2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
yaa kıyamam sana o kadar haklısın ki
yaşayan bilir sanırım
Allah yardımcın olsun nosum

bende almadım henüz.. sanırım almıacam :KK70:

kız bu yazmıııııııııııııı ? :) anammmmmmmmmmmmmmmm gelll gel dedikodu yapalım :KK70:
Evet bu yaz dr en erken seneye gel dedi tabi hamile kalmazsam :KK48: :KK48: :KK48:
Kuzum 39 yaşındayım ben okul falan derken geç evlendim miyom derken birde kesem patladı kaybettik ilk bebeğimizi o yüzden kardeş hemen 🙈🙈🙈

Evet bu yaz dr en erken seneye gel dedi tabi hamile kalmazsam :KK48: :KK48: :KK48:
Kuzum 39 yaşındayım ben okul falan derken geç evlendim miyom derken birde kesem patladı kaybettik ilk bebeğimizi o yüzden kardeş hemen 🙈🙈🙈
Başın sağ olsun canım, Allah evladına sağlıklı uzun ömür versin 🙏🏻 Bu okuyanların hali ne olacak :KK70: ben 23 yaşında göreve başladım ama gez toz derken geçen sene evlendim, o da eşimin ikna etmesiyle :KK4: :KK70:

[/QUOTE]
Yüz üstü egzersizleri yaptırıyor musun?Çok gaz çıkarıyorlar öyle.Bi de yüz üstü yine kucağına yatırıp bir elini karnının üstüne koyup diğer elinle sırtını sıvazlamak da çok işe yarıyor.Bi de nurse harveys colex şurubu kullandın mı?O bende çok etkili oldu.Mamasına karıştırıyorum arada.
Egzersizleri yapıyorum ama anlık rahatlama sağlıyor sırtını sıvazlayınca gaz çıkarıyor ama hiç bitmeyen gazı var sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum ilk kutularda fayda görmüştük ama şimdi onlara da bağışıklık kazandı galiba hiçbir faydası olmuyor artık kimyon çayı fayda ediyor onu da doktor verme diyor ne yapacağımı şaşırdım artık

İyiyiz cnm sen nasılsın ♥️♥️♥️
Bizimde tükürüklerimiz meşhur oldu sorma.. Bide parmağımızı nerdeyse midemize geçirecez :KK70:

Zinco denednmi cnm?

Benim akla gelen tek şey zeytinyağı olmuştu :KK43:
Ben düzenli her mamasına koymuştm 1 hafta.. Geçmişti

Kızlar sizi benm doktoruma götürecem
Beğeniceğinize eminim.. Resmi ama komikte bir doktorm var
Az konuşur ve öz konuşur
Benim ayaklarımdan foşur foşur kanlar akarken bana o an söylediği herşey tek tek çıktı ve eli o kdar hafifki.. Ben sezeryan olmamışım gibi ertesi günü normal hayatıma döndüm.. Bana güvenin ♥️
Tek eksi yanı, randevu sistemi oturmamş
Randevu alıosn diyelim 2de.. Asla 2de geçemiosn 3ü 4ü buluo :KK70:
Aşırı kalabalık ama değer 😎
Ayyy böyle anlatınca doktorumu özledim ya :KK43:
Yok canım denemedim sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum ilk kutularda fayda ediyordu ama şimdi onlara da bağışıklık kazandı galiba hiçbir faydası olmuyor artık

yaa kıyamam sana o kadar haklısın ki
yaşayan bilir sanırım
Allah yardımcın olsun nosum

kız bu yazmıııııııııııııı ? :) anammmmmmmmmmmmmmmm gelll gel dedikodu yapalım :KK70:
Kuzum 39 yaşındayım ben okul falan derken geç evlendim miyom derken birde kesem patladı kaybettik ilk bebeğimizi o yüzden kardeş hemen
Başın sağ olsun canım, Allah evladına sağlıklı uzun ömür versin 🙏🏻 Bu okuyanların hali ne olacak :KK70: ben 23 yaşında göreve başladım ama gez toz derken geçen sene evlendim, o da eşimin ikna etmesiyle :KK4: :KK70:
Ben de daha evlenmezdimde eşim kandırdı iyi ki evlenmişim
Buarada biz emerken meme seçmeye başladık v yaka giyorum hanfendi dokuncak tsort begenmiyo ya değişik şekillere giriyoruz bacaklar falan 🤣🤣

