2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Açlık durumuna göre 5-10 dk arası emiyor genelde canım. Bazen daha uzun kalıyor memede ama emmiyor oyalaniyor öyle ağzında

Aaa hiç deme öyle... Anne evladını bilir.. Hisseder... Bişey olsa anlardın sen cok güzel bir annesin

Rotavirus aşısını olduk 350 tl cik
Boyumuz 59 cm den 64 olmuş
Kilomuz 5.450 den 6.360 olmuş
Şükür
Bizde dün olduk 370 tl imiş eczacı 340 tl ye indirdi. Bizimde kilomuz 5300 den 6000 olmuş maşallah sizinki güzel almış.

Canim benim oğlum 20 günlükten beri kusuyor tahlil ultrasyon hepsi temiz çıktı.dr Reflu dedi hiç bir çare bulamadım malesef.ilk ay 1000 gr aldı. Sonraki aylarda kusma çoğalınca 2. Ay 600 gram aldi bu ay 700 aldi. Dogum kilosu 3800 ama kusma sebebiyle çok alamadı malesef doktorlar normal diyor 600 gram normalmiş

Kızlar bizde de konak sorunu var. Çok sık oluyor. Temizliyorum 2 gün sonra tekrar oluşuyor. Korkuyorum artık kafasına zarar veririm diye var mı bi çözüm önerisi olan bunun için?
Şampuanı iyi durulamıyor olabilir misin canım? Üşümesin diye hızlı yıkayınca oluyor bazen

Büyüdüler artık canım çene kasları kuvvetlendi o yüzden 5 dk emmeleri normal bence. Daha çabuk boşaltiyolar göğsü. Biz de öyle üç dört dakika da bitiriyi çoğu zaman
Ben sadece bende öyle zannediyorum canım çok sağol valla öyle büyüyorlar artık dişimi çıkıyor ne meme uçlarım hep yara icinde
Açlık durumuna göre 5-10 dk arası emiyor genelde canım. Bazen daha uzun kalıyor memede ama emmiyor oyalaniyor öyle ağzında
Çok sağol canım valla ben sadece bende öyle zannediyorum
Aaa hiç deme öyle... Anne evladını bilir.. Hisseder... Bişey olsa anlardın sen cok güzel bir annesin
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyleyimdir

Aykiz_ normalse sorun yok canım kesin benimkide reflü o yüzden emdikten sonra nerdeyse bir saat kucağımda dik konumda tutuyorum

Kızlar kışın banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz elektrik sobası alsam mı kombiyi 3e alıyorum ev 25 derece oluyor ama sanki yinede üşüyor. Bide geceleri battaniye kullanıyor musunuz yoksa uyku tulumu kundak mi kullanıyorsunuz

Hey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin

Hey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin
Sen hatayda olduğun için olabilir mi iç Anadolu da annemlerdeydim kombi çalışıyordu yine de kat kat giydiriyordum. 2 gündür Antalya'dayiz kısa kollu giydiriyorum bebise

Canım biz beraber giriyoruz duşa. Duşakabin olduğu için sıcak oluyor üşümeden yıkanıyor. sonra babası alıp giydiriyor. Geceleri kundak +peluş battaniye kullanıyorum ama üstünü çok açıyor tekmeleye tekmeleye. Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ama elyaflı olanlardan değil, pazen olanlardan alıcam. Elyaf olanlar terletebiliyor, hasta olabilir diye düşünüyorum bebişler Allah korusun.

Doğru canım bende elyaf var bitane su gibi oldu çocuk ama uyku tulumu çok rahat bende aldım owliden ama sanki sevemedi ikinip durdu gece kollarını açtım bende

Merhaba bebeğiniz hala sarı mı. Anne sütü sarılığı mı dendi. Ve sarıysa hiç azalmaa oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…