Canim çok geçmiş olsun yoğun bakım hemşiresi bir tanıdığım daha doğrusu görümcemin çok yakın arkadaşı (görümcemde sağlık personeli) Aktardan alıp hatmi çiçeğini kaynatıp içiriyorlarmış yogun bakımda kovidli hastalara. Bir dene Pharmaton tarzı takviyelerde al Rabbimin izniyle kurtulursunuz inşallah en kısa süredeSelam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Canım bende bebbeğim 2 aylıkken olmustum maskeylr emzirmek beni cok zorlamıştı ama bebeğime bişey olmadan atlattık cok şükür inşallah sizde atlatırsonız. Ben ilaç kullanmadım canım vitamin sirke etsuyuna corba limon vs öyle atlattomSelam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Bir sorun yoktur demi yaBenimki de öyleydi ama son bir haftadır alıştı sanırım. 5 dk dan uzun süre yüzüstü kalabiliyor ve keyif alıyor
Ay kuzu.. Onun içim önce durması gerekmiomıu?Canım önüne ne koyuyorsun yani neleri denedin bir sürü farklı yöntemi var. Ben bazen kendi üstüme koyuyorum onu da çok seviyor Karan bana bakıyor konuşuyoruz karşılıklı
Cnm yk mastittenn dolayıKızlar mastit beni mahvetti düşünüyorum ilk yaralarım vardı hatta burdada yazdım sonra Garmastan Aldim ve onu kullandığımdan beri böyleyim acaba bu ilaç yan etki mi yaptı
Allah razı olsun canım inşallah evde ayakta atlatırız bizde. Dediklerini uygulaycgm . Aşı olmamıştımAllah kolaylık versin canımçalışırken daha zordur eminim
Benimki kreşede gitmiyor canım başka şehire taşınıcaz diye yaz okulundan sonra göndermedik.çok bi kıskançlığı yok kardeşini çok seviyor öyle vurması falan hiç olmadı şükür hatta daha çok onunla ilgilenmek oynamak istiyor ama büyüdükçe ben ne söylesem tersini yapar oldu olmaz dediğimiz ne varsa onu yapıyor biz sebebini soruncada ne olacak olsun diyor vs.işte böyle böyle yoruyor beni
Çok geçmiş olsun canım.aşı olmuşmuydun?şükür ben geçirmedim ama komşum geçirmişti 5 aylık bebeği vardı geçirdiğinde günlük sabah akşam sarımsak yutmuş ballı zencefil yemiş.günlük çorba ve 4 5 lt kadar su içmiş.nane kekik gibi bitki çayları tüketmiş aşırıya kaçmadan tabiki.çok ağrısı olduğunda parol kullanmış.fırsat buldukça yatıp dinlenmiş.terledikçe duşunu almış ve aşı olmamıştı.eğer bebeğinde birşey yoksa maskeni takıp sık sık emzir.Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınız
Ne güzel canım inşallah bizde atlatırızCanım bende bebbeğim 2 aylıkken olmustum maskeylr emzirmek beni cok zorlamıştı ama bebeğime bişey olmadan atlattık cok şükür inşallah sizde atlatırsonız. Ben ilaç kullanmadım canım vitamin sirke etsuyuna corba limon vs öyle atlattom
Sağol canım öksürük fazla yok eklem yerlerim agriyo sadece. Kemiklerim kırılmış gibiCanim çok geçmiş olsun yoğun bakım hemşiresi bir tanıdığım daha doğrusu görümcemin çok yakın arkadaşı (görümcemde sağlık personeli) Aktardan alıp hatmi çiçeğini kaynatıp içiriyorlarmış yogun bakımda kovidli hastalara. Bir dene Pharmaton tarzı takviyelerde al Rabbimin izniyle kurtulursunuz inşallah en kısa süredeöksürük falan var mı ciğerlere inmediyse hiç korkma Allah yardımcınız olsun
Kreşe gidiyor ama evde olduğu sürece bütün bütün gün biriktirdiklerini döküyor ortaya. Emziricem vermiyor bebegi .Her zaman bu modda olmuyor ama bazen bir başlıyor. Vurucam , sevme ,emzirme .Allah kolaylık versin canımçalışırken daha zordur eminim
Benimki kreşede gitmiyor canım başka şehire taşınıcaz diye yaz okulundan sonra göndermedik.çok bi kıskançlığı yok kardeşini çok seviyor öyle vurması falan hiç olmadı şükür hatta daha çok onunla ilgilenmek oynamak istiyor ama büyüdükçe ben ne söylesem tersini yapar oldu olmaz dediğimiz ne varsa onu yapıyor biz sebebini soruncada ne olacak olsun diyor vs.işte böyle böyle yoruyor beni
Çok geçmiş olsun canım.aşı olmuşmuydun?şükür ben geçirmedim ama komşum geçirmişti 5 aylık bebeği vardı geçirdiğinde günlük sabah akşam sarımsak yutmuş ballı zencefil yemiş.günlük çorba ve 4 5 lt kadar su içmiş.nane kekik gibi bitki çayları tüketmiş aşırıya kaçmadan tabiki.çok ağrısı olduğunda parol kullanmış.fırsat buldukça yatıp dinlenmiş.terledikçe duşunu almış ve aşı olmamıştı.eğer bebeğinde birşey yoksa maskeni takıp sık sık emzir.Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınız
Peki kucağında taşırken ya da göğsüne yatirdiginda kafasını kaldırıp tutuyor muKızlar biz 94 günlüğüz ya hani..
