- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
Ben de osman gönülal’ı takip ediyorum gerçekten çok iyi videoları var her konuda soru işaretlerini gideriyorCnm youtube ta osman gönülal adında bir dr var onun videolarını izlerken denk geldim. 3 buçuk 4 aylıktan itibaren destekli oturtmaya başlayın ki ek gidaya baslamadi icon oturmasi gerekli diyordu. korkmayın hiç bişey olmaz dedi hatta o yüzden bende dün bu gün destekli oturtmaya başladım 6 aya kadar anca öğrenir diye düşündümbenimkide aynı öyle yapıyor masaya atlıyor
Bol şanslar bakalım nasıl olacakCnm youtube ta osman gönülal adında bir dr var onun videolarını izlerken denk geldim. 3 buçuk 4 aylıktan itibaren destekli oturtmaya başlayın ki ek gidaya baslamadi icon oturmasi gerekli diyordu. korkmayın hiç bişey olmaz dedi hatta o yüzden bende dün bu gün destekli oturtmaya başladım 6 aya kadar anca öğrenir diye düşündümbenimkide aynı öyle yapıyor masaya atlıyor
Benm vaktm var ama yinedr 3 sağıorm azaldı cnküSağmaya çalışıyorum vaktim olmuyor genelde. Günde 3ten fazlaya çıkamadım
Kamuda ilk 6 ay 4 saat hakkn varKızlar işte yarım gün hakkınızı kullandıktan sonra tam güne mi dönülüyor bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İlk 6 ay günde 3 saat,Kızlar işte yarım gün hakkınızı kullandıktan sonra tam güne mi dönülüyor bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Çok haklısın canım ama vicdanın rahat olsun bence de. Takip ettiğim kadarıyla biliyorum ne kadar emek harcadığınıGerçekten vicdanım rahat olsunmu bilmiyorumki
Azaldıkça üzilüorum, sağdıkça tükeniyorum ama yinede o son 1 damlayo bile verecem
Umarım hasta olmayız oda bende
O neymiş gıııı ilk duyuyom valla ben
Cnm masmix hiç denemedim o kdar krem denedimki tek iyi gelen hametan oldu onu kullandığımdan beri yara olmuyor en azndan.. Sızlama ve ağrı oluyor.. Ama kanama olmuor en azndan
Başka krem kullanmaya korkuorm hazıe iyi gidioken
Ama tükendim sanırım
Çok şükür cnm
Allah hç sütü olmayanada sabır versn
Elbet beterin beteri var
Ama anlamadığım nokta şu
Bir bebek sütü bu kdar sevipte neden emmez?
Hemşireler danışmanlar.. Çalmadık kapı bırakmadım.. Yok olmadı emmedi
Evet cnm takviye kullanıorum ek olarak mama
Allah yardımcın olsun
Araba düzelince böyle olmayacak ama demi?
Kıyamam ya düzelmedimi daha
Geçmiş olsun cnm
Benim bir noktadan sonra ellerim alıştı biliormusun tüm bu saydıklarını yapmaya.. Ama kışın zor olacak havalar soğuyor
Emzirme sütyeniylede olacak iş değil herkes direk emzirme sütyeni kullanmıormusunnnnnnnn diyor.. Yahu salak değilim ya.. Elbette kullandım ama bi noktadan sonra onunla olnuyır mecbur elbiseleri sıyırıosun ee havalar soğuyunca ne olacak? Bem üşütürsem sütten bebeğede geçecek..
Göğüslerimin sızlaması cabası
Artk uyurken göğüslerimin ağrısına ağlayarak uyanıorum..
