Allah bozmasın canım.keşke bizde öyle olabilseydik evlendiğimden beri her duyduğuma sustum her yaptığını görmezden geldim huyuna gitmeye çalıştım ama yine aynı yine aynı.bende baktım ne yaparsam yapayım olmuyo bende burdayım diye çıkardım tırnaklarımı.şimdi kafam daha rahat eskisi gibi davranamıyor,izin vermiyorumBenim kayınvalidem çok iyi maşallahçok da iyi anlaşıyoruz. Hergün arar , aramazsa ben merak eder ararım. Oğluyla 5 dk benle yarım saat konuşur.Valla öyle bir muhabbet var aramızda. Eşim diyor annem seni benden daha fazla seviyor diye
Doktorumuz o ne zman isterse öyle ver o uyanmıyorsa sende uyuma bak dedi bende öyle yapıyorum artık yoksa olmuyor zaten canım bende bi çocuk daha var onlada ilgilenmem lazım yoksa gerçekten zor olacak benim içinÖyle canım benimki de. Kolu bacağı sarkıyor kucağıma aldığımdaama inat ediyorum. O anda emmediyse o uyanana kadar başında bekliyorum
Maşallah canım Allah bozmasınBen varım
Sağ ol canım. Bilirim ne kaynanalar var. Allah karşıma iyisini çıkardı şükür. Allah seninkini de ıslah etsin. Bir güler yüz, bir tatlı söz zor değil. Allah evlatlarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsınAllah bozmasın canım.keşke bizde öyle olabilseydik evlendiğimden beri her duyduğuma sustum her yaptığını görmezden geldim huyuna gitmeye çalıştım ama yine aynı yine aynı.bende baktım ne yaparsam yapayım olmuyo bende burdayım diye çıkardım tırnaklarımı.şimdi kafam daha rahat eskisi gibi davranamıyor,izin vermiyorum
Doktorumuz o ne zman isterse öyle ver o uyanmıyorsa sende uyuma bak dedi bende öyle yapıyorum artık yoksa olmuyor zaten canım bende bi çocuk daha var onlada ilgilenmem lazım yoksa gerçekten zor olacak benim için
Maşallah canım Allah bozmasın
Aynen öyle.Amin inşallah canımSağ ol canım. Bilirim ne kaynanalar var. Allah karşıma iyisini çıkardı şükür. Allah seninkini de ıslah etsin. Bir güler yüz, bir tatlı söz zor değil. Allah evlatlarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın
Valla benmki bozuk bile değiş direk perte çıktık.. Şeytan görsn yüzünü :SYaa herkesmi kaynanasıyla bozuk olur arkadaş yokmu iyi geçinen
Maşallah canımseni emmiyo hala dimi.kaç kilo doğmuştu minnoş
Akşam 9da bi yatar bizimki sabah 7ye kadar 2 yada 3 defa en fazla emmek için uyanır geri yatar 7den sonra 1 1.5 saat uyanık kalır sonrasında 1.5 2 saatte bir uyanır.şimdilik böyleyiz biz bakalım ilerleyen zamanda nasıl olucaz yaşayıp görücez.bizim birde ağzımızın suyu çok akıyo eli sürekli ağzında diş etleri kabarmış bi şekilde dişimiz gelecek onu bekliyoruz
Nie varsn? Nie iyi geçiniosnBen varım
Canim nasıl gidiyor iki çocukla. Ben çok zorlanıyorum ki 17.30 da geliyor kresten büyüğü. Başta kıskanmayan simdi deli gibi kıskanıyor. Vurmaya bile başladı. Bir o kadar da seviyor. Ama krize girdiğinde napacagimi bilemiyorumAllah bozmasın canım.keşke bizde öyle olabilseydik evlendiğimden beri her duyduğuma sustum her yaptığını görmezden geldim huyuna gitmeye çalıştım ama yine aynı yine aynı.bende baktım ne yaparsam yapayım olmuyo bende burdayım diye çıkardım tırnaklarımı.şimdi kafam daha rahat eskisi gibi davranamıyor,izin vermiyorum.
