Aynen hatayda olduium içinSen hatayda olduğun için olabilir miiç Anadolu da annemlerdeydim kombi çalışıyordu yine de kat kat giydiriyordum. 2 gündür Antalya'dayiz kısa kollu giydiriyorum bebise
Evet güney iç Anadolu’ya göre çok sıcak ve neredeyse kış yok gibi . Burda tek kat giydiriyorum, memlekete gittiğimde çift kat giydirdim. Çocuğu hasta etmekten çok korktum vallaHey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin
İçanadolu bölgesinde yaşadığımız için ben direk yorganKızlar kışın banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz elektrik sobası alsam mı kombiyi 3e alıyorum ev 25 derece oluyor ama sanki yinede üşüyor. Bide geceleri battaniye kullanıyor musunuz yoksa uyku tulumu kundak mi kullanıyorsunuz
Banyoyu nasıl yaptırıyorsun canımİçanadolu bölgesinde yaşadığımız için ben direk yorganince bir yorgani var onu örtüyorum bizim evler merkezi daha yanmadı biz bile yorgansiz yatamıyoruz artık bende iki kat giyindirmeye başladım kalkincada mutlaka yelek giydiriyorum
Gun asiri yaptiroyorum Odanin gunesi hic gitmiyor Gündüzleri güneş çok güzel geliyor kapıyi sürekli kapatıyorum baya sicaK oluyor o şekilde yaptırıyorumBanyoyu nasıl yaptırıyorsun canım
Duşa kabinde önce biriniz düş aliyormusunuz ortamın sıcak olması icin birde kucakdami yikiyorsunuzCanım biz beraber giriyoruz duşa. Duşakabin olduğu için sıcak oluyor üşümeden yıkanıyor. sonra babası alıp giydiriyor. Geceleri kundak +peluş battaniye kullanıyorum ama üstünü çok açıyor tekmeleye tekmeleye. Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ama elyaflı olanlardan değil, pazen olanlardan alıcam. Elyaf olanlar terletebiliyor, hasta olabilir diye düşünüyorum bebişler Allah korusun.
Anladim canım sağol ısıtıcı almama gerek yok sanırım herkes normal yıkıyorGun asiri yaptiroyorum Odanin gunesi hic gitmiyor Gündüzleri güneş çok güzel geliyor kapıyi sürekli kapatıyorum baya sicaK oluyor o şekilde yaptırıyorum
Ben öncsnde suyu ayarlıyorum canım. O esnada içi ısınmış oluyor. Evet kucağıma alıyorum, akan suyun altında yıkıyorum. Su sürekli ama tazyiksiz düşük hızda akıyor. bana küvette yıkamaktan daha kolay geldi bu şekilde. Küvette yıkarken çok bel ağrısı yaşadım zorlandım.Duşa kabinde önce biriniz düş aliyormusunuz ortamın sıcak olması icin birde kucakdami yikiyorsunuz
Yok kuzum ben kış insanıyım . Neydi o sıcak bu yaz . Izmir de hiç fena değil sıcak konusundaAynen hatayda olduium için
Çıkın çıkın gelin
Canım regl oldum bende senle aynı zamanlardı ve sütüm hafif azaldı bebegimde meme reddi oldu sürekli sagdım bende ve bi tatlı yapıyorum cok işe yarıyor hemen onu yapmıstım burda kızlrın bi coguda denedi sende dene istersen onla eskisinden daja cok oluyor yediğin zamanlar. Yulafı robotta cekiyorum önce onu bi kaba alıyorum sonra kuru hurma ve kuru inciri kaynar suda biraz bekletip cekirdeğini ayıklayıp onu robotta cekip ayırıyorum sonrada badem ceviz antep fıstıgını cekiyorum onuda ekliyorum hepsinin üstüne birbirini tutması içinde pekmez veya keciboynuzu özü ne koyarsan artık onu ekleyip mozaik gibi yoguruyorum içine istersen azıcık kakaoda atabilirsin ben atıyorum bazen cikolatmsı bi tadı oluyo bunu rulo haline getirip buzluga atıyorum gün içinde dilimleyiğ gidip gelip yiyorum inan o kadar sütün artıyorki bi denemeni tavsiye ederimKizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Uzun zamandir oglumla ugrasmaktan yazamadim buraya, ozlemisim
Kizlar 3,5 aylik oldu oglum, dun regl oldum. Baya yogun kanamam var. Oglumda meme reddi vardi, 20 gunlukten sonra hep sutumu sagip biberonla veriyordum. Son dobemlerde gunluk 600-700ml sut cikiyordu. Fakat 1 haftadir 200ml dustu sutum. Kesiliyor mu acaba? Mamaya basladim mecbur.
Allah rizasi icin bana bisey deyin. Moralim cok bozuk, sabah cok agladim. Dun sabah 100ml sagdim, bu sabah 20ml cikti.
Galactaco, solgar bira mayasi kullaniyorum 3 gundur, sutum hic artmadi. Bu regl donemine ozgu gecici mi? Yoksa sutum kesiliyor mu? Gunde 4 kez sagim yapiyorum bu arada.
Bilen biri varsa nolur yazsin.
Canım 4.ay dan bildiriyorumBebekler uykuya dalmayı bilmedikleri için uyandıklarında tekrar geri uyuyamiyorlarmis canım uyku döngüleri falan varmış mesela senin bebeğinin ilk döngüsü 30.dakikada demek ki. Uyanıyor tekrar dalmayı beceremiyor aslında dalabilse uykuya devam edecek. Benimki de 40.dakika ya da 60.dakikada uyanıyor genelde bazen sallayıp veya pışpışlayip uykuya geri döndürebiliyorum bazen de olmuyor. 4.ay bitince uyku eğitimine başlayacağım ben.
