2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar 2022 Temmuz anneleri grubunu kurmuşlar şimdi gördüm. Ah ah anılarım canlandı geçen sene bu zamanlar biz de bu heyecanları yaşıyorduk
Ayyy şimdi gördmm
Duygulandm bendeee

Hayr cnm memnunlarmı?

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. telsizden memnun musun baloncuk ben cok memnunumda sana sorayım dedim
Cnm maşallah diyim biz cok memnunuz dhaa bizi yanıltmadı.. Ama biz cokta kullanmıoruz annemlern evi dublex daha burda yaz havası bebek odadayken biz terastayken koyuyoruz sadece
Belki az kullanıoruz die yorulmuo bizi bozulmamakla ödüllendirio

Kızlar selam, umarım iyisinizdir benim bebişin elleri hep ağzında özellikle bazen başparmağını emiyor. Biraz önce dilini ucu kan oturmuş gibi olduğunu gördüm. Dişimi çıkıyor ısırıyor acaba yoksa yanlışlıkla bir şeymi oldu bilemedim. Böyle bir olay yaşayan var mı?

Ek gıdada napacaksak şimdi biberonu almayan bebe yarın ağzında bekletir yutmaz yüzümüze püskürtür kusar allaha allaahh
Benimkilerden biri ilaç verdiğimde ağzını kapatmıyor damla damağına değmesin diye. Hemen tükürmüyor da öyle ağzı açık bekliyor biraz. Sonra hepsini diliyle dışarı itiyor.
Ek gıdada çok zorlayacak beni nasıl yemek yedircez bilmiyorum kesin çok seçecek

Ben cok kullanıyorum canım memnunum sadece cok pil gidiyor

Kızlar gümbür gümbür geliyor bu atak.4.ay atağı 4 ay bitince geliyormuş.Dün gece 2 saatte bir uyandı.Allah bir ay bize dayanma gücü versin

Eklentiler

• FAF62916-5F24-4937-B441-ED4304EE6F45.png
    272,8 KB · Görüntüleme: 91
Ahaha aynı benim hayalim buu . Baş parmak emsin izin vercem ama baş parmağını emerken gözünü yüzünü çiziyor diğer parmaklarıyla her yeri kan revan
Aynen o yüzden sık sık tırnaklarını kesiyorum insallah bugünlerde geçer kalıcı olmasında
Aynen ya ek gida bizi zorlayacak allah yardımcımız olsun insallah korktuğumuz başımıza gelmez

Cnm kan oturmuş gibi bir durum yaşamadm ama kızım ellerini baş parmağını emmeye bayılıor
Fakat izin vermiyoruz

Ben cok kullanıyorum canım memnunum sadece cok pil gidiyor
Bozulmasndan iyi ama

Kızlar gümbür gümbür geliyor bu atak.4.ay atağı 4 ay bitince geliyormuş.Dün gece 2 saatte bir uyandı.Allah bir ay bize dayanma gücü versin
Yandıkkk

Parmak emme olayı benimkilerde var sanıyordum. Maşallah bütün temmuz bebeleri şapur şupur ellerini yaliyormus. Herkesin bebesi parmak emiyorsa bence bu gelişimin bi parçası

Reklam Olabilir bence de sürekli paylaştığına göre

Benimki de aynı şapur şupur iştahla emiyor ellerini, hemşiremiz nörolojik bir gelişimin göstergesi dedi
Ilginç değil mi ya her hafta bebeklerle ilgili bilmediğim ne kadar çok şey varmış diye hayret ediyorum
Bize böyle demediler gaz diş tuvalet eğitimi. Ne bileyim ben bütün bebeklerin bi dönem parmak emecegini

Ilginç değil mi ya her hafta bebeklerle ilgili bilmediğim ne kadar çok şey varmış diye hayret ediyorum
Bize böyle demediler gaz diş tuvalet eğitimi. Ne bileyim ben bütün bebeklerin bi dönem parmak emecegini
Bi canlının günden güne tüm gelişimine şahit oluyoruz muazzam bişey kim bilir nelerle karşılaşacağız daha

Dimi bi buralara çalışmamıştık emzirecektik altını temizleyecektik sonra uyuyacaktı hep böyle böyle geçecekti ama yok gaz sancisiymis yok meme reddiymis yok parmak emmesiymis bizim çalıştığımız konular bunlar değildi

Seni bilmiyorum da ben sınıfta kaldım
4.ay atağındayız uyumuyorlar. Nasıl bir ataksa bebeler beynimin içinde sürekli agliyorlar

Ben birtanesi emmesin die inatlaşıorm
Sende 2 dene var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…