Bu ne adaletsizlik allahimkızlar çok üzgünüm babam kalp çantası kullanıyor mallesef küçüklüğümden beri kalp hastasıydı kalbi pil oldu pilden sonra çanta takıldı ama şimdi haber geldi nakil şartmış çok üzgünüm çok zordayım o kadar çok ağladım ki sütüm kesilecek diye korkuyorum babama içim parçalanıyor ya daha 40 yaşında babam çok eksik çok kırgın his ediyorum hastaneye kaldırmışlar gittik bizde doktoruyla görüştüm nakil için ismi listede ama maalesef kimse organ bağışı yapmadığı için biraz zormuş doktor tanıdığınız sağlık bakanlığında çalışan yada siyasette çalışan yakınlarınız varsa araya girip kalp nakil işini kolaylaştıra bilirsiniz dedi acaba yardımcı olabilecek tanıdıklarınız var mı
Eyer ölürsem bir gün neyim var neyim yok bağışlansın çaresizlik kadar zor bir duygu yokBu ne adaletsizlik allahim
Guzel olmaz mi yaAyy evet evet benim de bebeğim herşeyi ele geçirmiş durumdabiz iyiyz teyzemiz 24 de 4 aylık olucaz heyecanlıyız MAŞALLAH sizede yaa ne kadar güzel değil mi minak minak elleri falan
Canim cok gecmis olsun rabbim isinizi kolaylastirsin kendini uzme diyemiyecegim biliyorum hic kolay degil rabbim sifaversinkızlar çok üzgünüm babam kalp çantası kullanıyor mallesef küçüklüğümden beri kalp hastasıydı kalbi pil oldu pilden sonra çanta takıldı ama şimdi haber geldi nakil şartmış çok üzgünüm çok zordayım o kadar çok ağladım ki sütüm kesilecek diye korkuyorum babama içim parçalanıyor ya daha 40 yaşında babam çok eksik çok kırgın his ediyorum hastaneye kaldırmışlar gittik bizde doktoruyla görüştüm nakil için ismi listede ama maalesef kimse organ bağışı yapmadığı için biraz zormuş doktor tanıdığınız sağlık bakanlığında çalışan yada siyasette çalışan yakınlarınız varsa araya girip kalp nakil işini kolaylaştıra bilirsiniz dedi acaba yardımcı olabilecek tanıdıklarınız var mı
Ben de bağışladım kök hücre bağışı için de başvurdum ama şu ana kadar eşleşme olmadı maalesefEyer ölürsem bir gün neyim var neyim yok bağışlansın çaresizlik kadar zor bir duygu yok
Canım, bebeğimizin ikinci ay aşısında hemşire bizi boş insan sandı sanırım, havadan baktı ters ters konuşmalar falan. Ki biz kendisini eğitimimizle cebimizden çıkartırız. Eşim de üslubundan dolayı hemşireyle tartıştı, şikayet edeceğim falan dedi. Sakinleştirdim eşimi. Önce ikimizin aile hekimini değiştirdim. Bebeğimizin de üçüncü ayı dolunca kontrole gitmeden hemen aile hekimini değiştirdim. Şu an ki hemşiremiz çok iyi sağ olsun . Kontrole gittiğimizde de eski hemşiremiz yoktu, muhtemelen gönderildi. Memnun değilsen kesinlikle değiştir, iletişim de çok önemli. Biz nasıl ki moral motivasyonumuz düşük de olsa işimizi yapıyor, insanlara saygı duyarak hizmetimizi yapıyorsak onlar da yapmak zorundaGünaydın güzel anneler ve bebişleri bugün 4. ay aşılarımızı yaptırdık oğlumun tam uyku zamanına denk geldi yazık yavrum hem acıdan hem uykudan dolayı çok ağladı eve geldim ben de ağladım dayanamadım aile hekimimizden memnun değildim şimdi hemşiremize de bir haller olmuş burnu havalara uçmuş diğer doktorlardan birine yer bulabilirsem mutlaka değiştirecem korona sonrası bir haller olmuş bizim hemşireye sanki ona mecburmuşuz gibi aşıları hastanede yaptırabileceğimi bilsem adım bile atmam ay sinir oldum sabah sabah kalabalıktı da aile hekimliği ağzının payını veremedim ona yanıyorum
Sanırım ben hayatı sezeryan yarası için bir sey kullanacak kadar sevmiyorumkızlar sezeryan dikiş yeri için kullandığınız memnun kaldığınız bişey varmı...