Doktorumuz o ne zman isterse öyle ver o uyanmıyorsa sende uyuma bak dedi bende öyle yapıyorum artık yoksa olmuyor zaten canım bende bi çocuk daha var onlada ilgilenmem lazım yoksa gerçekten zor olacak benim için
Maşallah canım Allah bozmasın
Napayim kadının kimseyle arasi bozuk değil. Hic bir şeyi takmıyor benim saçma davranislarimi bile hosgorur takmaz kafasına. İstesem de bozamam aramı yaniValla benmki bozuk bile değiş direk perte çıktık.. Şeytan görsn yüzünü :S
Emmio cnm.. Hala süt sağıp veriorm ve birazck mama takviyesi..
3280 doğdu cnm şimdi 6350
Benimki 8-9arası yatar 3-4 saat snra uyanır yer geri yatar sonra 3-4 saat snra yine uyanır yine yer.. Sabah 5-6 gibi.. Sonra d vitamini damlasını veririm.. Oyalanır
Tabi bu süreçte hep süt sağmaktan uyuyamam.. 7de hazırlanırım işe gitmek için derken ölüorm
Nie varsn? Nie iyi geçiniosn
Neden gelinleri bozuosn
Allah kolaylık versin canımValla benmki bozuk bile değiş direk perte çıktık.. Şeytan görsn yüzünü :S
Emmio cnm.. Hala süt sağıp veriorm ve birazck mama takviyesi..
3280 doğdu cnm şimdi 6350
Benimki 8-9arası yatar 3-4 saat snra uyanır yer geri yatar sonra 3-4 saat snra yine uyanır yine yer.. Sabah 5-6 gibi.. Sonra d vitamini damlasını veririm.. Oyalanır
Tabi bu süreçte hep süt sağmaktan uyuyamam.. 7de hazırlanırım işe gitmek için derken ölüorm
Nie varsn? Nie iyi geçiniosn
Neden gelinleri bozuosn
Benimki kreşede gitmiyor canım başka şehire taşınıcaz diye yaz okulundan sonra göndermedik.çok bi kıskançlığı yok kardeşini çok seviyor öyle vurması falan hiç olmadı şükür hatta daha çok onunla ilgilenmek oynamak istiyor ama büyüdükçe ben ne söylesem tersini yapar oldu olmaz dediğimiz ne varsa onu yapıyor biz sebebini soruncada ne olacak olsun diyor vs.işte böyle böyle yoruyor beniCanim nasıl gidiyor iki çocukla. Ben çok zorlanıyorum ki 17.30 da geliyor kresten büyüğü. Başta kıskanmayan simdi deli gibi kıskanıyor. Vurmaya bile başladı. Bir o kadar da seviyor. Ama krize girdiğinde napacagimi bilemiyorum
Çok geçmiş olsun canım.aşı olmuşmuydun?şükür ben geçirmedim ama komşum geçirmişti 5 aylık bebeği vardı geçirdiğinde günlük sabah akşam sarımsak yutmuş ballı zencefil yemiş.günlük çorba ve 4 5 lt kadar su içmiş.nane kekik gibi bitki çayları tüketmiş aşırıya kaçmadan tabiki.çok ağrısı olduğunda parol kullanmış.fırsat buldukça yatıp dinlenmiş.terledikçe duşunu almış ve aşı olmamıştı.eğer bebeğinde birşey yoksa maskeni takıp sık sık emzir.Allah yardımcınız olsun. inşallah tez zamanda atlatırsınızSelam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Sutunle alakası yoktur canım bebekten bebeğe değişiyor uyku durumu. Benimki de 10-11 saat uyanmiyor bazen ben de sadece emziriyorum.
