• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim bebem ellerinde tutunca önce oturuyor sonra ayağa kalkıyor. Ve bundan inanılmaz keyif alıyor 😃bir zararı olur diye çok bekletmiyorum
Benimkide yapıypr canım yaptırmazsam da çok sinirleniyor. Totosu yere değdiği anda basıyor çığlığı

İlk verdiğim şeylerde verdiğim anda corrttt bağırsaklar çalışıyor anında kaka yapıyordu hatta hafif mukuslu ama 5 6 gün sonra bağırsaklar alıştı. Gün içerisinde bşrşeyler veriyorum (yani veriyorum dediğimde mercimek tanesi kadar öyle kaşık kaşık yediriyorum anlaşılmasın 😂) kakası normal düzeninde devam ediyor. Bi geçen gün prinç pilavından 4 5 tane pirinç verdim ağzına 3 gün yapmadı kaka 🙈
Ayyy ben korkuorm katı gıdalarda vs
Dişi yk npcak bu bebe die :D

Günaydın. Bugün bana pek aymadi ama inşallah size aymıştır😄 dün 4. Ay aşımızı olduk . Ağrı yaptı sanırım çok huzursuz bir gece geçirdik. Uyuyamadikca ağladı kuzum🥺 sabah 6bucukta da sırtına kadar taşan kakayla gune başladık. Madem uyuyamadım bari karnımı doyurayim diyerekten güzel bir kahvaltı yaptım bebisin de karnını doyurup okula kacacagim. Orda dinlenir gelirim biraz🤣

geçmiş olsun :(

o yönden şanslıyım ama gece tekim
sabah uyanıp işe gidiorum bide :(
Gece bebekle uğraşıp uykusuz işe gitmek mutlaka çok zordur4 ay atağı daha da zorlayacak hazırlıklı ol benim ailemle aramda 6 saatlik yol var kendi başıma resmen aç kaldım😀😀 sıpa yedi içti ayağımda uyudu tuvalete gidip su içebildiğime şükrettim valla az daha kendime de bez bağlayacaktım 😂😂😂

Günaydın bebeğim kendini aştı 3 parmağını aynı amda emiyor tüm gece cop cop
benmkide öyle bazen yumruk yapıp tün parklarını sokmaya çalışıo :D
bu nasıl bir hırstır anlamıorm :D

Hellöööğğğğ :halay: :halay: :halay:
sen gel bakem yamacıma :D
2. bebeyi nie bu kadar hızlı yapıon :D
anlat annem anlat :D

Günaydın. Bugün bana pek aymadi ama inşallah size aymıştır😄 dün 4. Ay aşımızı olduk . Ağrı yaptı sanırım çok huzursuz bir gece geçirdik. Uyuyamadikca ağladı kuzum🥺 sabah 6bucukta da sırtına kadar taşan kakayla gune başladık. Madem uyuyamadım bari karnımı doyurayim diyerekten güzel bir kahvaltı yaptım bebisin de karnını doyurup okula kacacagim. Orda dinlenir gelirim biraz🤣
gemiş olsun cnm.. bizde haftaya olacaz bakalım neler olacak...
iş yerinde dinlenen biri daha :D

Gece bebekle uğraşıp uykusuz işe gitmek mutlaka çok zordur4 ay atağı daha da zorlayacak hazırlıklı ol benim ailemle aramda 6 saatlik yol var kendi başıma resmen aç kaldım😀😀 sıpa yedi içti ayağımda uyudu tuvalete gidip su içebildiğime şükrettim valla az daha kendime de bez bağlayacaktım 😂😂😂
:D kızz cok mantıklı hasta bezimi alsak napsak :D :D :D :D

benmkide öyle bazen yumruk yapıp tün parklarını sokmaya çalışıo :D
bu nasıl bir hırstır anlamıorm :D

sen gel bakem yamacıma :D
2. bebeyi nie bu kadar hızlı yapıon :D
anlat annem anlat :D

gemiş olsun cnm.. bizde haftaya olacaz bakalım neler olacak...
iş yerinde dinlenen biri daha :D

:D kızz cok mantıklı hasta bezimi alsak napsak :D :D :D :D
Eşim doğumda aldığım dependlerden kullan bari demişti en azından üstün batmaz diye🤣🤣🤣🤣

kilo verince göbek gidecekmi diye merak ediorum
Hamileyken benim karnım çok küçüktü komşularım bile bilmiyomuş hamile olduğumu o kadar fıldır fıldır sokakta olmama rağmen şimdi çok az bir göbek var eşime göre yok çünkü onun göbek benimkinden fazla

Hamileyken benim karnım çok küçüktü komşularım bile bilmiyomuş hamile olduğumu o kadar fıldır fıldır sokakta olmama rağmen şimdi çok az bir göbek var eşime göre yok çünkü onun göbek benimkinden fazla
benm 10 kilom duruo öyle maşallah :(

Back