Senin gözüküyor mu ya ben hiç takmıyorum cidden. Çamaşırın altında kalıyor dikiş izi bi kocam görür o da görsün de bedavadan baba olduğunu benim çektiğim sıkıntıları unutmasincnm 2 kişi oluncada öyle oluyor ama büyüyorlar sen büyüdüklerindede aaaa çirkinim deme die bişeyler sür
ama ne sürecez
valla kocam umrumda değilSenin gözüküyor mu ya ben hiç takmıyorum cidden. Çamaşırın altında kalıyor dikiş izi bi kocam görür o da görsün de bedavadan baba olduğunu benim çektiğim sıkıntıları unutmasin
Oyundan anlasalar sabaha kadar evcilik oynamaya da razıyım böyle çok sıkıcı oluyorÇok güldümokeye dördüncü bulsaydınız sıkılmazdınız en azından
Benim sezeryan yarası aldı başını gitti. 4 kez üst üste kesilincekızlar sezeryan dikiş yeri için kullandığınız memnun kaldığınız bişey varmı...
böylemi kalacak izler
Bebeden sana hatıra iştevalla kocam umrumda değil
benm gözüme batıoben takıntılıyım
Benim sezeryan yarası aldı başını gitti. 4 kez üst üste kesilincene kullansam fayda yok
üfff milyarlık bebe zatenBebeden sana hatıra işte
senin gibi pamuk şeker kızla nasıl tartışıyolar yacnm en son e devlet üzerinden değiştirilebiliyordu bir bak istersen...
bizim aile hekimimizde hemşiremizde çok cici çok tatlılar :)
hastanedeki çocuk doktorumuzda cok cici.. ama sekreteri ooo havasından geçilmiyor... ben direk hastandeki birime şikayet ettim.. sonra aradı özür diledi... ama nafile yani kafayı taktım bir kere
susmamak lazım.. sustukça tepeye çıkıyorlar... eğer yoruluyorsan memnun değilsin ayrıl işinden o zaman
kimse başına silah dayayıp zorla susturmuyor...
bide covid aşısı yaptırırken bir hemşire ile tartıştım mahkemelik oldum...
dün evrak geldi kovuşturmaya yer yok diyekendi kendine uğraştı işte.. mahkemeye verdi beni.. cokta tın
ahahahahaNosum yine ne oldiiiiiiiiiiiiiiiiii
Benim çatlağım sarkigim yokbelemi kalcaz
üfff milyarlık bebe zatenüstüne izmi kalacak
yeterince izi vardı
Yok siz yolun başındasınız yapın bir şeylerbelemi kalcaz
üfff milyarlık bebe zatenüstüne izmi kalacak
yeterince izi vardı
kız yok benmde acı tarafım var... birazcık şey etmiş olabilirimsenin gibi pamuk şeker kızla nasıl tartışıyolar yaneyse ki savcı gerekli cevabı vermiş . Bizim aile hekimliği beni hamile iken bir kere bile çağırmadı. Belki tahlil yapılsa enfeksiyon falan çıkardı neden erken doğum yaptım belli değil işin kötü yanı biz mahkemeye versek bize de kovuşturmaya yer yok diyecekler
hah işte zoruma gidende bu.... benmde sıfır çatlak.. ama tutki sezeryan iziBenim çatlağım sarkigim yok
Doktor bile dedi geçen hiç ikiz doğurmuş gibi değilsin diye
Ameliyat izini de sakladık mı seneye arsuz plajında manda gibi güneslenirim
Sonuna kadar haklısın vallahi kuzum sonuçta randevu var saati var pişkinlik yapmışlar resmen. Sen gittiğin an bırakması lazım her ne saçma iş yapıyorsa.kız yok benmde acı tarafım var... birazcık şey etmiş olabilirimyani şöyleki o gün işim vardı ve dedimki sabah 8e aşı randevusu alaym gieyim.. gittim saat 08:30 oldu hala ses yok.. en son içeri girdim dedimki beyefendi yarım saatir bekliyorum kimse gık demiyor daha ne kadar bekliyecez ? biz değil hemşire hanımlar ilgileniyor dedi.. onlar nerede dedm?
paravan vardı.. paravanın arkasından bir ses
patladınmıı kahvaltı yapıyoruz bekle biraz
hesapmı verecez.........