Sanirim benim bebek uyumayi sevmiyor dediginiz gibi. Gündüz uykulari da pek iyi degil zaten. Ben de 10 saat uyusun demiyorum da yani en azından bi 6 saat falan araliksiz uyusa kendimi daha uykumu almis gibi hissedecegim. Yapacak bisey yok demek ki o da böyleSadece emziriyorum gündüz dışarı çıkmam gerekirse bazen mama veriyorlar annemler o da çok nadiren . Kesinlikle bebekle alakalı . Uykuyu seviyorsa uyuyor. Benim büyük kızım hep memedeydi. Bütün gece emerdi en uzun uykusu 2 saat olurdu 4 yasinda hala uykuyla arasi yok hala gece uyanır. Komşum bebeğine gece uyanmasın sık diye mama da veriyor yine 1.5 saatte bir uyaniyormus. Ben çok çektim uykusuzluktan çok dua ettim çok şükür bu defa uyuyor
Kurbam olurum damadımaaaaAh kızlar bir öğretmen ve bir anne olarak şu manzarayı görmek ne kadar güzel anlatamamAğaç yaşken eğilirmiş oğlum çok sevdi kitap okumayı
Eki Görüntüle 2937627
Cnm ckk geçmiş olsnSelam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Tutuyor canım kısa süreli tabiKurbam olurum damadımaaaa
Maşallah
Tutabiliomu
Cnm ckk geçmiş olsn
Covidin en güzel ilacı sarımsak
Canım ne kadar çok yaptirirsan kasları o kadar kuvvetlenir daha güzel tutmaya başlar. Ben her gün 4-5 kez koyuyorum oyun halısina iyice alıştı hatta sürünmeye bile başladı. Zamanla güçleniyor iyice ama ilgisini çekecek bir şeyler koy mutlaka önüne.Kızlar biz 94 günlüğüz ya hani..
Ama tummy time pozisyonunda kafasını cok kaldıramıor
Normalmi
Bağırıo hiç sevmio çığlık çığlığa kalıorTutuyor canım kısa süreli tabi
Canım ne kadar çok yaptirirsan kasları o kadar kuvvetlenir daha güzel tutmaya başlar. Ben her gün 4-5 kez koyuyorum oyun halısina iyice alıştı hatta sürünmeye bile başladı. Zamanla güçleniyor iyice ama ilgisini çekecek bir şeyler koy mutlaka önüne.
Benimki de öyleydi ama son bir haftadır alıştı sanırım. 5 dk dan uzun süre yüzüstü kalabiliyor ve keyif alıyorBağırıo hiç sevmio çığlık çığlığa kalıor
Hep yapıorm ama ilerleme yk
Canım önüne ne koyuyorsun yani neleri denedin bir sürü farklı yöntemi var. Ben bazen kendi üstüme koyuyorum onu da çok seviyor Karan bana bakıyor konuşuyoruz karşılıklıBağırıo hiç sevmio çığlık çığlığa kalıor
Hep yapıorm ama ilerleme yk
Ya maşallah sana . Ben de büyük kızıma hep okurdum . Simdi her gece ben 2 kitap okuyorum o da 1 kitabı resimlerine bakarak anlatıyor.Ah kızlar bir öğretmen ve bir anne olarak şu manzarayı görmek ne kadar güzel anlatamamAğaç yaşken eğilirmiş oğlum çok sevdi kitap okumayı
Eki Görüntüle 2937627
Gecmis olsun canımSelam kızlar moralim çok bozuk eşimin testi pozitif cıktı.. muhtemelen bizde de var. Test verdim az önce bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ilaç kullanmak istemiyorum nasıl olacak var mı aranızda yaşayan nasıl geçti süreç çok üzgünüm
Sagol canım evet ben onu yabancı sayfada görmüştüm hamileyken ama hiç aklıma gelmemişti şimdi de tam zamanı kesin deneyeceğimÇok geçmiş olsun canim dün bir yerde duydum lahanayı dolaba koyacakmsiin soğuk şekilde göğse koyup iç çamaşırı giyecekmişim o şişliği alır rahatlatirmis dene istersen
Sonsuz maşallah sübhanallahAh kızlar bir öğretmen ve bir anne olarak şu manzarayı görmek ne kadar güzel anlatamamAğaç yaşken eğilirmiş oğlum çok sevdi kitap okumayı
Eki Görüntüle 2937627
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?