2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uyku eğitimini ben de istiyorum da emin olamiyorum
Benim bı arkadasim eğitim aldı canım aşırı memnun. Şöyle söylüyor kızını sadece banyoda karanlıkta fön makinesi açık kucağında sallayarak uyutabiliyormus o derece Uyku eğitiminden sonra şu an kendi odasında yatağında uyku saati gelince kendiliğinden uyuyormuş.

Arkadaşın uyku danışmanıyla mi çalışmış canım fiyatlar da çok yüksek

Kimden planlıyorsunuz?Var mı düşündüğünüz biri?
Çiçek ailem tavsiye etti bana bi tanıdığım ama onda online destek yokmuş. Videolar varmış izleyip kendin yapıyormuşsun herhangi bir sorun yaşadığında mail atman gerekiyormuş. Başka da kimse bir şey önermedi açıkçası diğerlerine de güvenemiyorum. Çok uçuk fiyatlar çünkü o kadar para verdikten sonra ilgilenilmemesi riskini de almak istemiyorum.
Senin var mı aklında biri? Veya tavsiye edilen ilgili biri?

Pınar Sibirsky çok duydum ama çok pahalı diye de duydum.Tecrübeli anneler söylese aslında bir yaşından sonra biraz düzene giriyor mudur ki?Öyleyse yaşına kadar sabrederim diyorum ama tünelin sonundaki ışık ne zaman görünüyor bilmediğimden çok kararsızım.

Görünemin kızı 2 yaşında hala gece 3 kere kalkıyor diyor. Onu duyduktan sonra zaten kesin karar verdim ben

Cok mu eksik yattı internette hesaplamasi var . Brutunun yüzdesini alıyorsun günlere boluyorsun falan. Hesapladin mi o şekilde
1/4 ü kadar yattı nerdeyse baya eksik yani bu ayda eksik yatarsa sgk ya borcumu ödemiş olurum inşallah hesaplamadım ya ilçe müdürlüğüne sordum böyle böyle dedi kurcalamadım

Görünemin kızı 2 yaşında hala gece 3 kere kalkıyor diyor. Onu duyduktan sonra zaten kesin karar verdim ben
Benim arkadaşımın da oğlu 3 yaşında ben biraz gece uykuları düzelsin öyle işe başlarım demiştim sen düzen fln bekleme bundan sonra deliksiz uyku yok dedi. Ben de madem öyle işe başlıyım bari dedim

Arkadaşın uyku danışmanıyla mi çalışmış canım fiyatlar da çok yüksek

Kimden planlıyorsunuz?Var mı düşündüğünüz biri?

Kızlar benim arkadaşım iki kez aldı eğitim. İlkini baldan_anne Instagram sayfasindan aldı. Oranın fiyatı biraz yüksekmiş 1000 küsur lira sanırım ama çok keskin kurallari varmış anladığım kadarıyla o yüzden bı sure sonra yine uykuları bozulmuş kızının o yüzden başka bir yerden daha eğitim aldı 400 lira falandı sanırım uygundu ikincisi ecem.baylan Instagram hesabından. Peritozuuyku.com diye bir siteleri var. İkincisinde daha memnun kaldı ben de ordan alırım heralde. Ama ikisinde de sürekli telefon desteği vardı tabi o konuda memnundu hep.

Allah yardımcın olsun.
Ben ücretsiz izine çıktım. Kizlarimda da öyle yapmıştım. Kreşe verene kadar evdeyim inşallah.

Testi pazartesi günü yapmıştım canım bir hafta sürer dediler. Pazartesi zaten randevum vardi o zaman söyler sanirim. Diyetle gecmediyse demek ki alerji degil canim ya da baska bir ürüne alerjisi var o da olabilir. Ama düzelmesine cok sevindim canim senin adina. Benim de arada kan geliyor hala. Bakalim ya insallah bisey cikmaz.

Tabii ki zamanla daha düzene giriyor hastalık diş çıkarma dönemleri hariç. Ben uyku eğitimi verip bir süre sonra uyku duzenlerinin bozulduğunu duydum tabii hepsi aynı değildir. Bebekler cocuklar rutini seviyor. Ben egitimden ziyade o şekilde bir rutin oluşturup gereken desteği verme taraftarıyım.

1/4 ü kadar yattı nerdeyse baya eksik yani bu ayda eksik yatarsa sgk ya borcumu ödemiş olurum inşallah hesaplamadım ya ilçe müdürlüğüne sordum böyle böyle dedi kurcalamadım
Edevlette ne kadarı ödendi yazıyor. Belki sana da hepsi odenmemistir.

Cnm women son ay az almş görünsede hesapladğmzda gayet normal yani ayındaki bebekler gibi
Kusmasına gelince fışkırsrak ve cok kusmuosa yediklerinin fazlasını kusuyordur önemli bişey değil :)
Bazen fışkırıyorda canım ya ay bilmiyorum baloncuk ben bu anneliği beceremedim hiç İnşallah yavruma eziyet cektirmiyorumdur bilmeden
Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimki
Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi ki
Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canım
Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzünden

Büyüdüler artık canım çene kasları kuvvetlendi o yüzden 5 dk emmeleri normal bence. Daha çabuk boşaltiyolar göğsü. Biz de öyle üç dört dakika da bitiriyi çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…