2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım bestironın içinde zeytinyagı var ondan kabızlık yapmıyor demişti dr muz ama sende genede bi arastır istersen
aaa cok tşk ederm masalım...
önce bakacam bizim dr ne verecek merak ediyorum

ben benm kıza şirinlik yapınca gülmüyor
kızınca gülüyor...
oynatmama az kaldı doktorum nerde

aranızda eski kilosuna dönen varsa
hiç sevmiorum onları
Ben nasıl verdim anlamadım ama 63 ile hamile kaldım.85 ile doğurdum.Şimdi 67 yim.Ama pantolonlarım olmuyor.Basenlerde bir genişleme var.Ben de ona takıyorum.İnşallah eski haline döner.

Ben varım canım doğumdan sonra hemen gitti anlamadım.63 ile hamile kalmıştım 72 ile doğuma girdim.şimdi 63 ile 64 arası gidip geliyorum

Ben nasıl verdim anlamadım ama 63 ile hamile kaldım.85 ile doğurdum.Şimdi 67 yim.Ama pantolonlarım olmuyor.Basenlerde bir genişleme var.Ben de ona takıyorum.İnşallah eski haline döner.

evet açıkça söylüyorum ikinizede kıl oldum

şaka tabi... ne güzel ya.. ben 10 kiloyu veremiyorum ve hiç bir kıyafetm olmuor
2 beden büyüm çok zayıftım ama
54 ile gebe kaldım 64 üm

Ben varım canım doğumdan sonra hemen gitti anlamadım.63 ile hamile kalmıştım 72 ile doğuma girdim.şimdi 63 ile 64 arası gidip geliyorum
63 kiloyu en son üniversitede görmüştüm manken gibiydim. şimdi de on çocuk doğurmuş, üstüne sarmaları dolmaları yemiş gibiyim

Bende de ayni 67 ilr kaldım 82 ilr doğuma girdim şimdi 71 ama o 4 kilo hic bir pantolona sığmıyor insallah veririz yaa

Selam kızlar biz Aybüke'ye böyle bi sey aldik hem bebek hem biz çok eğleniyoruz, önce oda ısısını sonra şu ısısını ayarlıyoruz icin de öyle güzel hareket ediyor ki bebeğe aldığım en güzel şey sanırım, gaz kaka problemi kalmadı, bir de yorulup çıkınca uyumak istiyor çok güzel bi sey

Eklentiler

• 20211026_113223.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 73
aranızda eski kilosuna dönen varsa
hiç sevmiorum onları
Benden nefret edebilirsin o zaman Ben 89 kiloyla hamile kaldım. Şu an 73 kiloyum
Ya ben de çok istiyorum böyle bir şey almayı Karan suyu çok seviyor. Ama evde nereye koyarım diye düşünüyorum canım siz nereye koydunuz altına su akitmiyor değil mi bir de içindeki su nasıl boşalıyor bunların cevabını bulduğumda ben de hemen alacağım Bir de nereden aldın link de paylaşabilir misin
*Ayrıca başlığın sahibi olarak seni daha çok görmek isteriz buralarda

Canimm ınstagram da mandalinbebek diye bir sayfadan aldım, uzun hortum atıp banyodan dolduruyoruz ve geri hortum ile banyoya boşaltıyoruz suyu. Benim evde çocuk odası boş oda şu an oraya koyduk, su akıtmıyor çok eğlenceli bi aktivite böylelikle Karan yorulur hemen uyanamaz daha uzun sureli olur uykuları :)
Canım hem yüksek lisans dersleri hem bebiş bi yandan da kpss çalışıyorum pek bakamıyorum ama artik daha çok sizinleyim insallah :)

Hemen bakıyorum ben de canım sağol

evet açıkça söylüyorum ikinizede kıl oldum

şaka tabi... ne güzel ya.. ben 10 kiloyu veremiyorum ve hiç bir kıyafetm olmuor
2 beden büyüm çok zayıftım ama
54 ile gebe kaldım 64 üm
Işin sırrı kilolu hamile kalmakta bence 75le hamile kaldim 83 kiloydum en son, su an 71im deliler gibi yiyorum 75i görmem yakindir

KPSS+yüksek lisans+bebiş ..ve daha bir sürü şey. Sen bence insanüstü bir varlıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…