Ha ha adamı kalpten götürecektin bu korku ona yeter kendide artık dikkat ederKEŞKe video atılsaydı buraya ya eşime hamileyim şakası yaptım iki dk öteki dünyaya gidip selam verip geri geldiçok komikti yaa bide sonunda kendine gelip aa his ediyorlar demi anne karnında canım çocuğum senin gelmene sevindim ama herşey çok pahalı dedi
Yelekle sapka bizde de varBim ganimetleri
Kendime tartı aldm zayıflayacam
Pijama takımı aldm kendime kızlar yumuşacık giydim cokta rahat
Diğerleri kızın
Biberob, bere, yelek, 2li üst, 2li alt kumaşları cok iyi, patik, zıbın aldım
Güle güle kullansın minnoşun canimBim ganimetleri
Diğerleri kızın
Güzel günlerde giyinsin sevdacmYelekle sapka bizde de var
Tşk ederm cnmGüle güle kullansın minnoşun canim
Yok canim ücretsiz izin aldım ben nisanda başlayacağim işe. Maaşsızlık çok kotüymüşGüzel günlerde giyinsin sevdacm
Tşk ederm cnm
Sen nasılsın işe başladnmı?
Bende geçen geldiğinde cam bibondan almıştım ama masallah kizim ağzına dahi sürmedi evde şuan 3 tane cam bir tane normal biberon var hala almıyor Bakalim nekadar dah gidecek güle güle giysin minnossBim ganimetleri
Diğerleri kızın
Zor oluyor dimi bende ayrılacaktım ucretsiz izne ama hesapladık bizi baya zorlayacak onunn için kaldıYok canim ücretsiz izin aldım ben nisanda başlayacağim işe. Maaşsızlık çok kotüymüş
Evet cokYok canim ücretsiz izin aldım ben nisanda başlayacağim işe. Maaşsızlık çok kotüymüş
Sizde devam ediomu hala biberon macerasıBende geçen geldiğinde cam bibondan almıştım ama masallah kizim ağzına dahi sürmedi evde şuan 3 tane cam bir tane normal biberon var hala almıyor Bakalim nekadar dah gidecek güle güle giysin minnoss
Hâlâ ısrarla devam almıyor ama bakalim kim kazanacakEvet cok
Sanırım sen mama kullanmıosn demi?
Ben mrcbur mama takviyesi yapıorm mamalar deli para
Prima kullanıorm deli para
Eşim şehir dşnda öğretmen ev kirası car curt
Ben mecbur kaldım işe başlamaya
Sizde devam ediomu hala biberon macerası
Ben en başndann beri wee baby veriorm 2 tane almştm birini kırdım
Dışarıda teklisi 35 tl idi
Hazır bime gelmiş 2li 20 tl
Kaptm hemen
Evet canım istanbulda yaşıyoruz hayat çok pahalı gerçekten. eminim başka şehirlerde de öyledir. Ama benim kendi annem uzakta, kv de burda evi var ama yaza doğru ancak gelip bakabilirim diyor o yüzden bakcak kimse yok mecbur izin aldim.Zor oluyor dimi bende ayrılacaktım ucretsiz izne ama hesapladık bizi baya zorlayacak onunn için kaldı
canim duzenli mama kullanmiyorum ama evde bulunsun diye aliyorum cunku covid ikinci doz aşisi oldum mesela ateşim 40a çikti 3 kez peş peşe serum taktilar emziremedim ilaçlardan dolayi yani ne olacagi belli olmuyor illaki mama bulunduruyorum evde. Prima premium care’e benzer dedikleri için sleepy bio natural aldim daha uygun fiyatlı. Benzer gerçekten ama bir tık daha kalın. İşe başlayana kadar bio natural alıcamEvet cok
Sanırım sen mama kullanmıosn demi?