böylemi kalacak izler
cnm en son e devlet üzerinden değiştirilebiliyordu bir bak istersen...Günaydın güzel anneler ve bebişleri bugün 4. ay aşılarımızı yaptırdık oğlumun tam uyku zamanına denk geldi yazık yavrum hem acıdan hem uykudan dolayı çok ağladı eve geldim ben de ağladım dayanamadım aile hekimimizden memnun değildim şimdi hemşiremize de bir haller olmuş burnu havalara uçmuş diğer doktorlardan birine yer bulabilirsem mutlaka değiştirecem korona sonrası bir haller olmuş bizim hemşireye sanki ona mecburmuşuz gibi aşıları hastanede yaptırabileceğimi bilsem adım bile atmam ay sinir oldum sabah sabah kalabalıktı da aile hekimliği ağzının payını veremedim ona yanıyorum
bizim aile hekimimizde hemşiremizde çok cici çok tatlılar :)Canım, bebeğimizin ikinci ay aşısında hemşire bizi boş insan sandı sanırım, havadan baktı ters ters konuşmalar falan. Ki biz kendisini eğitimimizle cebimizden çıkartırız. Eşim de üslubundan dolayı hemşireyle tartıştı, şikayet edeceğim falan dedi. Sakinleştirdim eşimi. Önce ikimizin aile hekimini değiştirdim. Bebeğimizin de üçüncü ayı dolunca kontrole gitmeden hemen aile hekimini değiştirdim. Şu an ki hemşiremiz çok iyi sağ olsun . Kontrole gittiğimizde de eski hemşiremiz yoktu, muhtemelen gönderildi. Memnun değilsen kesinlikle değiştir, iletişim de çok önemli. Biz nasıl ki moral motivasyonumuz düşük de olsa işimizi yapıyor, insanlara saygı duyarak hizmetimizi yapıyorsak onlar da yapmak zorunda
ahahahahaSanırım ben hayatı sezeryan yarası için bir sey kullanacak kadar sevmiyorum
Sabaha kadar oturduk üçümüz ne olacakcnm en son e devlet üzerinden değiştirilebiliyordu bir bak istersen...
bizim aile hekimimizde hemşiremizde çok cici çok tatlılar :)
hastanedeki çocuk doktorumuzda cok cici.. ama sekreteri ooo havasından geçilmiyor... ben direk hastandeki birime şikayet ettim.. sonra aradı özür diledi... ama nafile yani kafayı taktım bir kere
susmamak lazım.. sustukça tepeye çıkıyorlar... eğer yoruluyorsan memnun değilsin ayrıl işinden o zaman
kimse başına silah dayayıp zorla susturmuyor...
bide covid aşısı yaptırırken bir hemşire ile tartıştım mahkemelik oldum...
dün evrak geldi kovuşturmaya yer yok diyekendi kendine uğraştı işte.. mahkemeye verdi beni.. cokta tın
ahahahahaNosum yine ne oldiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm 2 kişi oluncada öyle oluyor ama büyüyorlar sen büyüdüklerindede aaaa çirkinim deme die bişeyler sürSabaha kadar oturduk üçümüz ne olacak
Çok güldümSabaha kadar oturduk üçümüz ne olacak
Çocuk faslı bitince lazere gidelimcnm 2 kişi oluncada öyle oluyor ama büyüyorlar sen büyüdüklerindede aaaa çirkinim deme die bişeyler sür
ama ne sürecez
bidaha doğuracaksan gitmeÇocuk faslı bitince lazere gidelim
Emziriyorum diye kaşlarımı da yaptıramıyorum
Ben o işi bekarlıkta hallettim. Hamilelikte bende de çıktı tektük. Biz dikiş izi için gidelim lazere. Krem falan çare etmezbidaha doğuracaksan gitme
ben lazere gittim vücudumda ama hormonlardan yine çıktı tektükte olsa
ikiyi doğuraym öyle gidecem bdaha
Yaa geçen eşimle çocuk pazarlığı yaptık, yapmaya çalıştık daha doğrusu. Ben 2 diyorum, o hayır 3 diyor. Neyse en sonunda, ikinciyi doğururum üçüncüyü kazaya bırakırım dedim ne yapayımbidaha doğuracaksan gitme
ben lazere gittim vücudumda ama hormonlardan yine çıktı tektükte olsa
ikiyi doğuraym öyle gidecem bdaha
ayy varmı öyle bişey ?Ben o işi bekarlıkta hallettim. Hamilelikte bende de çıktı tektük. Biz dikiş izi için gidelim lazere. Krem falan çare etmez
yok ben 2de durdumYaa geçen eşimle çocuk pazarlığı yaptık, yapmaya çalıştık daha doğrusu. Ben 2 diyorum, o hayır 3 diyor. Neyse en sonunda, ikinciyi doğururum üçüncüyü kazaya bırakırım dedim ne yapayım
Benim dikiş izine krem falan çare etmezayy varmı öyle bişey ?
yok ben 2de durdum
eşime kalsa 3 embriyom var keşke hepsi olsa 4e tamamlarız dioşaka gibi
çift embriyo transfer et dioda yok 1 yeterBenim dikiş izine krem falan çare etmez
Hadi üç taneden birini seçtin, nasıl kıyacaksın diğer ikisine. Olsun işte hepsi ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?