aa evet yaş 39 olunca o kadar haklısınki..
ayy ikiz gibi büyürler
benm doktorumda en az 2 sene sonra gel dedi ama ben daha korkuorum 2.ye..
kötü şeyler yaşayınca seni çok iyi anlıyorum...

Yok canım denemedim sab simplex ve lactocol damla kullanıyorum ilk kutularda fayda ediyordu ama şimdi onlara da bağışıklık kazandı galiba hiçbir faydası olmuyor artık
allah yardımcımız olsun :(

Selam kızlar ikinci bebeği konusmussunuz hemen ikinciyi düşünenlere imreniyorum ya maşallah hele Nosking Nosking ikizlerden sonra üçüncüyü düşünüyor 😂 Maşallah cesaretinizi hayranım keşke ben de düşünebilsem ama ben galiba fazla rahatıma düşkünüm 🙄 Gezip tozmaktan ikinciyi yapamicam heralde 😂😂 Bende hiç cesaret yok ikinci için. Eşim de istemiyor zaten 😄

Kızlar 9 Kasım'a gün aldık oğlumun sünneti için. İçeri girip çıkması yaklaşık bir saati bulur dedi doktor. Sünnet yaptıran varsa bana biraz teselli verebilir mi ya biz hiç ayrılmadık şimdiye kadar ve ağladığında benden başkasında sakinlesmiyor oğlum onu oraya nasıl göndericem aglicak beni bulamicak daha çok aglicak diye düşündükçe içim daraliyo oturup aglicam nerdeyse bensiz korkar ağlar orda diye düşünürken 🤦🏻🥺

İkinci mi🤪ben süsü püsü gezip tozmaya aşırı seven biriyim.Şimdi yaşına kadar evdeyim diye iki günde bir sıkıntılar başlıyor bende😅Allah isteyene versin anacım😬

Y
Şimdi evin yakınındaki markete gitmem gerekti, benim oğlan kucağımda. Kolum koptu valla gidip gelene kadar. Otokoltuğu da geçen haftalarda aldık ama henüz oturamadığımız için kullanamıyoruz, arabada hala anakucağının içine koyuyoruz :KK43:

Kuzum 39 yaşındayım ben okul falan derken geç evlendim miyom derken birde kesem patladı kaybettik ilk bebeğimizi o yüzden kardeş hemen

Ben de daha evlenmezdimde eşim kandırdı iyi ki evlenmişim
Buarada biz emerken meme seçmeye başladık v yaka giyorum hanfendi dokuncak tsort begenmiyo ya değişik şekillere giriyoruz bacaklar falan 🤣🤣
Evlenmekle kesinlikle doğru bir şey yapmışız canım 😊 Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin 🙏🏻 Daha öncesinde evlenir miydim, tabiki hayır. Yine eşimi beklerdim 🥰🥰
Benim oğlan da emerken tişörtümü çekiştiriyor, kolumu sıkıyor, diğer taraftaki bacağını aşağı sallandırıyor vs :KK70: bu Temmuz bebeleri keyfine çok düşkün :KK71:

İkinci mi🤪ben süsü püsü gezip tozmaya aşırı seven biriyim.Şimdi yaşına kadar evdeyim diye iki günde bir sıkıntılar başlıyor bende😅Allah isteyene versin anacım😬
Biz gezmeden eksik kalmıyoruz ☺️ Çantamız her zaman hazır, giyin giydir çantayı al çık :KK70: süslenme konusuna gelince bu dönem kimse bizden öyle bir şey beklemiyor bence :KK48:

