2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yarın gidicem canım kontrole.
Bende ikinci adetimi oldum bari azda kilo versem ama mümkün mu değil tabi tatlılar hamur isleri mahvediyor
Benim evde tatlı ya da hamur işi yapmaya vaktim olmuyor sürekli de adet olunca kilolar gidiyor valla
Uyandirmiyorsun değil mi emzirmek için. Benim kızım da geceleri pek kalkmıyor emmek için. Gazı kakasi varsa kalkıyor. Gecen gün 10 saat uyudu uyanmadan . Sonradan kafama takıldı uyandirsamiydim diye
İlk zamanlar uyandiriyordum canım ama uykusunun arasında zorla memeyi vermeye çalışıyordum iki emip bırakıyordu sonra açıksa uyanır zaten dedim bıraktım. Artık kendi uyanırsa emziriyorum sadece bir kere kalkıyor o da. Bazen 10-11 saat uyuduğu da oluyor ama gündüz çok sık emziriyorum demek ki yetiyor diye düşünüyorum kilo alımı da iyi önemli olan o zaten.
En çok süt ve kakao ya dikkat et canım. Yumurta da olabilir .

Himmm suçluyu bulduk Nutella kakao çok alerjen bir besinmis canım aman dikkat
Evet ya benim de sonradan aklıma geldi Hemen bıraktım bakalım bir iki güne düzelirse ondan kaynaklıdır bayadir yemiyordum zaten.
Ben de ilk başlarda uyandırmaya çalışıyordum ama uykusunun arasında ememiyordu uyuyakaliyordu sonradan vazgeçtim kendi isterse kalkıyor. Kilo alımı iyiyse bence uyandırmaya uğraşma büyüdüler artık aç olsa uyanır zaten gündüz yeterince süt alıyor demek ki diye düşünüyorum ben
Benim kızla oğlan
Maşallah ya bebisin yanaklar sarkıyor benim oğlum da öyle ısırmamak için zor duruyorum
Sadece emziriyor musun canim? Benim oglum 2-3 saate bir uyaniyor emmek icin max. 4 saat uyumuslugu var. Cok özeniyorum bebegi bu kadar uzun uyuyanlara sütüm doyurucu değil mi acaba diye düsünüyorum.
Sutunle alakası yoktur canım bebekten bebeğe değişiyor uyku durumu. Benimki de 10-11 saat uyanmiyor bazen ben de sadece emziriyorum.

See baby var hemde 3 tane ama almıyor sanirim emzik.kismi kaba geliyor midesi bulanıyor birazda sertyaa

Bence kiloya takılma şimdilik sen iyiles o illa ki kilo alır canım dediğim gibi aç olsa ağlar sürekli zaten
Öyle canım Allah razı olsun inşallah düzeleceğim
Sağol canım evet bende hep sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum aksamları özellikle eşim gelince bebeğe bakiyor. Sabahları bebek emiyor işte. İnsallah geçer
Çok tesekkur ederim canım ters tutuşa bir bakacağım yatarak verdim öyle aldı sonunda memeyi baya uğraştırdı ama çok şükür emiyor şimdi. Hemşire de doktorda güzel dedi en son ama son kontrolden beri aynı geliyor anlamadım inşallah her şey yolundadır
Ters pozisyona bakacağım canım çok sağol. Dün bebeğim emiyor dinleyerek çok güzel emdi hemde emmedigi mastitli memeyi. Çok şükür Sütüm normale döndü sanırım ama ben pompayla sagarken sol göğsümden ip gibi iltihap aktı çok kötüydü acaba cocuk emerken de geliyor mu ki kafamı kurcalıyor

Çok geçmiş olsun canim dün bir yerde duydum lahanayı dolaba koyacakmsiin soğuk şekilde göğse koyup iç çamaşırı giyecekmişim o şişliği alır rahatlatirmis dene istersen

Teşekkür ederim canım yemek yapmaya bile vaktim olmuyor valla oğlum herşeyden çabuk sıkılıyor sürekli kucakta gezdir istiyor mutfaktaki süremiz en fazla mama yapana kadar sağlıklı beslenmek bir kenarda hiç beslenemiyorum desem yeri var kahvaltıyı zorla yapıyorum akşam da eşim gelince ne yapıp yiyebilirsem öyle olunca da tabi pilim çabuk tükeniyor

Bence de uyanır. Ya da uykuyu açlığa tercih ediyordur. Ne bileyim kararlarına saygı duymak lazım deyip ben ellesmeyecegim sanırım

Benim kaynanama sorsak kesin öyle derde.. Sormuorm oda sormadan yorum yapamaz kaparm kendini
Aramz bozukta
Yaa herkesmi kaynanasıyla bozuk olur arkadaş yokmu iyi geçinen
Maşallah canım seni emmiyo hala dimi.kaç kilo doğmuştu minnoş
Akşam 9da bi yatar bizimki sabah 7ye kadar 2 yada 3 defa en fazla emmek için uyanır geri yatar 7den sonra 1 1.5 saat uyanık kalır sonrasında 1.5 2 saatte bir uyanır.şimdilik böyleyiz biz bakalım ilerleyen zamanda nasıl olucaz yaşayıp görücez.bizim birde ağzımızın suyu çok akıyo eli sürekli ağzında diş etleri kabarmış bi şekilde dişimiz gelecek onu bekliyoruz

Ayy yok ya ben hiç saygı duyamıyorum bu konularda
Ben daha önce uyanmadı diye bikaç kere uyandırdım hiç banamısın demedi valla ben memeyi verdim o ağzıyla itti.heralde sen benim uykuma saygı göstermedin bende senin memeni redderim gibi mesaj verdi bana bende bir daha elleşmedim

Sadece emziriyor musun canim? Benim oglum 2-3 saate bir uyaniyor emmek icin max. 4 saat uyumuslugu var. Cok özeniyorum bebegi bu kadar uzun uyuyanlara sütüm doyurucu değil mi acaba diye düsünüyorum.
Sadece emziriyorum gündüz dışarı çıkmam gerekirse bazen mama veriyorlar annemler o da çok nadiren . Kesinlikle bebekle alakalı . Uykuyu seviyorsa uyuyor. Benim büyük kızım hep memedeydi. Bütün gece emerdi en uzun uykusu 2 saat olurdu 4 yasinda hala uykuyla arasi yok hala gece uyanır. Komşum bebeğine gece uyanmasın sık diye mama da veriyor yine 1.5 saatte bir uyaniyormus. Ben çok çektim uykusuzluktan çok dua ettim çok şükür bu defa uyuyor

Benim kayınvalidem çok iyi maşallah çok da iyi anlaşıyoruz. Hergün arar , aramazsa ben merak eder ararım. Oğluyla 5 dk benle yarım saat konuşur.Valla öyle bir muhabbet var aramızda. Eşim diyor annem seni benden daha fazla seviyor diye

Kilo alımı iyiyse 3 saatte 1 beslemeye gerek yok bence . Benim kızım aç olduğu için değil de gazı oldugu için uyanıyor . Uyanmisken emiyor

Öyle canım benimki de. Kolu bacağı sarkıyor kucağıma aldığımda ama inat ediyorum. O anda emmediyse o uyanana kadar başında bekliyorum

Ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…