Ben mrcbur mama takviyesi yapıorm mamalar deli para
Prima kullanıorm deli para
Eşim şehir dşnda öğretmen ev kirası car curt
Ben mecbur kaldım işe başlamaya
Sizde devam ediomu hala biberon macerası
Ben en başndann beri wee baby veriorm 2 tane almştm birini kırdım
Dışarıda teklisi 35 tl idi
Hazır bime gelmiş 2li 20 tl
Kaptm hemen
Benm kızım hiç bir bezi kabul etmediEvet canım istanbulda yaşıyoruz hayat çok pahalı gerçekten. eminim başka şehirlerde de öyledir. Ama benim kendi annem uzakta, kv de burda evi var ama yaza doğru ancak gelip bakabilirim diyor o yüzden bakcak kimse yok mecbur izin aldim.
canim duzenli mama kullanmiyorum ama evde bulunsun diye aliyorum cunku covid ikinci doz aşisi oldum mesela ateşim 40a çikti 3 kez peş peşe serum taktilar emziremedim ilaçlardan dolayi yani ne olacagi belli olmuyor illaki mama bulunduruyorum evde. Prima premium care’e benzer dedikleri için sleepy bio natural aldim daha uygun fiyatlı. Benzer gerçekten ama bir tık daha kalın. İşe başlayana kadar bio natural alıcamher şey ateş pahasi tek maaş zor ama yaza kadar bakcak kimse de yok o yuzden mecbur kaldim izne. Cok sanslisin canim annen yaninda
Aynen ya herşey ateş pahası hergun birseylere sürekli zam geliyor yetişemiyoruz inan benimde annem bakacak biraz yaşlı ama insallah yormaz kizim annemi birşekilde büyüyecekler keşke durumlar müsait olsada evde kendimiz baksakEvet canım istanbulda yaşıyoruz hayat çok pahalı gerçekten. eminim başka şehirlerde de öyledir. Ama benim kendi annem uzakta, kv de burda evi var ama yaza doğru ancak gelip bakabilirim diyor o yüzden bakcak kimse yok mecbur izin aldim.
canim duzenli mama kullanmiyorum ama evde bulunsun diye aliyorum cunku covid ikinci doz aşisi oldum mesela ateşim 40a çikti 3 kez peş peşe serum taktilar emziremedim ilaçlardan dolayi yani ne olacagi belli olmuyor illaki mama bulunduruyorum evde. Prima premium care’e benzer dedikleri için sleepy bio natural aldim daha uygun fiyatlı. Benzer gerçekten ama bir tık daha kalın. İşe başlayana kadar bio natural alıcamher şey ateş pahasi tek maaş zor ama yaza kadar bakcak kimse de yok o yuzden mecbur kaldim izne. Cok sanslisin canim annen yaninda
Ah keske imkan olsa da hepimiz istediğimiz sekilde bakabilsekAynen ya herşey ateş pahası hergun birseylere sürekli zam geliyor yetişemiyoruz inan benimde annem bakacak biraz yaşlı ama insallah yormaz kizim annemi birşekilde büyüyecekler keşke durumlar müsait olsada evde kendimiz baksak
Zaten aşi mevzusunda ne kadar çok sayıda cocuk aşı olursa hastaliklar o kadar yok oluyor ama malesef aslında çok gerekli aşılar devlet karşılamadğı için ‘özel’ aşı diye sanki gereksizmiş gibi lanse ediliyor.. mesela bexsero yaptırdık ama bi de nimenrix varmış e mecbur onu da yaptırcaz toplam kaça mal olacak kim bilirBenm kızım hiç bir bezi kabul etmedi
Kesinlikle herşey ateş pahası
Mesela aşılar özel aşılar..
Hadi biz yaptırıus
Peki maddi durumu olmayının bebesi bebe değilmi
Nimenrix neymişşşşşAh keske imkan olsa da hepimiz istediğimiz sekilde bakabilsek
Zaten aşi mevzusunda ne kadar çok sayıda cocuk aşı olursa hastaliklar o kadar yok oluyor ama malesef aslında çok gerekli aşılar devlet karşılamadğı için ‘özel’ aşı diye sanki gereksizmiş gibi lanse ediliyor.. mesela bexsero yaptırdık ama bi de nimenrix varmış e mecbur onu da yaptırcaz toplam kaça mal olacak kim bilir
Bexsero b tip menenjit için koruma sagliyormuş nimenrix ise a tip menenjit içinmiş canımNimenrix neymişşşşş
Insallah canim saglicakla giysinlerGüzel günlerde giyinsin sevdacm
Doktorumuz hiç bahsetmediBexsero b tip menenjit için koruma sagliyormuş nimenrix ise a tip menenjit içinmiş canımçeşitleri varmış..
12.aydan sonraymiş sanirim nimenrix, neyse ona biraz zaman varDoktorumuz hiç bahsetmedi
İlk dozu olduk ikinci doz aralıkta
3. Seneye
Biraz toparlanırız belki maddi yönden12.aydan sonraymiş sanirim nimenrix, neyse ona biraz zaman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?