Ama tummy time pozisyonunda kafasını cok kaldıramıor
Normalmi
Ayy evet evet benim de bebeğim herşeyi ele geçirmiş durumdaBiz kizimla iyiyiz birbirimize uyum sagladik artik patron herzaman bebegim olsadasen nasilsin bebegin nasil
Ay hiç sormaa hiiçç sormaa neler çekiyorum ben bacım ahh ahhh eşim alıştırdı kucağa adım atamıyorum saçım başım dağınık camdan insan görünce ufo görmüş mahsum köylü gibiyim mutlu oluyorumSenide bu topikten afaroz edioruz
Ne demek kızlarm bana benzio
Sağlık ocağnda bana öyle dediler
Kandırıldımmmmmm
Ama bak kullandğm bebe programlarımdada öle 90+2 olmş mesela
92..size göre 94
Hyt kızzzz nerdesn sennnn...
Seninki bebede bizimki ne gııı
Sorma bunlar okuyup üflemişler zaar
Neyse 50 kişilik topikte 3ünde bebeleri onlara benziomuş büyik oran değel
Kıskanmadk
Ben sana diormmm bitek sen muhalefsin
Gittiğin yol yanlış yol, hemen sağa sap ve geri dön masalım
Kızzzz miseeeeeee bende sorın yk valla bacm
Bak adm çıktı 9a inmio 8e
Herkes benden önce düşünüo
Ben kısmetse 2023 ekimde
Ama bunlar yüzünden 2022de olabilir
YaaaaOzlettin kendini
Çok geçmiş olsun canım bol bol vitamin al su tüket inşallah atlatırsınız en kısa zamandaNe güzel canım inşallah bizde atlatırız
Evet cnm cin gibi oluyorPeki kucağında taşırken ya da göğsüne yatirdiginda kafasını kaldırıp tutuyor mu
Maşallah cnm.. Doğdu zamana göre gayet iyiBal0ncuk
Bizde 4 ü bitirecez beşe doğru yola çıkıcaz pazar günü çok mutluyuz uykumuz iyi şuanlık erken doğuduk malum 1.600 doğudu daha yeni 5.300 gr oldukama çok şükür sağlığımız yerinde menenjit aşımızı kaçırmışız dr aramadı bizi bizimde haberimiz yoktu çok üzüldüm inşallah rota aşımızı olucaz doktorum pek önemsemedi aşıyı bende anlamadım gitti Boyumuzda 61
Yaaa cnm benmkızlar çok üzgünüm babam kalp çantası kullanıyor mallesef küçüklüğümden beri kalp hastasıydı kalbi pil oldu pilden sonra çanta takıldı ama şimdi haber geldi nakil şartmış çok üzgünüm çok zordayım o kadar çok ağladım ki sütüm kesilecek diye korkuyorum babama içim parçalanıyor ya daha 40 yaşında babam çok eksik çok kırgın his ediyorum hastaneye kaldırmışlar gittik bizde doktoruyla görüştüm nakil için ismi listede ama maalesef kimse organ bağışı yapmadığı için biraz zormuş doktor tanıdığınız sağlık bakanlığında çalışan yada siyasette çalışan yakınlarınız varsa araya girip kalp nakil işini kolaylaştıra bilirsiniz dedi acaba yardımcı olabilecek tanıdıklarınız var mı
Evet cnm cin gibi oluyor
Ama öyle cok değil.. Biraz tutuor
Maşallah cnm.. Doğdu zamana göre gayet iyi
Yaaa cnm benm
Kıyamam sana
Allah şifa versin
Keşke ama keşke olsada yardımcı olabilsem
olmadı direk kopkoyu bir göz rengi olduBasta mavi lacivert gibi olur o da mı olmadı
içinde süt ve süt ürünleri olan herşeyi kes canım bunun dışında farklı şeylere de alerjisi çıkabiliyor onu da yedikçe anlarsın benimkinin balığa da var mesela en son balık yediğimde çok kötü olmuştuİki gündür yarım kavanoz Nutella yemiş olabilirimOnu kesicem hemen bir de iki gündür çok peynir yedim onu da kesicem bir deneyeceğim bakalım.
benimki emmek için her türlü uyanıyor hiç o kadar uyuduğunu görmedimUyandirmiyorsun değil mi emzirmek için. Benim kızım da geceleri pek kalkmıyor emmek için. Gazı kakasi varsa kalkıyor. Gecen gün 10 saat uyudu uyanmadan . Sonradan kafama takıldı uyandirsamiydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?