2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bebeklerinizi hala yan yatırabiliyormusunuz?
Yaaa herzaman olduğu gibi yan yatırıp arkasını yastıkla destekliodm
Aman son 1 haftadır yastk engelini aşıp sırt üstü yatıor ve ısrarla böyle yatmak istior.. Kafasınıda ya sağa ya sola çevirio

Kendi istediği gibi yatıyor,bazen yan bazen sırt üstü. Sırt üstü yatıp kafasını sağa sola çevirnesi gayet sağlıklı zaten. Doktorlar bu şekilde öneriyor.

Kendi istediği gibi yatıyor,bazen yan bazen sırt üstü. Sırt üstü yatıp kafasını sağa sola çevirnesi gayet sağlıklı zaten. Doktorlar bu şekilde öneriyor.
Hiç kmseden bahsi geçmeince allah allah dedm acaba sorunmu var
Teşekkür ederim cnm

Biz bayadır sırt üstü yatıyoruz kafası sağa sola istediği gibi yatıyor ellerde baş hizasında yukarda örtünün altına al o eller hep dışarda

Biz bayadır sırt üstü yatıyoruz kafası sağa sola istediği gibi yatıyor ellerde baş hizasında yukarda örtünün altına al o eller hep dışarda
Yaaa maşallah Allah esirgesin cnm..
O zaman normal telaş etmiyim
Tşkler

Evet bi anda sessizlik olmuş,herhaldr herkes cumartesinin derdine düştü
Herkesin pili bitti ya.. İçi geçti bu kızlarn içiii

Günaydın canim.
Bende sırt üstü yatırıyorum. Yönünü kendi ayarlıyor. Bir gün koltuğun üzerinde arkasını destekleyip yan yatırmıştim tepinirken yüzüstü döndü. O günden sonra yan yatirmadim.

Maşşallah kuzuya, Demekki artk kendilerini ayarlıor hepimizde aynı olduğuna göre sorun yk demektir..
Tşkler cnmm

Merhaba tariflerin sakıncası yoksa bizimle de paylaşır mısınız? Peki atalıklımoruçtq süt durumunuzda bir değişiklik oldu mu kaç kilo vermiştiniz?

Ben de başlamayı düşünüyorum sezeryan doğumdan sonra 2 ya da 3 kilo verebildim. Benim gibi erkencilere merak ettim
Ben hamileyken gebelik şekerinden dolayı diyet yapmak zorunda kalmıştım. İnan diyet yaparken daha iyi ve daha çeşitli besleniyordum sütü azaltacağını sanmıyorum. Sadece uğraştırıcı biraz. Her bulduğunu yemiyorsun hazırlıyorsun vs. Bebek görmeye geleceklerin hepsini bu hafta kabul edip daha sonra diyete ve spora başlamak istiyorum gündüz diyet, akşamları da Leslie 2 mile yaparım 30 dk. Bebiş büyüdükçe spor süresini artırırım

Ek gıda baslangıci Tadım haftaları

Eklentiler

• Screenshot_20211009-092627.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20211009-092540.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211009-092424.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 62
Tadımdan sonrası önce tadim 3 gün kuralı sonra bu gibi beslenme bunlar örnek bire bir değilde bebeginize göre uygulayın

Eklentiler

• 20211009_093110.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 68
Son zamanlar 4 ve 4 buçuk cok duymsya başladm.. Benm çevremdede genelde o yönde yönlendirilmişler..

Merhaba tariflerin sakıncası yoksa bizimle de paylaşır mısınız? Peki atalıklımoruçtq süt durumunuzda bir değişiklik oldu mu kaç kilo vermiştiniz?
Paylaşırım tabiki. Aralıklı orucu 3 gün yapabildim tuhaf gelebilir ama 2 kilo verdim. Zaten çok yiyen biri de değilim saat ve öğün sayısı azalınca birden etki etti işe başlamam işe yaradı yani sütümde çok şükür Bi azalma olmadı. Tarifler için müsait bir zaman gerekli çünkü listelere bakmam lazım tek tek ve yazmam lazım kullanıcı adınızı not alıcam paylaştıgımda etiketlerim sizi

Anladim canim bana da 4. Ayda baslamak cok erken gibi geliyor. Bakalim benim doktorum ne diyecek. Aynen ben de cok duydum meyveyi sonra vermek gerekiyormus. Bir yakinim önce meyve vermisti bebegi sebzeyi zorla yemisti sonradan

Aralıklk oruç dediğin nedir cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…