2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Eklentiler

• IMG_20211202_161211.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20211202_161232.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20211202_161250.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20211202_161211.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20211202_161232.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20211202_161250.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 51
Avakado hariç hepsine zeytin yağı katcam pirinç yulaf irmik ufak ufak deniycem çorbalarda çok sulu olmıyacak yanlîs olan unuttum varsa söyleyin canlar çocuk gelişimi mezunu olsamda hep 3 yaş üstüne hazırladım liste bu baskaymıs

Açamayanlar için foto yükleyim canım sangetrose güzel hazırlamış

Ekran görüntüsü almıştım canım ben

Ben de acamamistim daha önce yolladiklarinizi da. Ben uygulama kullaniyorum simdi normal tarayicidan denedim oldu Bal0ncuk

Hepinize tşk ederm kızlar...
Valla bayıldım sangetrose cnm harika olmuş..

Bizde ek gıda erken die ama mecburiyetten su ile başladk..
Bende brokoli suyunda 3 gün bitti
İlk kaşıkta yedi
İkinci gün ikinci kaşığa gelince surat büzüştü
Üçüncü gün hiç istemedi
Zorlamadım denedim açtı ağzını istemeye istemeye baktm beğenmedi bıraktm
Brokoli suyunu ben olsam bende sevmem
Yarn nasıl maceralar yaşayacaz bakalım

Bide heryerde püre şeklinde okudum ama deneyimli anneler ve inst. Genelde püreden bir tık daha pütürlü verilmesinin daha iyi olduğunu söylüorlar
Püreye alışınca çiğneme alışkanlığını zor kazanıolarmş..
Bu konuda fikirleriniz neler?

Çatalla ezip vercem ben canım

Canım bu senin uyguladigin mi doktorun tavsiyesi mi ? Biraz fazla birden giriş olmamış mi ek gıdaya ilk zamanlar bi kase çok fazla değil mi
Ben uyguladım canım direk doktor direk başla dedi kuraldan bile bahsetmedi sanki böyle çok geç kalmışım gibide şaşırınca afalladım bian bende ebeye söyledim nasıl başlayayım diye oda valla ben ebeyim ama çocuklarım 40 ı öıktı başladım tattırmaya ek gıdaya nezaman geçtim bilmiyorum arada kaynadı dedi içimden söylene söylene döndüm
Hayırdır cnm

Afiyet bal şeker olmuş
185 günlüksünüz maşallah cnm ama sanki biraz fazla geldi bana
Teşekkür ederiz teyzesii
Bunu toplu olarak yaziim dedim kaselerim normalde sofrada sosluk olarak kullanıyorum sebzemde şöyle yaptım patatesi haşladım yumuşak patatesten 1 çay kaşığı aldım karnıbahardanda ufak bi parça kabak 1 dilim en üst taraftan daha küçük olsun diye yani aslında korkuyorum bugün akrabam vardı koyduğum havucu gördü mesela bune ben bukadarı havuçtan sayıp eline bile vermezdim değil mamadan sayayım diyr dalga geçti onun tadımları bile benim koyduğumdan fazla oluyomuşmuş neyse ben kendi cahil taktiğimle dedim bugün patates havuç ertesi gün kabakta ekle dün bişi olmadıysa bugün olursa kabaktan bil gibi düşündüm arı mama verdim ama ona pişmanım çünki o bayadı belkide 10 kaşık yemiştir kaşıklarımızda silikon uçlulardan
Ama durcam tabi artık iyi oldu sorduğum şimdi en iyisi interbetten araştıriim bizim ebeden falan iş çıkmıcak çünki o kesin yoğurdunuda kendi mamasından 2 ölçekli süt hazırladım ondan yapmıştım en masum o geliyor şimdi gözüme inşallah kabız falan olmaz gerçi yedirdimya 3 kere kaka yapıyo yediğinden beri demek fazla geldiğinden

Üzerinden baya geçmiş inşallah toparlamıştır bebeğimiz hastane yatışınız olmadan. Benim de bebeğim dün bronşit tanısı konuldu. Aynı ventolin ve antibiyotik başlandı. Sizin iyileşme süreci nasıl oldu, ne kadar sürdü acaba

Merhaba Hanımlar,
Malum fiyatlar uçuyor,para pul oluyor,bebişime bir aktivite masası alayım şimdiden demiştim,fiyatını sordum,düşündüm taşındım,araştırdım,tamam alayım dedim,sbaaaaam bana zam şoku
Ne lazımsa ben bir an evvel alacağım imkanlarım dahilinde gidişat çok fena

Eklentiler

• 2F296D44-0AC1-49EA-8B99-E42C870FB1F2.png
    347,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 22A135D7-374C-4AB5-8060-3B8BB0D09120.png
    329,2 KB · Görüntüleme: 66
Canım ben ilkinde buharda pişmiş yada haşlanmış sebzeyi çatalla ezip verdim, pütürlüydu yani. Meyveli de cam rendede ezdim. Çok su şeklinde değildi onlarda. Bunda da öyle yapacağım. Ama ben 6 aylık olana kadar bekliyorum. Daha küçükken nasıl olur bilemiyorum. Az az denersin belki yutabilirse verirsin.

Çatalla ezip vercem ben canım

Aynen bende çatalla düşündüm aklıma yattı kızlar.. Tşkler

Aynen bende çatalla düşündüm aklıma yattı kızlar.. Tşkler
Canim mutlaka öğürdüğü zamanlar olacak. Sakin kalıp kontrollü bir şekilde öğürmesine izin ver. Dildeki öğürme bölgesi bizde daha gerideyken, bebeklerde kendini koruyabilmeleri için daha önde. Büyüdükçe geriye doğru gidecek ve daha rahat yiyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…