2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Çocuk gelişimci anne olunca, eminim harika olacaktır

Kızlar bebeği kaka yaparken yarm saat bir saat zorlanan varmı?
Günaydın canım bir dönem vardı bizdede yapmadıysa uyumuyordu bile mızırdayip dururdu bayadır yok bacakları gererdi kaka yapınca da pamukkk gibi olurdu bişeyde yapmadım geçti gaz sıkıntımızda gecen salatada mor lahana vardı ondanmış

Biz iki kardeşiz doğumda keşke bi tane daha olsa demistim. 3 çocuğu o yüzden istiyorum aslında. Arayı da çok uzatmamak lazım bunlar 3-4 yaz ona gelince dondurulmuslari teker teker transfer ettiririm. Tutmazsa uğraşmam.

aaa ben salatada illa mor lahana kullanırımmmmmmm
bilmiodummmmmmmmmmmm
doktor bize şurup verdi 1 hafta kullandırdım.. sonra bıraktıraym dedim..
10 gündür iyi gidiodu bidaha başladı

Günaydın gunaydinn sabah sabah niye kalkarlarsa zaten surda 6 sene sonra bir fiil kalkacaklar yat uyu dimi aahh ahh bir bilseler uykunun kiymetini
büyüyünce keşke uyusaydık diyecekler

kız neyseki dondurulmuşlarımız var.. benmde ikizdi ama birinin kalbi durdu...
şimdi 3 embriyom var ama ikize korkuorum :)

Allah düşmanıma versin ikiz üçüz. Olmadı diye hiç üzülme birinin hayır duasını almışsın öyle düşün. Ben her gün kafayı yiyorum iki cadıyla

ya kıyamam sana ama bende ikiz görünce gözlerim doluyor ister istemez :)
Benim de doluyor baloncugum. Halime acıyorum ister istemez. Onlar sosyal medya gerçekleri bana sor
Mesela şu an biri yatmaktan sıkıldı diğerinin uykusu var. Ikisi de ağlıyor. O kadar dogumhaneye girdim nst şu bu için. Hicbir zaman bu kadar bebek ağlaması yoktu. Bizim ev doğumhaneden beter
Şakası bi yana allah önce bunlara sağlık versin gerisini düşünürüz. Ama zor yani cidden zor. Dertleri aynı gibi gözükse de aslında çok farklı. Özellikle ikisi de kucakta gezmek isteyince çok zor. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var gece gündüz devam ediyor bebeleri taşımaktan.
En basitinden tek başıma bebeleri alıp dışarı bile çıkamıyorum. Yanımda illa bana yardımcı olacak birileri gerekiyor. Tek olsa alıp çıkardım hiç düşünmeden.

Allah yardımcın olsun canım Hamileyken bana ikizlerin olsun dediklerinde beddua gibi gelirdi. Çünkü o kadar zor ki, çevremde çok gördüm . Ama biraz büyüsünler emin ol ki rahatlayacaksın . Şu an dertlerini anlatamıyorlar, yürüyemiyorlar. Ondan dolayı bu zorluk

Gerçekten. Şu sıralar çift embriyoya tamam derken neyin kafasını yaşadığımı düşünüyorum
Bazen birinin doğduğunu hayal ediyorum. Hangisi olurdu acaba? Sonra ikisinden de vazgeçmek istemediğimi hatırlayıp kendime geliyorum. Böyle çelişkili bi durum anlayacağın

Kızlar merhaba. Bu ara bebek arabası almayı taktım kafama . Eşim gerek yok araba var, onla gidip geliyorsun her yere diyor ama ben yine de bir restauranta ya da pikniğe gittiğimizde, çarşıyı ya da avm yi gezerken çocuk kucağımızda olmasın istiyorum. Hem oturulabilen hem de arkaya doğru yatırılabilen hafif, benim tek başıma açıp kapatabileceğim baston bebek arabası istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok, ucuz yollu ama kırılmayacak bir araba olursa çok iyi olur. Çok kullanmayacağız zaten. Tavsiye önerileriniz nelerdir?

Eminim ki iki yavrunun da bir saç telinden dahi vazgeçmezsin Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin, sana ve eşine bağışlasın Bu zorluklar bir süreç, tadını çıkarmak lazım

Uykusunda kafa salliyo sağa sola kimyon içtim demiştim ya lahanadanmis geçince tekrar yedim aynısı oldu çıldırdı ağlayarak uyandı ki hiç öyle bir bebek değil sakin uyanır
Bu arada benimde 2 dondurulmuş var yaza kardeş almaya gitcez supriz olmazsa

yaa kıyamam sana o kadar haklısın ki
yaşayan bilir sanırım
Allah yardımcın olsun nosum

bende almadım henüz.. sanırım almıacam

kız bu yazmıııııııııııııı ? :) anammmmmmmmmmmmmmmm gelll gel dedikodu yapalım

Aynı dönem düşünüyoruz ikinciyi

Oo lahana 1 numara bebek düşmanı ben de büyüğünde 1 kere brokoli yemistim çatlayacakti çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…