Evet ya ben çok korkuyorum bu 4.aydanUyku gerilemesi çok fena diyor herkes. Eğer çok sorun yaşarsam 4.ay biter bitmez hemen uyku eğitimi
Ben iki kez adet oldum yaKanamam bitti 15-20 gün sonra ilk adetimi oldum. O bitti 10 gün sonra bı daha adet oldum Millet 5-6 ay adet olmuyor ben her hafta adet oluyorum Doktorum adet olduğumu duyunca hemen sütün azaldı mı diye sordu çünkü genelde öyle oluyormuş. Bende olmadı çok şükür.
Canım benimkk de nerdeyse her emme sonrası kusuyor biraz. Ama sütün fazlasını kusuyor o yüzden sorun değilmiş bu. Benim sütüm hala tazyikli malesef düzelmedi o yuzden kısa süre bile emse çok fazla emmiş oluyor aslında seninki de öyle olabilirsiniz.
Ben Bi süre bir diyetisyenin emziren anne diyetine katıldım kilo açısından Bi verim alamadım ama diyetin içinde süt arttırıcı tarifler doluydu onlardan çok memnun kaldım. Ama simdi istemsiz iş yerinde aralıklı oruca başladım ve daha güzel kilo verdim hamile kalmadan önceki kilomdan 1 fazlayım şuanKızlar içinizde spor yapan diyetisyene giden var mı?
Regl döneminde süt azaliyormus canım. Ben kontrole gittiğimde doktor sordu adet oldun mu diye evet dedim sütün azaldı mı dedi hemen. Normalmiş yani. Adet dönemi bitince duzeliyormus ama hiç korkma sabret düzelirKizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Kizlar 3,5 aylik oldu oglum, dun regl oldum. Baya yogun kanamam var. Oglumda meme reddi vardi, 20 gunlukten sonra hep sutumu sagip biberonla veriyordum. Son dobemlerde gunluk 600-700ml sut cikiyordu. Fakat 1 haftadir 200ml dustu sutum. Kesiliyor mu acaba? Mamaya basladim mecbur.
Allah rizasi icin bana bisey deyin. Moralim cok bozuk, sabah cok agladim. Dun sabah 100ml sagdim, bu sabah 20ml cikti.
Galactaco, solgar bira mayasi kullaniyorum 3 gundur, sutum hic artmadi. Bu regl donemine ozgu gecici mi? Yoksa sutum kesiliyor mu? Gunde 4 kez sagim yapiyorum bu arada.
Bazılarını hiç etkilemiyormus ya darısı başımızaCanım 4.ay dan bildiriyorumbizde Bi değişiklik olmadı şükür keyfi yerinde uykuları güzel mama+meme devam. İşe başlamama rağmen denge bozulmadı şükürler olsun 14ünde 4.ayımız bitiyor
Canım bizim de çok uzun sürdü sarılık. 3 ay da bitti tamamenMerhaba bebeğiniz hala sarı mı. Anne sütü sarılığı mı dendi. Ve sarıysa hiç azalmaa oluyor mu
Aminn AminnRegl döneminde süt azaliyormus canım. Ben kontrole gittiğimde doktor sordu adet oldun mu diye evet dedim sütün azaldı mı dedi hemen. Normalmiş yani. Adet dönemi bitince duzeliyormus ama hiç korkma sabret düzelir
Bazılarını hiç etkilemiyormus ya darısı başımıza
Adet döneminde azalabiliyor ama günde 4 kez sağım az değil mi . Sen 3 saatte 1 sağ ki vücuda uyarı gitsin daha çok süt üretilsinKizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
İyiyiz cnm sen asılsın?Kizlar herkese selamlar, nasilsiniz?
Aaaa b2n bunu görmemişim yada hatırlamıormmmmmmCanım regl oldum bende senle aynı zamanlardı ve sütüm hafif azaldı bebegimde meme reddi oldu sürekli sagdım bende ve bi tatlı yapıyorum cok işe yarıyor hemen onu yapmıstım burda kızlrın bi coguda denedi sende dene istersen onla eskisinden daja cok oluyor yediğin zamanlar. Yulafı robotta cekiyorum önce onu bi kaba alıyorum sonra kuru hurma ve kuru inciri kaynar suda biraz bekletip cekirdeğini ayıklayıp onu robotta cekip ayırıyorum sonrada badem ceviz antep fıstıgını cekiyorum onuda ekliyorum hepsinin üstüne birbirini tutması içinde pekmez veya keciboynuzu özü ne koyarsan artık onu ekleyip mozaik gibi yoguruyorum içine istersen azıcık kakaoda atabilirsin ben atıyorum bazen cikolatmsı bi tadı oluyo bunu rulo haline getirip buzluga atıyorum gün içinde dilimleyiğ gidip gelip yiyorum inan o kadar sütün artıyorki bi denemeni tavsiye ederim
Kız görmüştün sen hatta ben bunu yesem ucarım mı ne bişi demiştinİyiyiz cnm sen asılsın?
Maşallah iyi sağıyormuşsun
Buzlukta stok ettiysen ne ala..
Bazı kişilerde reglden sonra düzelme olabiliyormul
Benm kızım emmedi ve hiç 200 mlden fazla süt sağamadm ve şuan 200 ml bile mumla arıyorum ama son damlasına kdar upraşacam bakalm
Aaaa b2n bunu görmemişim yada hatırlamıormmmmmm
Mutlaka deniecemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?