzirmeye başlayınca ağlıyor sinirleniyor en fazla 5 6 dakika emiyor yatağa koyunca uykuya devam ediyor
Uykucu ozaman birde gazlı uyuyunca yapabilir canım geçiyor ama
Ben hergun 2 bardak rezene arada kimyonu bir çay kaşığı su bardağına katip üstüne su katıp içiyordum bu ay nerdeyse bitti gazımız kimyon demleme bende ise yaramamıştı böyle daha etkili oldu gece kıvama aldımda uyurken bırt bırt yapardı şimdi emerken bile gaz çıkıyor ağzından ve yüz üstü durmaya başlayalı dahada rahatladı sanki

Yaa kıyamam😅 ne günlerin gelmiş geçmiş.şimdi kocaman bi genç kız olmuş miniğin ama 🥰 hem niye okadar erken evlendinki

Vallaha o büyüdü benide büyüttü bu yaşta yaşlanmışta hissediyom bazen bazende bende 11 yaşında oluyom🙈 cahillikti kuzum ondan erken evlendim pişmanım diyemiyorum prensesim var diye 😊

Uykucu ozaman birde gazlı uyuyunca yapabilir canım geçiyor ama
Ben hergun 2 bardak rezene arada kimyonu bir çay kaşığı su bardağına katip üstüne su katıp içiyordum bu ay nerdeyse bitti gazımız kimyon demleme bende ise yaramamıştı böyle daha etkili oldu gece kıvama aldımda uyurken bırt bırt yapardı şimdi emerken bile gaz çıkıyor ağzından ve yüz üstü durmaya başlayalı dahada rahatladı sanki
Gaz yok yaa sanirim uykuya çok düşkün benim uyandirmami istemiyor kendi uyanmak istiyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Vallaha o büyüdü benide büyüttü bu yaşta yaşlanmışta hissediyom bazen bazende bende 11 yaşında oluyom🙈 cahillikti kuzum ondan erken evlendim pişmanım diyemiyorum prensesim var diye 😊
Benimde annemle aramda 16 yaş var o da 15 yaşında evlenmiş 16yaşındayken kucağına beni almış sen gibi o da ne derlerse onu yapmış 🤭 benden 2 sene sonra yani 18 yaşında bi daha anne olmuş ☺ üçümüz birlikte büyümüşüz. 🥰

X