Ayyy şimdi gördmmKızlar 2022 Temmuz anneleri grubunu kurmuşlar şimdi gördüm. Ah ah anılarım canlandı geçen sene bu zamanlar biz de bu heyecanları yaşıyorduk
Hayr cnm memnunlarmı?Bal0ncuk imom latte nin yorumlarna baktin mi hic?
Cnm maşallah diyim biz cok memnunuz dhaa bizi yanıltmadı.. Ama biz cokta kullanmıoruz annemlern evi dublex daha burda yaz havası bebek odadayken biz terastayken koyuyoruz sadece
Evet öyle canım.benimde belimden aşağı olan saçlarımı dün gittim omuz hizası kestirdimKızlar programda şöyle bir bilgi paylaşılmış
Benimkilerden biri ilaç verdiğimde ağzını kapatmıyor damla damağına değmesin diye. Hemen tükürmüyor da öyle ağzı açık bekliyor biraz. Sonra hepsini diliyle dışarı itiyor.Ek gıdada napacaksak şimdi biberonu almayan bebe yarın ağzında bekletir yutmaz yüzümüze püskürtür kusar allaha allaahh
Ben cok kullanıyorum canım memnunum sadece cok pil gidiyorAyyy şimdi gördmm
Duygulandm bendeee
Hayr cnm memnunlarmı?
Cnm maşallah diyim biz cok memnunuz dhaa bizi yanıltmadı.. Ama biz cokta kullanmıoruz annemlern evi dublex daha burda yaz havası bebek odadayken biz terastayken koyuyoruz sadece
Belki az kullanıoruz die yorulmuo bizi bozulmamakla ödüllendirio
Aynen o yüzden sık sık tırnaklarını kesiyorum insallah bugünlerde geçer kalıcı olmasındaAhaha aynı benim hayalim buu . Baş parmak emsin izin vercem ama baş parmağını emerken gözünü yüzünü çiziyor diğer parmaklarıyla her yeri kan revan
Aynen ya ek gida bizi zorlayacak allah yardımcımız olsun insallah korktuğumuz başımıza gelmezBenimkilerden biri ilaç verdiğimde ağzını kapatmıyor damla damağına değmesin diye. Hemen tükürmüyor da öyle ağzı açık bekliyor biraz. Sonra hepsini diliyle dışarı itiyor.
Ek gıdada çok zorlayacak beni nasıl yemek yedircez bilmiyorum kesin çok seçecek
Cnm kan oturmuş gibi bir durum yaşamadm ama kızım ellerini baş parmağını emmeye bayılıorKızlar selam, umarım iyisinizdirbenim bebişin elleri hep ağzında özellikle bazen başparmağını emiyor. Biraz önce dilini ucu kan oturmuş gibi olduğunu gördüm. Dişimi çıkıyor ısırıyor acaba yoksa yanlışlıkla bir şeymi oldu bilemedim. Böyle bir olay yaşayan var mı?
Bozulmasndan iyi amaBen cok kullanıyorum canım memnunum sadece cok pil gidiyor
YandıkkkKızlar gümbür gümbür geliyor bu atak.4.ay atağı 4 ay bitince geliyormuş.Dün gece 2 saatte bir uyandı.Allah bir ay bize dayanma gücü versin
Reklam Olabilir bence de sürekli paylaştığına göreAyy kızlar hepinizin yorumlarını okudumda.. Demekki hepimizin ortak sorunu bu saç dökülmesi..
Gebelikte o kdar rahattki.. Saçlar gürleşti uzadı bir tel dökülmedi bendede..
Ama doğumdan snra 3. Aya girdik yavaş yavaş başladı.. Dedimki heralde gebeliktemi bakımsızlkktan, bakıyım kestiriyim vs..
Ykk anacım yk alakask yk.. Günden güne dökülme oranı artıyor ama vitamin değerleride iyi.. Demek ki bu süreci yaşayacaz
Allah Allah ya.. Ben menenjit aşısının çeşidi olduğunu duydum ama böyle yapılması gerektiğini bilmiyordum...
Bir dahaki gidişimize doktorumuza sorayım.. Nasılsa illa belli ayda yaptırma süresi vardır kaçırmayız die umuorum..
Valla herşey onların sağlığı için..
Hiii kel kalanmı varmş..
Kız ben kilonu veremiorm die depresyona girdim, bide saçlarm giderse kendimi köprüden atacam
Gerçekten doktorlarn aşı takvimi farklı demek.. Mesela biz rota 2yi bu ay yaptırdık
Sağlık ocağı 4. Ay dedi doktor 3. Ay
Bunu daha doktora sormadan mutlaka sağlık ocağı size öyle demiştir ama hayr ben öyle öneriyorum dedi ve menenjit 1 ile birlikte rota 2 yide yaptırdı
4. Ayda 2 devlet aşısı oluyormuş cnm..
Bebeler aşıkolik olacaklar, aşılar bittiğinde aşııııııı aşııııı istiormmmm aşımı getirinnnnnn demesinlerde
Abuuuuu.... Aşılardan snra huysuzluk vs hepsi çekiliyor alto tarafı 1gn diosun ama
Diş mevzuları cok fenaymış ya
Nedense bende ilk gördüğümde acaba dedm ama şöyle bakınca banada reklam gibi geldi
Benimki de aynı şapur şupur iştahla emiyor ellerini, hemşiremiz nörolojik bir gelişimin göstergesi dediParmak emme olayı benimkilerde var sanıyordum. Maşallah bütün temmuz bebeleri şapur şupur ellerini yaliyormus. Herkesin bebesi parmak emiyorsa bence bu gelişimin bi parçası
Ilginç değil mi ya her hafta bebeklerle ilgili bilmediğim ne kadar çok şey varmış diye hayret ediyorumBenimki de aynı şapur şupur iştahla emiyor ellerini, hemşiremiz nörolojik bir gelişimin göstergesi dedi
Bi canlının günden güne tüm gelişimine şahit oluyoruz muazzam bişeyIlginç değil mi ya her hafta bebeklerle ilgili bilmediğim ne kadar çok şey varmış diye hayret ediyorum
Bize böyle demediler gaz diş tuvalet eğitimi. Ne bileyim ben bütün bebeklerin bi dönem parmak emecegini
Dimi bi buralara çalışmamıştıkIlginç değil mi ya her hafta bebeklerle ilgili bilmediğim ne kadar çok şey varmış diye hayret ediyorum
Bize böyle demediler gaz diş tuvalet eğitimi. Ne bileyim ben bütün bebeklerin bi dönem parmak emecegini
Seni bilmiyorum da ben sınıfta kaldımDimi bi buralara çalışmamıştıkemzirecektik altını temizleyecektik sonra uyuyacaktı hep böyle böyle geçecekti ama yok gaz sancisiymis yok meme reddiymis yok parmak emmesiymis bizim çalıştığımız konular bunlar değildi
Ben birtanesi emmesin die inatlaşıormIlginç değil mi ya her hafta bebeklerle ilgili bilmediğim ne kadar çok şey varmış diye hayret ediyorum
Sınıfta kalma yokmuş mecbur geçecek missinSeni bilmiyorum da ben sınıfta kaldım
4.ay atağındayız uyumuyorlar. Nasıl bir ataksa bebeler beynimin içinde sürekli agliyorlar
benim bebiş gündüz uyumayıp gece kesintisiz 3-4 saat uyuyordu. Neymiş bu 4.aySeni bilmiyorum da ben sınıfta kaldım
4.ay atağındayız uyumuyorlar. Nasıl bir ataksa bebeler beynimin içinde sürekli agliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?