2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İlk verdiğim şeylerde verdiğim anda corrttt bağırsaklar çalışıyor anında kaka yapıyordu hatta hafif mukuslu ama 5 6 gün sonra bağırsaklar alıştı. Gün içerisinde bşrşeyler veriyorum (yani veriyorum dediğimde mercimek tanesi kadar öyle kaşık kaşık yediriyorum anlaşılmasın 😂) kakası normal düzeninde devam ediyor. Bi geçen gün prinç pilavından 4 5 tane pirinç verdim ağzına 3 gün yapmadı kaka 🙈
Ayyy ben korkuorm katı gıdalarda vs
Dişi yk npcak bu bebe die :KK70:

Günaydın. Bugün bana pek aymadi ama inşallah size aymıştır😄 dün 4. Ay aşımızı olduk . Ağrı yaptı sanırım çok huzursuz bir gece geçirdik. Uyuyamadikca ağladı kuzum🥺 sabah 6bucukta da sırtına kadar taşan kakayla gune başladık. Madem uyuyamadım bari karnımı doyurayim diyerekten güzel bir kahvaltı yaptım bebisin de karnını doyurup okula kacacagim. Orda dinlenir gelirim biraz🤣

geçmiş olsun :KK43:

o yönden şanslıyım ama gece tekim
sabah uyanıp işe gidiorum bide :KK43:
Gece bebekle uğraşıp uykusuz işe gitmek mutlaka çok zordur4 ay atağı daha da zorlayacak hazırlıklı ol benim ailemle aramda 6 saatlik yol var kendi başıma resmen aç kaldım😀😀 sıpa yedi içti ayağımda uyudu tuvalete gidip su içebildiğime şükrettim valla az daha kendime de bez bağlayacaktım 😂😂😂

Günaydın bebeğim kendini aştı 3 parmağını aynı amda emiyor tüm gece cop cop
benmkide öyle bazen yumruk yapıp tün parklarını sokmaya çalışıo :KK70:
bu nasıl bir hırstır anlamıorm :KK70:

Hellöööğğğğ :halay: :halay: :halay:
sen gel bakem yamacıma :KK70:
2. bebeyi nie bu kadar hızlı yapıon :KK70:
anlat annem anlat :KK70:

Günaydın. Bugün bana pek aymadi ama inşallah size aymıştır😄 dün 4. Ay aşımızı olduk . Ağrı yaptı sanırım çok huzursuz bir gece geçirdik. Uyuyamadikca ağladı kuzum🥺 sabah 6bucukta da sırtına kadar taşan kakayla gune başladık. Madem uyuyamadım bari karnımı doyurayim diyerekten güzel bir kahvaltı yaptım bebisin de karnını doyurup okula kacacagim. Orda dinlenir gelirim biraz🤣
gemiş olsun cnm.. bizde haftaya olacaz bakalım neler olacak...
iş yerinde dinlenen biri daha :KK70:

Gece bebekle uğraşıp uykusuz işe gitmek mutlaka çok zordur4 ay atağı daha da zorlayacak hazırlıklı ol benim ailemle aramda 6 saatlik yol var kendi başıma resmen aç kaldım😀😀 sıpa yedi içti ayağımda uyudu tuvalete gidip su içebildiğime şükrettim valla az daha kendime de bez bağlayacaktım 😂😂😂
:KK70: kızz cok mantıklı hasta bezimi alsak napsak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

benmkide öyle bazen yumruk yapıp tün parklarını sokmaya çalışıo :KK70:
bu nasıl bir hırstır anlamıorm :KK70:

sen gel bakem yamacıma :KK70:
2. bebeyi nie bu kadar hızlı yapıon :KK70:
anlat annem anlat :KK70:

gemiş olsun cnm.. bizde haftaya olacaz bakalım neler olacak...
iş yerinde dinlenen biri daha :KK70:

:KK70: kızz cok mantıklı hasta bezimi alsak napsak :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Eşim doğumda aldığım dependlerden kullan bari demişti en azından üstün batmaz diye🤣🤣🤣🤣

X