O makina sesi zaten artk beynimi oynatıır
Bide damla damla akması? Allahım
Elbette şükür sütüm oldu içirebildim içirebiliyorum ama ben tükendim
Sağmayıda bırakamıorum süt varken nasıl bırakırım vicdan yapıorum bırakamam yapamam
Ama zaten azaldıda
Ben dün işe başladım yarım gün hakkımı kullandıktan sonra 3 saat hakkımı kullanabiliyor muyum ? İş yerim öyle olamayacağını söyledi de kamuda?Bol şanslar bakalım nasıl olacak
Herkes bişi dio akıllar karışıo
Mecbur kendi doktorumuzun izinde gidecez
Benm vaktm var ama yinedr 3 sağıorm azaldı cnkü
Kamuda ilk 6 ay 4 saat hakkn var
Sonraki 6 ayda 1.5 saat cnm
Ben dün işe başladım yarım gün hakkımı kullandıktan sonra 3 saat hakkımı kullanabiliyor muyum ? İş yerim öyle olamayacağını söyledi de kamuda?İlk 6 ay günde 3 saat,
6-12 ay arasında da günde 1buçuk saat süt izni var.
1 yaşından sonra da süt izni yok. Memurlara böyle
Cok saol cnm benmÇok haklısın canım ama vicdanın rahat olsun bence de. Takip ettiğim kadarıyla biliyorum ne kadar emek harcadığınıgerçekten zor bi işin üstesinden geliyorsun güzel anne
Yarm gün ve 3 saat olayını anlamadm cnmBen dün işe başladım yarım gün hakkımı kullandıktan sonra 3 saat hakkımı kullanabiliyor muyum ? İş yerim öyle olamayacağını söyledi de kamuda?
İlk 2 ay yarım gün hakkımız var ya canım ben şimdi onu kullanmayıntalep ettim yarım gün izni olan. Yarım gün hakkın bitince 3 saat erken çıkma hakkımı (süt izni ) kullanabileceğim değil mi dedim işyeri bana hayır siz yarım günü tercih ettiniz o yüzden 3 saat hakkından yararlanamazsınız dedi yani 2 ay sonda ben 1’5 saat erken çıkacakmışım sin de süreç böyle mi onu merak ettim. İnternette bir genelge gördüm sanki daha farklı anlatıyor gibi geldiCok saol cnm benm
Yarm gün ve 3 saat olayını anlamadm cnm
İlk 2 ay yarım gün hakkımız var ya canım ben şimdi onu kullanmayıntalep ettim yarım gün izni olan. Yarım gün hakkın bitince 3 saat erken çıkma hakkımı (süt izni ) kullanabileceğim değil mi dedim işyeri bana hayır siz yarım günü tercih ettiniz o yüzden 3 saat hakkından yararlanamazsınız dedi yani 2 ay sonda ben 1’5 saat erken çıkacakmışım sin de süreç böyle mi onu merak ettim. İnternette bir genelge gördüm sanki daha farklı anlatıyor gibi geldi
Valka ben
sizin kurum size süt izni verecek mi yatım günden sonra onu merak ettim
Canım doğum izni bittikten sonra ilk 2 ay yarim gun daha sonra doğumdan sonra 6 ay 3 saat şeklinde yani senin dediğin doğru 6 aydan sırra 1.5 saatİlk 2 ay yarım gün hakkımız var ya canım ben şimdi onu kullanmayıntalep ettim yarım gün izni olan. Yarım gün hakkın bitince 3 saat erken çıkma hakkımı (süt izni ) kullanabileceğim değil mi dedim işyeri bana hayır siz yarım günü tercih ettiniz o yüzden 3 saat hakkından yararlanamazsınız dedi yani 2 ay sonda ben 1’5 saat erken çıkacakmışım sin de süreç böyle mi onu merak ettim. İnternette bir genelge gördüm sanki daha farklı anlatıyor gibi geldi
Canım sabah 8 akşam 5 çalışıyorsan eğer günlük 3 saat süt iznin var. 9 saat çalışman gerekirken 6 saat çalışıyorsun. Yarım gün olayını anlamadımİlk 2 ay yarım gün hakkımız var ya canım ben şimdi onu kullanmayıntalep ettim yarım gün izni olan. Yarım gün hakkın bitince 3 saat erken çıkma hakkımı (süt izni ) kullanabileceğim değil mi dedim işyeri bana hayır siz yarım günü tercih ettiniz o yüzden 3 saat hakkından yararlanamazsınız dedi yani 2 ay sonda ben 1’5 saat erken çıkacakmışım sin de süreç böyle mi onu merak ettim. İnternette bir genelge gördüm sanki daha farklı anlatıyor gibi geldi
Evet öyle canım güzel bilgiler veriyorBen de osman gönülal’ı takip ediyorum gerçekten çok iyi videoları var her konuda soru işaretlerini gideriyor
Geçmiş olsn cnmMerhaba kızlar,bebeğimde öksürük vardı. Bugün doktora gittik ve geniz akıntısı olduğunu söyledi, ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Yalnız verdiği ilaç paranox yani ateş düşürücü fitil. Aynı durumda olup ilaç kullanan var mı? Burun temizliğini düzenli yapıyorum bunun dışında başka ne yapabilirim?
