Çocuk gelişimci anne olunca, eminim harika olacaktırEv sahibim duvardan duvara yaptirtivercek dolabı duvarı beyaz renk yapılacak bu kesin simdilik
eşime kalsa hazır duvar suslerinden alalım yorulma diyor ama duruma gore ya kendim biseler yapcam perdeyi anane dikcek halı olsun istiyorum yerde çok vakit geçircez birkaç aya lambalara bakıyorum şuan pek bişey oturmadı kafamda tlf topluyorum her şeyiyatağı var zaten cadının dolap gelsin ona göre netlesir hersey
Günaydın canım bir dönem vardı bizdede yapmadıysa uyumuyordu bile mızırdayip dururdu bayadır yok bacakları gererdi kaka yapınca da pamukkk gibi olurduKızlar bebeği kaka yaparken yarm saat bir saat zorlanan varmı?
Biz iki kardeşiz doğumda keşke bi tane daha olsa demistim. 3 çocuğu o yüzden istiyorum aslında. Arayı da çok uzatmamak lazım bunlar 3-4 yaz ona gelince dondurulmuslari teker teker transfer ettiririm. Tutmazsa uğraşmam.Yaaaa bende cok isterim
Sabırsızlıkla bekliorm
Hadi gelin
Kızzzz hakkikaten senin ikizlern var
Üçü yapcanmı
Yap kz helal olsn sana
Allaha şükür iyi doktorlara denk gelmişiz
Benim 1.5 2 sene sonra donmuş embriyoyu transfer ederm
Cok sorunlu gebelik yaşadm korkuorm ama
Tekte brakamam
Bende ikizlerim olsa düşünmezdm ama tekin yanına ikiz isterm nasıl oluosa
Cnm 30 ml mamaya 4 damla z. Yağı damlatıorum ben
O mamayı ayrı veriorum
aaa ben salatada illa mor lahana kullanırımmmmmmmGünaydın canım bir dönem vardı bizdede yapmadıysa uyumuyordu bile mızırdayip dururdu bayadır yok bacakları gererdi kaka yapınca da pamukkk gibi olurdubişeyde yapmadım geçti gaz sıkıntımızda gecen salatada mor lahana vardı ondanmış
büyüyünce keşke uyusaydık diyeceklerGünaydın gunaydinn sabah sabah niye kalkarlarsa zaten surda 6 sene sonra bir fiil kalkacaklar yat uyu dimi aahh ahh bir bilseleruykunun kiymetini
kız neyseki dondurulmuşlarımız var.. benmde ikizdi ama birinin kalbi durdu...Biz iki kardeşiz doğumda keşke bi tane daha olsa demistim. 3 çocuğu o yüzden istiyorum aslında. Arayı da çok uzatmamak lazım bunlar 3-4 yaz ona gelince dondurulmuslari teker teker transfer ettiririm. Tutmazsa uğraşmam.
Allah düşmanıma versin ikiz üçüz. Olmadı diye hiç üzülme birinin hayır duasını almışsın öyle düşün. Ben her gün kafayı yiyorum iki cadıylaaaa ben salatada illa mor lahana kullanırımmmmmmm
bilmiodummmmmmmmmmmm
doktor bize şurup verdi 1 hafta kullandırdım.. sonra bıraktıraym dedim..
10 gündür iyi gidiodu bidaha başladı
büyüyünce keşke uyusaydık diyecekler
kız neyseki dondurulmuşlarımız var.. benmde ikizdi ama birinin kalbi durdu...
şimdi 3 embriyom var ama ikize korkuorum :)
ya kıyamam sana ama bende ikiz görünce gözlerim doluyor ister istemez :)Allah düşmanıma versin ikiz üçüz. Olmadı diye hiç üzülme birinin hayır duasını almışsın öyle düşün. Ben her gün kafayı yiyorum iki cadıyla
Benim de doluyor baloncugum. Halime acıyorum ister istemez. Onlar sosyal medya gerçekleri bana sorya kıyamam sana ama bende ikiz görünce gözlerim doluyor ister istemez :)
Allah yardımcın olsun canımBenim de doluyor baloncugum. Halime acıyorum ister istemez. Onlar sosyal medya gerçekleri bana sor
Mesela şu an biri yatmaktan sıkıldı diğerinin uykusu var. Ikisi de ağlıyor. O kadar dogumhaneye girdim nst şu bu için. Hicbir zaman bu kadar bebek ağlaması yoktu. Bizim ev doğumhaneden beter
Şakası bi yana allah önce bunlara sağlık versin gerisini düşünürüz. Ama zor yani cidden zor. Dertleri aynı gibi gözükse de aslında çok farklı. Özellikle ikisi de kucakta gezmek isteyince çok zor. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var gece gündüz devam ediyor bebeleri taşımaktan.
