• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bazen fışkırıyorda canım ya :KK43: ay bilmiyorum baloncuk ben bu anneliği beceremedim hiç İnşallah yavruma eziyet cektirmiyorumdur bilmeden 🤲

Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimki

Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi ki

Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canım

Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzünden 😔
Açlık durumuna göre 5-10 dk arası emiyor genelde canım. Bazen daha uzun kalıyor memede ama emmiyor oyalaniyor öyle ağzında

Bazen fışkırıyorda canım ya :KK43: ay bilmiyorum baloncuk ben bu anneliği beceremedim hiç İnşallah yavruma eziyet cektirmiyorumdur bilmeden 🤲

Benimki 120 ml sütü bir seferde götürüyor sağıp deniyorum. Ama sonra kus Allah kus ne bileyim mama versem onuda kusar benimki

Kaç dakika emiyor canim benimki çok kısa emiyor ya normal mi ki

Tazyik olayı bendede malesef bitmedi canım geçen arkadaşlara gittim Haziran'da doğum yaptı bebeği emziriyor yatırıyor kahvesini içiyor bir saat muhabbet ediyor. Ben ay kustu mu genzine kaçtı mı üstünü değiştir ıslanmış bir sürü uğraştım benimki mi anormal. Şikayet etmiyorum kesinlikle ama çok kusuyor gibi geliyor bana. Peki senin emzirme surelerin kaç dakika sürüyor canım

Sen Avusturyada idin değil mi canım orda nasıl yapılıyor bu test bende yarın yaptıracağım inşallah temiz çıkar testlerimiz yavrularımız çekmiyordur bizim yediklerimiz yüzünden 😔
Aaa hiç deme öyle... Anne evladını bilir.. Hisseder... Bişey olsa anlardın sen cok güzel bir annesin ♥️

Kızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
Canim benim oğlum 20 günlükten beri kusuyor tahlil ultrasyon hepsi temiz çıktı.dr Reflu dedi hiç bir çare bulamadım malesef.ilk ay 1000 gr aldı. Sonraki aylarda kusma çoğalınca 2. Ay 600 gram aldi bu ay 700 aldi. Dogum kilosu 3800 ama kusma sebebiyle çok alamadı malesef doktorlar normal diyor 600 gram normalmiş

Kızlar bizde de konak sorunu var. Çok sık oluyor. Temizliyorum 2 gün sonra tekrar oluşuyor. Korkuyorum artık kafasına zarar veririm diye 😱 var mı bi çözüm önerisi olan bunun için?
Şampuanı iyi durulamıyor olabilir misin canım? Üşümesin diye hızlı yıkayınca oluyor bazen

Büyüdüler artık canım çene kasları kuvvetlendi o yüzden 5 dk emmeleri normal bence. Daha çabuk boşaltiyolar göğsü. Biz de öyle üç dört dakika da bitiriyi çoğu zaman
Ben sadece bende öyle zannediyorum canım çok sağol 🙏 valla öyle büyüyorlar artık dişimi çıkıyor ne meme uçlarım hep yara icinde
Açlık durumuna göre 5-10 dk arası emiyor genelde canım. Bazen daha uzun kalıyor memede ama emmiyor oyalaniyor öyle ağzında
Çok sağol canım valla ben sadece bende öyle zannediyorum 🙏
Canim benim oğlum 20 günlükten beri kusuyor tahlil ultrasyon hepsi temiz çıktı.dr Reflu dedi hiç bir çare bulamadım malesef.ilk ay 1000 gr aldı. Sonraki aylarda kusma çoğalınca 2. Ay 600 gram aldi bu ay 700 aldi. Dogum kilosu 3800 ama kusma sebebiyle çok alamadı malesef doktorlar normal diyor 600 gram normalmiş
Aaa hiç deme öyle... Anne evladını bilir.. Hisseder... Bişey olsa anlardın sen cok güzel bir annesin ♥️
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyleyimdir🤲🌸

Aykiz_ Aykiz_ normalse sorun yok canım kesin benimkide reflü o yüzden emdikten sonra nerdeyse bir saat kucağımda dik konumda tutuyorum

Kızlar kışın banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz elektrik sobası alsam mı kombiyi 3e alıyorum ev 25 derece oluyor ama sanki yinede üşüyor. Bide geceleri battaniye kullanıyor musunuz yoksa uyku tulumu kundak mi kullanıyorsunuz

Kızlar kışın banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz elektrik sobası alsam mı kombiyi 3e alıyorum ev 25 derece oluyor ama sanki yinede üşüyor. Bide geceleri battaniye kullanıyor musunuz yoksa uyku tulumu kundak mi kullanıyorsunuz
Hey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin 😶

Hey maşallah bizim burada hala askılıyla dolaşıoruz.. Bebelerde öyle kalın giyinse terliyorlar ince ve üstüne müslin 😶
Sen hatayda olduğun için olabilir mi 🤭 iç Anadolu da annemlerdeydim kombi çalışıyordu yine de kat kat giydiriyordum. 2 gündür Antalya'dayiz kısa kollu giydiriyorum bebise

Canım biz beraber giriyoruz duşa. Duşakabin olduğu için sıcak oluyor üşümeden yıkanıyor. sonra babası alıp giydiriyor. Geceleri kundak +peluş battaniye kullanıyorum ama üstünü çok açıyor tekmeleye tekmeleye. Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ama elyaflı olanlardan değil, pazen olanlardan alıcam. Elyaf olanlar terletebiliyor, hasta olabilir diye düşünüyorum bebişler Allah korusun.

Canım biz beraber giriyoruz duşa. Duşakabin olduğu için sıcak oluyor üşümeden yıkanıyor. sonra babası alıp giydiriyor. Geceleri kundak +peluş battaniye kullanıyorum ama üstünü çok açıyor tekmeleye tekmeleye. Uyku tulumu almayı düşünüyorum. Ama elyaflı olanlardan değil, pazen olanlardan alıcam. Elyaf olanlar terletebiliyor, hasta olabilir diye düşünüyorum bebişler Allah korusun.
Doğru canım bende elyaf var bitane su gibi oldu çocuk ama uyku tulumu çok rahat bende aldım owliden ama sanki sevemedi ikinip durdu gece kollarını açtım bende

Hamilelikleri beraber geçirdik, beraber doğurduk şimdi ek gıda konuşuluyor ne güzel 😍 zaman bulup giremiyorum oğluşumdan uzamış sarılıktan çok çektik. biraz sıkıntılı geçti hala araştırılıyor doktora gidip geliyoruz sizlerde durumlar nasıl
Merhaba bebeğiniz hala sarı mı. Anne sütü sarılığı mı dendi. Ve sarıysa hiç azalmaa oluyor mu

Back