Ateşi var mı canım? Yoksa ağrısı varsa calpol de verebilirsinMerhaba kızlar,bebeğimde öksürük vardı. Bugün doktora gittik ve geniz akıntısı olduğunu söyledi, ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Yalnız verdiği ilaç paranox yani ateş düşürücü fitil. Aynı durumda olup ilaç kullanan var mı? Burun temizliğini düzenli yapıyorum bunun dışında başka ne yapabilirim?
Olsun çok şükür en aından stü alamayan çocuklar var her halimize şükürGerçekten vicdanım rahat olsunmu bilmiyorumki
Azaldıkça üzilüorum, sağdıkça tükeniyorum ama yinede o son 1 damlayo bile verecem
Umarım hasta olmayız oda bende
O neymiş gıııı ilk duyuyom valla ben
Cnm masmix hiç denemedim o kdar krem denedimki tek iyi gelen hametan oldu onu kullandığımdan beri yara olmuyor en azndan.. Sızlama ve ağrı oluyor.. Ama kanama olmuor en azndan
Başka krem kullanmaya korkuorm hazıe iyi gidioken
Ama tükendim sanırım
Çok şükür cnm
Allah hç sütü olmayanada sabır versn
Elbet beterin beteri var
Ama anlamadığım nokta şu
Bir bebek sütü bu kdar sevipte neden emmez?
Hemşireler danışmanlar.. Çalmadık kapı bırakmadım.. Yok olmadı emmedi
Evet cnm takviye kullanıorum ek olarak mama
Allah yardımcın olsun
Araba düzelince böyle olmayacak ama demi?
Kıyamam ya düzelmedimi daha
Geçmiş olsun cnm
Benim bir noktadan sonra ellerim alıştı biliormusun tüm bu saydıklarını yapmaya.. Ama kışın zor olacak havalar soğuyor
Emzirme sütyeniylede olacak iş değil herkes direk emzirme sütyeni kullanmıormusunnnnnnnn diyor.. Yahu salak değilim ya.. Elbette kullandım ama bi noktadan sonra onunla olnuyır mecbur elbiseleri sıyırıosun ee havalar soğuyunca ne olacak? Bem üşütürsem sütten bebeğede geçecek..
Göğüslerimin sızlaması cabası
Artk uyurken göğüslerimin ağrısına ağlayarak uyanıorum..
O makina sesi zaten artk beynimi oynatıır
Bide damla damla akması? Allahım
Elbette şükür sütüm oldu içirebildim içirebiliyorum ama ben tükendim
Sağmayıda bırakamıorum süt varken nasıl bırakırım vicdan yapıorum bırakamam yapamam
Ama zaten azaldıda
o zaman alayım yarın yaptırayımCanım bence 5. Ayı beklemene gerek yok hemen yaptır ondan 8 hafta sonra da 2. Dozu yaptırırsın bize doktor ilk 4 ay demişti çünkü. 4. Ay aşıları yaptırdığın için 4 aylık olduğunu düşündüm bebeğinin. Tabi ki senin kararın ama 5 ayı beklemene gerek yok bana kalırsa.
Bizimde bebeğimiz hiç durmuyor 4 ay sndromu yaşıyoruzMerhaba kızlar,bebeğimde öksürük vardı. Bugün doktora gittik ve geniz akıntısı olduğunu söyledi, ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Yalnız verdiği ilaç paranox yani ateş düşürücü fitil. Aynı durumda olup ilaç kullanan var mı? Burun temizliğini düzenli yapıyorum bunun dışında başka ne yapabilirim?
Çok sağol canımGeçmiş olsn cnm