2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlarr herkez iyidir umarım yazamasamda taliayı uyuturken bakıyorum ama tabi yazamıyorum e uyuyunca hemen işlere girişiyorum herkez iyidir umarım bizi bilirsinizki biberon reddi yaşıyoduk miniği zayıflatmadım şükür ama ben 48 kiloya kadar düştüm e her öğünde 1 kg ter gide gide bunlar bir yana 6 ay kontrolümüzde 7100 kg olmuşuz boy 45.5 baş 40.5gelişim güzel dedi ek gıdayı sordum aa daha başlamamışmıydık başla başla direk başlayabilirsin dedi bende direk şöyle giriş yaptım ağırmı olmuş sizce hiç tadım vs yapmamıştık birde şöyle bişi var bizim kız şimdi yiyor ya yediğini anlamıyo galiba yine sütünü istiyo bende ölçüsünü azaltıpta veriyorum normalde her öğün 180ml yiyodu tabi ilk tutana kadar baya vakit geçiyoduda tutunca bitiriyordu bende böyle yaptım şimdi o kaseler de küçük buarada 1 çay bardağından daha az alıyor kaşığı gördüğünden beri biberonunu uyanıkken kendi almaya başladı galiba biberon reddi yaptığına pişman

Canım normalde üç gün kuralı var başlangıçta her gıdayı üç gün üst üste veriyorsun alerji yapıyor mu anlamak için. Ve az miktarlarda yani bir kaşık iki kaşık falan. Kase olan miktar bana da fazla geldi bagırsakları alışkın değil henüz belki kabız vs yapar..

Kızlar ben de 1 haftadır uyguluyorum ek gıdayı, 3 gün kuralı ile yanında da 1 çay kaşığı yoğurt veriyorum bazen şimdiye kadar brokoli, bal kabağı ve havuç verdim tabi ki en çok havucu sevdi, brokoliyi hic sevmedi beslenme şeklimiz de kaba taslak şu şekilde
7.30 anne sütü
9.30 anne sütü
11.30 devam sütü 90 ml
14.30 anne sütü
16.30 devam sütü 120 ml
18.00 ek gıda
19.00 anne sütü
21.00 devam sütü 90 ml
23.00 anne sütü
Gece de ne zaman uyanırsa anne sütü

Sebzeleri pütürlü mü veriyosun canım yoksa püre olarak mı? Ben başlamadım ama korkuyorum pütürlü yutabilir mi diye

Ohhh evde olanlar saatli gidiyor ne güzel..
Çalışan anne olmanın eksikliği
Allah yardımcın olsun canım , ikinci çocuk ya muhtemelen ben de çalışan anne olacağım bazen akşamları derse gidiyorum o zaman süt sagip bırakıyorum ya da kaynanam mama veriyor mama olarak da sma comfort kullanıyorum

Aha ikinci bebeyi düşünen biri daha

Ben evdeyim ama saatli gitmem imkansız ya benim kızın bi günü digerini tutmuyor saat falan yok bam bam bam
Benmmi gibi zilli o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…