şoka girdimsen dedm çıkta nurcemalini görelim arkandan bağırma... baktım ses yok cvp yok...
covid aşısının ne kadar önemli olduğunu vurguluyor sağlık bakanlığı, pandemi var yarım saat geçmiş insanca bişey sordum biri cvp verecekmi dedim
konuş konuş çatlarsın belki diye bir ses...
ay dayanamadım
sonra derlerki sağlıkçıya şiddet... senin gibiler hakediyor dedim... çık dışarı lan dedim
sesim koridorda inliyor... bir hemşire hemen apar topar geldi ben ilgileniyim hanımefendi dedi.. aşımı vurdu gittim
1 hafta sonra krakoldan aranıyorum ifadeye
hanımefendiye saldırmışımküfür etmişim
camera görüntülerini istettim... görüntü var ses yok diye kovuşturmaya yer yokmuş... saldırı yok çünkü..
şimdi yalan beyandan ben şikayet edecem onu.. yine bişey çıkmayacak ama maksat uğraşmak kıl oldum
malesefSonuna kadar haklısın vallahi kuzum sonuçta randevu var saati var pişkinlik yapmışlar resmen. Sen gittiğin an bırakması lazım her ne saçma iş yapıyorsa.
Enfeksiyon olduğu belli değil canım ama en son kan idrar doğumdan üç ay önce vermiştim ne doktorum istedi ne aile hekimliği yani her şey yolundaydı belki de enfeksiyon vardı diye düşündüm ben. Sağ salim eve geldik ama 35 haftalık doğurmaya giderkenki korku yetti sonuçta
Keşke herkes işini layığı ile yapsa
Maaşları bizim vergilerimizle ödeniyor diyince kızıyolar bir de
Dogru diosun canim şimdi de dertler başka işe başladığımda çocuğuma kv bakacak ama ya çocuk karadeniz şivesi ile konuşursa diye korku aldı beni offmalesef
çok şükür sağlıkla doğurdun büyüdü bile
birde iyi yönden düşün o sıcakta 3-4 hafta daha taşımak zorunda kalmadın
bak bunundan dolu tarafından bakDogru diosun canim şimdi de dertler başka işe başladığımda çocuğuma kv bakacak ama ya çocuk karadeniz şivesi ile konuşursa diye korku aldı beni off
hahahah alemsin baloncuk yaa kadın seni fena kızdırmışbak bunundan dolu tarafından bak
en azından kaynanan bakıyorbenm kaynanam İstanbul Türkçesi bilse ve öğretecek olsa yine ona bırakmam
sorma hayatımda ilk defa birinin ölmesini bekliyorum beni kötü kalpli müzeyyen yaptıhahahah alemsin baloncuk yaa kadın seni fena kızdırmış
Eminim çok canını yakmıştır yoksa kolay kolay böyle demezsinsorma hayatımda ilk defa birinin ölmesini bekliyorum beni kötü kalpli müzeyyen yaptı
şaka bir yanada konuşmaz ya :) sonuçta dil gelişimi senin elinde olacak
özel sektördemisin tüm günmü çalışacaksın cnm
Cnm az çok tanıdık burda herkesiEminim çok canını yakmıştır yoksa kolay kolay böyle demezsin
Evet canım özeldeyim bankaciyim 6 ay ücretsiz izin aldım nisanda iş başı yapıcam tam gün çalışıp haftada bir gün süt izni kullanıcam. 4 gün kv 3 gün ben bakmış olucam kendimi böyle teselli ediyorum şimdidendaha fazla ücretsiz izin vermiyorlar verseler alırdım
Ablam diyor ki 3 yaşına da gelse bırakmak zor geliyormuşCnm az çok tanıdık burda herkesi
bence sen daha ağır basarsın... konuşmada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum minnoşun
ama bırakmak zor gelir... bende başlayacağım zaman kendi annem bakacak olmasına rağmen ağlıyordum
ilk hafta işe gelirken hep ağladım bırakamadm
sonra alışıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?