En basitinden tek başıma bebeleri alıp dışarı bile çıkamıyorum. Yanımda illa bana yardımcı olacak birileri gerekiyor. Tek olsa alıp çıkardım hiç düşünmeden.
Gerçekten. Şu sıralar çift embriyoya tamam derken neyin kafasını yaşadığımı düşünüyorumAllah yardımcın olsun canımHamileyken bana ikizlerin olsun dediklerinde beddua gibi gelirdi. Çünkü o kadar zor ki, çevremde çok gördüm . Ama biraz büyüsünler emin ol ki rahatlayacaksın . Şu an dertlerini anlatamıyorlar, yürüyemiyorlar. Ondan dolayı bu zorluk
Eminim ki iki yavrunun da bir saç telinden dahi vazgeçmezsinGerçekten. Şu sıralar çift embriyoya tamam derken neyin kafasını yaşadığımı düşünüyorum
Bazen birinin doğduğunu hayal ediyorum. Hangisi olurdu acaba? Sonra ikisinden de vazgeçmek istemediğimi hatırlayıp kendime geliyorum. Böyle çelişkili bi durum anlayacağın
Uykusunda kafa salliyo sağa sola kimyon içtim demiştim ya lahanadanmis geçince tekrar yedim aynısı oldu çıldırdı ağlayarak uyandı ki hiç öyle bir bebek değil sakin uyanıraaa ben salatada illa mor lahana kullanırımmmmmmm
bilmiodummmmmmmmmmmm
doktor bize şurup verdi 1 hafta kullandırdım.. sonra bıraktıraym dedim..
10 gündür iyi gidiodu bidaha başladı
büyüyünce keşke uyusaydık diyecekler
kız neyseki dondurulmuşlarımız var.. benmde ikizdi ama birinin kalbi durdu...
şimdi 3 embriyom var ama ikize korkuorum :)
yaa kıyamam sana o kadar haklısın kiBenim de doluyor baloncugum. Halime acıyorum ister istemez. Onlar sosyal medya gerçekleri bana sor
Mesela şu an biri yatmaktan sıkıldı diğerinin uykusu var. Ikisi de ağlıyor. O kadar dogumhaneye girdim nst şu bu için. Hicbir zaman bu kadar bebek ağlaması yoktu. Bizim ev doğumhaneden beter
Şakası bi yana allah önce bunlara sağlık versin gerisini düşünürüz. Ama zor yani cidden zor. Dertleri aynı gibi gözükse de aslında çok farklı. Özellikle ikisi de kucakta gezmek isteyince çok zor. Hiç geçmeyen bi bel ağrım var gece gündüz devam ediyor bebeleri taşımaktan.
En basitinden tek başıma bebeleri alıp dışarı bile çıkamıyorum. Yanımda illa bana yardımcı olacak birileri gerekiyor. Tek olsa alıp çıkardım hiç düşünmeden.
bende almadım henüz.. sanırım almıacamKızlar merhaba. Bu ara bebek arabası almayı taktım kafama . Eşim gerek yok araba var, onla gidip geliyorsun her yere diyor ama ben yine de bir restauranta ya da pikniğe gittiğimizde, çarşıyı ya da avm yi gezerken çocuk kucağımızda olmasın istiyorum. Hem oturulabilen hem de arkaya doğru yatırılabilen hafif, benim tek başıma açıp kapatabileceğim baston bebek arabası istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok, ucuz yollu ama kırılmayacak bir araba olursa çok iyi olur. Çok kullanmayacağız zaten. Tavsiye önerileriniz nelerdir?
kız bu yazmıııııııııııııı ? :) anammmmmmmmmmmmmmmm gelll gel dedikodu yapalımUykusunda kafa salliyo sağa sola kimyon içtim demiştim ya lahanadanmis geçince tekrar yedim aynısı oldu çıldırdı ağlayarak uyandı ki hiç öyle bir bebek değil sakin uyanır
Bu arada benimde 2 dondurulmuş var yaza kardeş almaya gitcez supriz olmazsa
Daha gencmissiniz32 yaşındayım
Aynı dönem düşünüyoruz ikinciyiUykusunda kafa salliyo sağa sola kimyon içtim demiştim ya lahanadanmis geçince tekrar yedim aynısı oldu çıldırdı ağlayarak uyandı ki hiç öyle bir bebek değil sakin uyanır
Bu arada benimde 2 dondurulmuş var yaza kardeş almaya gitcez supriz olmazsa
O zaman bunun faydasını çokça görürsünüz. Teorikten sonra pratik zamanı.Evet çocuk gelişimi mezunuyum
Teşekkür ederimDaha gencmissiniz
Oo lahana 1 numara bebek düşmanıGünaydın canım bir dönem vardı bizdede yapmadıysa uyumuyordu bile mızırdayip dururdu bayadır yok bacakları gererdi kaka yapınca da pamukkk gibi olurdubişeyde yapmadım geçti gaz sıkıntımızda gecen salatada mor lahana vardı ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?