Benim bı arkadasim eğitim aldı canım aşırı memnun. Şöyle söylüyor kızını sadece banyoda karanlıkta fön makinesi açık kucağında sallayarak uyutabiliyormus o dereceUyku eğitimini ben de istiyorum da emin olamiyorum
Uyku eğitimini ben de istiyorum da emin olamiyorum
Arkadaşın uyku danışmanıyla mi çalışmış canım fiyatlar da çok yüksekBenim bı arkadasim eğitim aldı canım aşırı memnun. Şöyle söylüyor kızını sadece banyoda karanlıkta fön makinesi açık kucağında sallayarak uyutabiliyormus o dereceUyku eğitiminden sonra şu an kendi odasında yatağında uyku saati gelince kendiliğinden uyuyormuş.
Kimden planlıyorsunuz?Var mı düşündüğünüz biri?gmz41 ben kesin yapcam yoksa kafayı yerim iki tane uyumayıp sürekli ağlayan bebeyle
Çiçek ailem tavsiye etti bana bi tanıdığım ama onda online destek yokmuş. Videolar varmış izleyip kendin yapıyormuşsun herhangi bir sorun yaşadığında mail atman gerekiyormuş. Başka da kimse bir şey önermedi açıkçası diğerlerine de güvenemiyorum. Çok uçuk fiyatlar çünkü o kadar para verdikten sonra ilgilenilmemesi riskini de almak istemiyorum.Kimden planlıyorsunuz?Var mı düşündüğünüz biri?
Cnm ben sezeryan die 3. Ayın dolmasını bekliormKızlar içinizde spor yapan diyetisyene giden var mı?
Hmm bakıyım canım teşekkür ederimCanim mustelanin konak önleyici şampuanı var kullananlar memnun . Bir bak istersen
Pınar Sibirsky çok duydum ama çok pahalı diye de duydum.Tecrübeli anneler söylese aslında bir yaşından sonra biraz düzene giriyor mudur ki?Öyleyse yaşına kadar sabrederim diyorum ama tünelin sonundaki ışık ne zaman görünüyor bilmediğimden çok kararsızım.Çiçek ailem tavsiye etti bana bi tanıdığım ama onda online destek yokmuş. Videolar varmış izleyip kendin yapıyormuşsun herhangi bir sorun yaşadığında mail atman gerekiyormuş. Başka da kimse bir şey önermedi açıkçası diğerlerine de güvenemiyorum. Çok uçuk fiyatlar çünkü o kadar para verdikten sonra ilgilenilmemesi riskini de almak istemiyorum.
Senin var mı aklında biri? Veya tavsiye edilen ilgili biri?
Görünemin kızı 2 yaşında hala gece 3 kere kalkıyor diyor. Onu duyduktan sonra zaten kesin karar verdim benPınar Sibirsky çok duydum ama çok pahalı diye de duydum.Tecrübeli anneler söylese aslında bir yaşından sonra biraz düzene giriyor mudur ki?Öyleyse yaşına kadar sabrederim diyorum ama tünelin sonundaki ışık ne zaman görünüyor bilmediğimden çok kararsızım.
NeeeeeeGörünemin kızı 2 yaşında hala gece 3 kere kalkıyor diyor. Onu duyduktan sonra zaten kesin karar verdim ben
Yok canım düzensiz 15 günde bir oluyorum ama az geliyor 1 gün hemen kesiliyor sanırım sütümüz koruyor öyle derlerKızlar sezaryen den sonra adetiniz düzene girdi mi
1/4 ü kadar yattı nerdeyse baya eksik yani bu ayda eksik yatarsa sgk ya borcumu ödemiş olurum inşallahCok mu eksik yattıinternette hesaplamasi var . Brutunun yüzdesini alıyorsun günlere boluyorsun falan. Hesapladin mi o şekilde
Benim arkadaşımın da oğlu 3 yaşında ben biraz gece uykuları düzelsin öyle işe başlarım demiştim sen düzen fln bekleme bundan sonra deliksiz uyku yok dedi. Ben de madem öyle işe başlıyım bari dedimGörünemin kızı 2 yaşında hala gece 3 kere kalkıyor diyor. Onu duyduktan sonra zaten kesin karar verdim ben
Arkadaşın uyku danışmanıyla mi çalışmış canım fiyatlar da çok yüksek
Kimden planlıyorsunuz?Var mı düşündüğünüz biri?
