2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben de osman gönülal’ı takip ediyorum gerçekten çok iyi videoları var her konuda soru işaretlerini gideriyor

Bol şanslar bakalım nasıl olacak
Herkes bişi dio akıllar karışıo
Mecbur kendi doktorumuzun izinde gidecez

Sağmaya çalışıyorum vaktim olmuyor genelde. Günde 3ten fazlaya çıkamadım
Benm vaktm var ama yinedr 3 sağıorm azaldı cnkü

Kızlar işte yarım gün hakkınızı kullandıktan sonra tam güne mi dönülüyor bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kamuda ilk 6 ay 4 saat hakkn var
Sonraki 6 ayda 1.5 saat cnm

Kızlar işte yarım gün hakkınızı kullandıktan sonra tam güne mi dönülüyor bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İlk 6 ay günde 3 saat,
6-12 ay arasında da günde 1buçuk saat süt izni var.
1 yaşından sonra da süt izni yok. Memurlara böyle

Son düzenleme:
Çok haklısın canım ama vicdanın rahat olsun bence de. Takip ettiğim kadarıyla biliyorum ne kadar emek harcadığını gerçekten zor bi işin üstesinden geliyorsun güzel anne

Ben dün işe başladım yarım gün hakkımı kullandıktan sonra 3 saat hakkımı kullanabiliyor muyum ? İş yerim öyle olamayacağını söyledi de kamuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 6 ay günde 3 saat,
6-12 ay arasında da günde 1buçuk saat süt izni var.
1 yaşından sonra da süt izni yok. Memurlara böyle
Ben dün işe başladım yarım gün hakkımı kullandıktan sonra 3 saat hakkımı kullanabiliyor muyum ? İş yerim öyle olamayacağını söyledi de kamuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok haklısın canım ama vicdanın rahat olsun bence de. Takip ettiğim kadarıyla biliyorum ne kadar emek harcadığını gerçekten zor bi işin üstesinden geliyorsun güzel anne
Cok saol cnm benm

Yarm gün ve 3 saat olayını anlamadm cnm

Cok saol cnm benm

Yarm gün ve 3 saat olayını anlamadm cnm
İlk 2 ay yarım gün hakkımız var ya canım ben şimdi onu kullanmayıntalep ettim yarım gün izni olan. Yarım gün hakkın bitince 3 saat erken çıkma hakkımı (süt izni ) kullanabileceğim değil mi dedim işyeri bana hayır siz yarım günü tercih ettiniz o yüzden 3 saat hakkından yararlanamazsınız dedi yani 2 ay sonda ben 1’5 saat erken çıkacakmışım sin de süreç böyle mi onu merak ettim. İnternette bir genelge gördüm sanki daha farklı anlatıyor gibi geldi

Valka ben bilemedm

Canım doğum izni bittikten sonra ilk 2 ay yarim gun daha sonra doğumdan sonra 6 ay 3 saat şeklinde yani senin dediğin doğru 6 aydan sırra 1.5 saat

Canım sabah 8 akşam 5 çalışıyorsan eğer günlük 3 saat süt iznin var. 9 saat çalışman gerekirken 6 saat çalışıyorsun. Yarım gün olayını anlamadım

Merhaba kızlar,bebeğimde öksürük vardı. Bugün doktora gittik ve geniz akıntısı olduğunu söyledi, ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Yalnız verdiği ilaç paranox yani ateş düşürücü fitil. Aynı durumda olup ilaç kullanan var mı? Burun temizliğini düzenli yapıyorum bunun dışında başka ne yapabilirim?

Geçmiş olsn cnm

Ateşi var mı canım? Yoksa ağrısı varsa calpol de verebilirsin

Olsun çok şükür en aından stü alamayan çocuklar var her halimize şükür
o zaman alayım yarın yaptırayım

Bizimde bebeğimiz hiç durmuyor 4 ay sndromu yaşıyoruz çok bunaltıcı bir ay sürekli ıkınıyor ama tuvaletini yapıyor ama yünede ıkınıyor kafası sıcacık ama ateşi yok sürekli mız mız hep ağlıyor uyumuyor emmiyor mama istemiyor dengem şaştı bizimde doktorumuz paranox s verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…