Biz gezmeden eksik kalmıyoruz ☺️ Çantamız her zaman hazır, giyin giydir çantayı al çık :KK70: süslenme konusuna gelince bu dönem kimse bizden öyle bir şey beklemiyor bence :KK48:
Çanta bizimde hep hazir:KK55: Suslenirim saçlar kalcamda şuan düzlerim hafif makyaj evde bile olsa kizimla şıkır şıkır giyiniriz bugün kuaföre gitcem kut kestircem saçları yeter uzun kullandım bakalım kızım napcak görünce

Bizim bebe 6 sene sonra tüp bebekle oldu.6 yıldır ekstrem sporlar da dahil baya bi şey yapmışız dönüp baktığımda😂sanki şimdi engellenmiş gibi hissediyorum açıkçası ama zamanla geçer diye düşünüyorum.2 senedir de çalışmıyorum pandemi,hamilelik şimdi de çocuk.Bir anda hayatım değişti.Onun yeri çok ayrı ama sanırım ben o kadar anaç değilmişim🤭😅

Selam kızlar ikinci bebeği konusmussunuz hemen ikinciyi düşünenlere imreniyorum ya maşallah hele Nosking Nosking ikizlerden sonra üçüncüyü düşünüyor 😂 Maşallah cesaretinizi hayranım keşke ben de düşünebilsem ama ben galiba fazla rahatıma düşkünüm 🙄 Gezip tozmaktan ikinciyi yapamicam heralde 😂😂 Bende hiç cesaret yok ikinci için. Eşim de istemiyor zaten 😄
Kız bebenin yenidoğan fotoğraflarına bakıp ayyy ne minnoşmuş keşke böyle kalsaymış deyip bi tane daha doğurasın gelmiyor mu? 🤣
Ben hamileliğimi aşırı özlüyorum bir hamilelikte yaşanabilecek sorunların neredeyse hepsini yaşamış olmama rağmen 🤣 çok güzeldi kız prenses gibiydik doğumla beraber kül kedisine döndük🤣🤣

Bence başka bi doktora daha göster. Bir şeyi yoksa bile için rahat etmiş olur.
Aldık bir randevu daha inşallah güzel haberler alırız.teşekkürler

Kızlar içinizde katın çatlağı yaşayan var mı bunun bir çözümü yol sanırım sadece lazer lazerde süt sağarken mümkün mü acaba ya

Çanta bizimde hep hazir:KK55: Suslenirim saçlar kalcamda şuan düzlerim hafif makyaj evde bile olsa kizimla şıkır şıkır giyiniriz bugün kuaföre gitcem kut kestircem saçları yeter uzun kullandım bakalım kızım napcak görünce
Kestir, çok rahatlıyorsun. Ben kırkım çıkınca gittim , belimdeki saçları omuz hizasında kestirdim.
Benim oğlan ben maske takınca yüzüme bi garip bakıyor, tanımıyor galiba annesini :KK70:

Kızlar merhaba. Bu ara bebek arabası almayı taktım kafama . Eşim gerek yok araba var, onla gidip geliyorsun her yere diyor ama ben yine de bir restauranta ya da pikniğe gittiğimizde, çarşıyı ya da avm yi gezerken çocuk kucağımızda olmasın istiyorum. Hem oturulabilen hem de arkaya doğru yatırılabilen hafif, benim tek başıma açıp kapatabileceğim baston bebek arabası istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok, ucuz yollu ama kırılmayacak bir araba olursa çok iyi olur. Çok kullanmayacağız zaten. Tavsiye önerileriniz nelerdir?
Canım bende bu modeli alacağım kraft a9 kabin boy çok kullanışlı katlandigi zaman kucucuk oluyor bagaja rahat sigiyor rahat tek elle katlaniyor ve tek elle aciliyor sadece çift yönlü değil tek kusuru bu sen bebegi goremiyorsun

Eklentiler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    7,6 KB · Görüntüleme: 22
  • images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    22,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 110000001426966.jpg
    110000001426966.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 18
Back