Allah yardımcın olsun.başladım kuzumbaşlamak zorundaydm hem iş yerindeki bazı durumlardan dolayı hemde maddiden dolayı kredi felan
aynen canım süt için elimden geleni yapıyorum artık kısmeti kadar
yoksa herkesin gönlü ister emzirmek ama şartlara göre
ayy evet mesela ben 1 kere bile emmemişim sağıpta içmemişim hiç anne sütü almamşım
anneme diorum birgün bana kızıpta sütümü helal etmiorum dersen, ee zaten içmedim derim
Testi pazartesi günü yapmıştım canım bir hafta sürer dediler. Pazartesi zaten randevum vardi o zaman söyler sanirim. Diyetle gecmediyse demek ki alerji degil canim ya da baska bir ürüne alerjisi var o da olabilir. Ama düzelmesine cok sevindim canim senin adina. Benim de arada kan geliyor hala. Bakalim ya insallah bisey cikmaz.Canım sen test yaptırdın mı ne çıktı sonuç ben daha gitmedim hastaneye kontrol randevumuza var daha. Yaptım o diyeti 12 gün süt ürünü yumurta vs almadım hiç fire vermeden, değişen bir şey olmadı kaka sayısı dışında yarı yarıya düştü kaka sayımız. Ama mukus yeşil gürültülü kaka devam. Şimdi bozdum diyeti Kaka sayımız aynı günde üç kere ya da dört kere yapıyor ama mukus sanki azaldı. Kayinvidem yok yanimda Hep paketli gıda tüketiyordum bisküvi kraker vs ama o varken hep tencere yemeği yapıyordu o zamanlar böyle çok problem yoktu. Dikkat ettim tencere yemeği yapıyorum üç gündür paketli gıda yok mukus hatrı sayılır derecede azaldı. Bence bizimki Besin kalitesinden. Şimdi protein ağırlıklı tüketiyorum Karbongidrati azalttım @Lysisrata arkadaşımızın tavsiyesiyle buradanda çok teşekkür etmek istiyorum Allah razı olsun inşallah
Tabii ki zamanla daha düzene giriyor hastalık diş çıkarma dönemleri hariç. Ben uyku eğitimi verip bir süre sonra uyku duzenlerinin bozulduğunu duydum tabii hepsi aynı değildir. Bebekler cocuklar rutini seviyor. Ben egitimden ziyade o şekilde bir rutin oluşturup gereken desteği verme taraftarıyım.Pınar Sibirsky çok duydum ama çok pahalı diye de duydum.Tecrübeli anneler söylese aslında bir yaşından sonra biraz düzene giriyor mudur ki?Öyleyse yaşına kadar sabrederim diyorum ama tünelin sonundaki ışık ne zaman görünüyor bilmediğimden çok kararsızım.
Edevlette ne kadarı ödendi yazıyor. Belki sana da hepsi odenmemistir.1/4 ü kadar yattı nerdeyse baya eksik yani bu ayda eksik yatarsa sgk ya borcumu ödemiş olurum inşallahhesaplamadım ya ilçe müdürlüğüne sordum böyle böyle dedi kurcalamadım
Bazen fışkırıyorda canım yaCnm womenson ay az almş görünsede hesapladğmzda gayet normal yani ayındaki bebekler gibi
Kusmasına gelince fışkırsrak ve cok kusmuosa yediklerinin fazlasını kusuyordur önemli bişey değil :)
Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimkiBenimki ilk 2 ay 1 er lg almıştı bu ay 600 gr almış. Doktor en az 600 alsın isteriz mama takviyesini arttırabilirsin biraz dedi ama bırak arttırmayı şuan günde 60 cc içirene kadar anam ağlıyor. Asla istemiyor mamayı.
Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi kiBende en başta öyle düşünüyodum ama artık sanmıyorum fazlasını çıkardığını. reflu falan olabilir büyük ihtimal bizim.bizim de öyle iki üç saatte bir emiyor. Ama 800 gram kötü değil. Bu aydan sonra az alıyolar zaten.
Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canımBebekler uykuya dalmayı bilmedikleri için uyandıklarında tekrar geri uyuyamiyorlarmis canım uyku döngüleri falan varmış mesela senin bebeğinin ilk döngüsü 30.dakikada demek ki. Uyanıyor tekrar dalmayı beceremiyor aslında dalabilse uykuya devam edecek. Benimki de 40.dakika ya da 60.dakikada uyanıyor genelde bazen sallayıp veya pışpışlayip uykuya geri döndürebiliyorum bazen de olmuyor. 4.ay bitince uyku eğitimine başlayacağım ben.
Evet ya ben çok korkuyorum bu 4.aydanUyku gerilemesi çok fena diyor herkes. Eğer çok sorun yaşarsam 4.ay biter bitmez hemen uyku eğitimi
Ben iki kez adet oldum yaKanamam bitti 15-20 gün sonra ilk adetimi oldum. O bitti 10 gün sonra bı daha adet oldum Millet 5-6 ay adet olmuyor ben her hafta adet oluyorum Doktorum adet olduğumu duyunca hemen sütün azaldı mı diye sordu çünkü genelde öyle oluyormuş. Bende olmadı çok şükür.
Canım benimkk de nerdeyse her emme sonrası kusuyor biraz. Ama sütün fazlasını kusuyor o yüzden sorun değilmiş bu. Benim sütüm hala tazyikli malesef düzelmedi o yuzden kısa süre bile emse çok fazla emmiş oluyor aslında seninki de öyle olabilirsiniz.
Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzündenTesti pazartesi günü yapmıştım canım bir hafta sürer dediler. Pazartesi zaten randevum vardi o zaman söyler sanirim. Diyetle gecmediyse demek ki alerji degil canim ya da baska bir ürüne alerjisi var o da olabilir. Ama düzelmesine cok sevindim canim senin adina. Benim de arada kan geliyor hala. Bakalim ya insallah bisey cikmaz.
Büyüdüler artık canım çene kasları kuvvetlendi o yüzden 5 dk emmeleri normal bence. Daha çabuk boşaltiyolar göğsü. Biz de öyle üç dört dakika da bitiriyi çoğu zamanBazen fışkırıyorda canım yaay bilmiyorum baloncuk ben bu anneliği beceremedim hiç İnşallah yavruma eziyet cektirmiyorumdur bilmeden
Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimki
Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi ki
Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canım
Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?