Açlık durumuna göre 5-10 dk arası emiyor genelde canım. Bazen daha uzun kalıyor memede ama emmiyor oyalaniyor öyle ağzındaBazen fışkırıyorda canım yaay bilmiyorum baloncuk ben bu anneliği beceremedim hiç İnşallah yavruma eziyet cektirmiyorumdur bilmeden
Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimki
Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi ki
Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canım
Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzünden
Aaa hiç deme öyle... Anne evladını bilir.. Hisseder... Bişey olsa anlardın sen cok güzel bir annesinBazen fışkırıyorda canım yaay bilmiyorum baloncuk ben bu anneliği beceremedim hiç İnşallah yavruma eziyet cektirmiyorumdur bilmeden
Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimki
Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi ki
Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canım
Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzünden
Şifa olsunRotavirus aşısını olduk 350 tl cik
Boyumuz 59 cm den 64 olmuş
Kilomuz 5.450 den 6.360 olmuş
Şükür
Bizde dün olduk 370 tl imiş eczacı 340 tl ye indirdi. Bizimde kilomuz 5300 den 6000 olmuş maşallah sizinki güzel almış.Rotavirus aşısını olduk 350 tl cik
Boyumuz 59 cm den 64 olmuş
Kilomuz 5.450 den 6.360 olmuş
Şükür
Canim benim oğlum 20 günlükten beri kusuyor tahlil ultrasyon hepsi temiz çıktı.dr Reflu dedi hiç bir çare bulamadım malesef.ilk ay 1000 gr aldı. Sonraki aylarda kusma çoğalınca 2. Ay 600 gram aldi bu ay 700 aldi. Dogum kilosu 3800 ama kusma sebebiyle çok alamadı malesef doktorlar normal diyor 600 gram normalmişKızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
Iki aydır güzel aliyor gündüzleri az az da olsa uyumaya başladı bence ondanBizde dün olduk 370 tl imiş eczacı 340 tl ye indirdi. Bizimde kilomuz 5300 den 6000 olmuş maşallah sizinki güzel almış.
Şampuanı iyi durulamıyor olabilir misin canım? Üşümesin diye hızlı yıkayınca oluyor bazenKızlar bizde de konak sorunu var. Çok sık oluyor. Temizliyorum 2 gün sonra tekrar oluşuyor. Korkuyorum artık kafasına zarar veririm diyevar mı bi çözüm önerisi olan bunun için?
Ben sadece bende öyle zannediyorum canım çok sağolBüyüdüler artık canım çene kasları kuvvetlendi o yüzden 5 dk emmeleri normal bence. Daha çabuk boşaltiyolar göğsü. Biz de öyle üç dört dakika da bitiriyi çoğu zaman
Çok sağol canım valla ben sadece bende öyle zannediyorumAçlık durumuna göre 5-10 dk arası emiyor genelde canım. Bazen daha uzun kalıyor memede ama emmiyor oyalaniyor öyle ağzında
Canim benim oğlum 20 günlükten beri kusuyor tahlil ultrasyon hepsi temiz çıktı.dr Reflu dedi hiç bir çare bulamadım malesef.ilk ay 1000 gr aldı. Sonraki aylarda kusma çoğalınca 2. Ay 600 gram aldi bu ay 700 aldi. Dogum kilosu 3800 ama kusma sebebiyle çok alamadı malesef doktorlar normal diyor 600 gram normalmiş
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyleyimdirAaa hiç deme öyle... Anne evladını bilir.. Hisseder... Bişey olsa anlardın sen cok güzel bir annesin
Hey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslinKızlar kışın banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz elektrik sobası alsam mı kombiyi 3e alıyorum ev 25 derece oluyor ama sanki yinede üşüyor. Bide geceleri battaniye kullanıyor musunuz yoksa uyku tulumu kundak mi kullanıyorsunuz
Ne güzel canım valla süperHey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin
Ben haftaya ikisine de başlamayı düşünüyorumKızlar içinizde spor yapan diyetisyene giden var mı?
Sen hatayda olduğun için olabilir miHey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin
Çok da dikkat etmeye çalışıyorım ama olabilir canım. Daha dikkatli olayımŞampuanı iyi durulamıyor olabilir misin canım? Üşümesin diye hızlı yıkayınca oluyor bazen
Canım biz beraber giriyoruz duşa. Duşakabin olduğu için sıcak oluyor üşümeden yıkanıyor. sonra babası alıp giydiriyor. Geceleri kundak +peluş battaniye kullanıyorum ama üstünü çok açıyor tekmeleye tekmeleye. Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ama elyaflı olanlardan değil, pazen olanlardan alıcam. Elyaf olanlar terletebiliyor, hasta olabilir diye düşünüyorum bebişler Allah korusun.Kızlar kışın banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz elektrik sobası alsam mı kombiyi 3e alıyorum ev 25 derece oluyor ama sanki yinede üşüyor. Bide geceleri battaniye kullanıyor musunuz yoksa uyku tulumu kundak mi kullanıyorsunuz
Doğru canım bende elyaf var bitane su gibi oldu çocuk ama uyku tulumu çok rahat bende aldım owliden ama sanki sevemedi ikinip durdu gece kollarını açtım bendeCanım biz beraber giriyoruz duşa. Duşakabin olduğu için sıcak oluyor üşümeden yıkanıyor. sonra babası alıp giydiriyor. Geceleri kundak +peluş battaniye kullanıyorum ama üstünü çok açıyor tekmeleye tekmeleye. Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ama elyaflı olanlardan değil, pazen olanlardan alıcam. Elyaf olanlar terletebiliyor, hasta olabilir diye düşünüyorum bebişler Allah korusun.
Merhaba bebeğiniz hala sarı mı. Anne sütü sarılığı mı dendi. Ve sarıysa hiç azalmaa oluyor muHamilelikleri beraber geçirdik, beraber doğurduk şimdi ek gıda konuşuluyor ne güzelzaman bulup giremiyorum oğluşumdan uzamış sarılıktan çok çektik. biraz sıkıntılı geçti hala araştırılıyor doktora gidip geliyoruz sizlerde durumlar nasıl
Mustela konak önleyici şampuanKızlar bizde de konak sorunu var. Çok sık oluyor. Temizliyorum 2 gün sonra tekrar oluşuyor. Korkuyorum artık kafasına zarar veririm diyevar mı bi çözüm önerisi olan bunun için?
Öyleyse bebeğiniz üzülmeyin geçiyor 2. Ayda kontrol bile edilmediMerhaba bebeğiniz hala sarı mı. Anne sütü sarılığı mı dendi. Ve sarıysa hiç azalmaa oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?