- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Yok konma canım bozulurKızlar biliosn bebem emmedi.. Öyle cok sütümde kalmadı azalıor.. Ancak kendisine gün içinde yetiyor.. Yani buzluğa felan atamıorm...
Bir süt bir mama veriorm mecburen
Bazen süt sağdığımda uyuyor oluor buzdolabına koyuyorm
Bu aralar düzeni değişti mesela biliorm kaç saat uyuduğunda kaç ml yiyeceğini ama bu aralar düzensizleşti.. Bazen iştahsızlaşıyor
Ee ben sütü ısıtmış oluorm... Bitirmeyince bir daha buzdolabına konmaz demi
Benimki ilk 2 ay 1 er lg almıştı bu ay 600 gr almış. Doktor en az 600 alsın isteriz mama takviyesini arttırabilirsin biraz dedi ama bırak arttırmayı şuan günde 60 cc içirene kadar anam ağlıyor. Asla istemiyor mamayı.Kızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
teşekkürler cnmYok konma canım bozulur
Bizede Aptamil çok gaz yapmisti, içerik olarakda hippi öneriyor doktorum. Bende anne sütü + mama veriyorum. Peki canım mamayı verdikden kaç saat sonra emziriyorsunCanım benimki hem anne sütü hem mama alıyor. Mamayı öğün olarak verdiğimde 90 cc veriyorum şimdilik yetiyor. Bi ara hipp kullanmıştım. O kadar huysuz ve huzursuz olmuştu ki bebeğim sürekli ağlıyordu. Ayrıca deli gibi gaz yapmıştı. Sonra aptamile geçtik ve normale döndü bebeğim. Acaba seninkinin de ağlaması mamadan olabilir mi?çünkü 120cc öğün için yeterli şimdilik. Bir de gaz için zinco kullanıyorum. Çok etkisini gördüm tavsiye ederim.Patır patır döktürüyor
Benim yattı ama 3 ağustosta izne ayrılmıştım iki hafta önce yattı sizin de bu aralar yatabilir benim hesabıma göreGünaydın kızlar. Sgk dan rapor paranız yattı mı? Ben 12 temmuzda izne ayrıldım. 5 günlük rapor parası ağustosta yattı sonra hiç bir şey yatmadı .
Bize 3.ay kontrolünde 4 saatte bir 150 ml içerler demişti doktor canım. Sut vereceğim zaman 150 tam geliyorKızlar biliosn bebem emmedi.. Öyle cok sütümde kalmadı azalıor.. Ancak kendisine gün içinde yetiyor.. Yani buzluğa felan atamıorm...
Bir süt bir mama veriorm mecburen
Bazen süt sağdığımda uyuyor oluor buzdolabına koyuyorm
Bu aralar düzeni değişti mesela biliorm kaç saat uyuduğunda kaç ml yiyeceğini ama bu aralar düzensizleşti.. Bazen iştahsızlaşıyor
Ee ben sütü ısıtmış oluorm... Bitirmeyince bir daha buzdolabına konmaz demi
işte bu aralar uykusuda yemeside herşeyi düzensizleştiBize 3.ay kontrolünde 4 saatte bir 150 ml içerler demişti doktor canım. Sut vereceğim zaman 150 tam geliyor
Benimkiler de 4 saat uyumuyor. Hatta hiç uyumuyor. Ben 150yi bölüp veriyorumişte bu aralar uykusuda yemeside herşeyi düzensizleşti
bizde 4 saat uyuduğunda 120 fixti mesela
anneme diyimde bide öyle denesin... işe başladım benBenimkiler de 4 saat uyumuyor. Hatta hiç uyumuyor. Ben 150yi bölüp veriyorum
Ay zaman ne çabuk geçti ya doğum izinleri hiç bitmeyecek gibiydianneme diyimde bide öyle denesin... işe başladım ben
öğlene kadar çalışıyorum cnm 6 ay kadar.. sonra yine 1.5 saat erken çıkacam 1 yaşına kadarAy zaman ne çabuk geçti ya doğum izinleri hiç bitmeyecek gibiydikeşke bitmeseydi. Ben de 1 ay rapor aldım sonra ücretsiz alcam bir yıl. Ikizlere bakacak kimseyi bulamam bu kadar kucuklerken.
Baksin bi uykusu varsa birden verebilir. Uyumayacak gibiyse bölerek versin aralarda oyun oynasın evde gezdirsin falan. Ben genelde önce 60 veriyorum uykuları varsa fazlasını istiyorlar yine ısıtıp veriyorum. Uyumayacaklarsa zaten istemiyorlar.
Ben sizden önce ayrılmisim izne . Beni unuttular herhaldeBenim yattı ama 3 ağustosta izne ayrılmıştım iki hafta önce yattı sizin de bu aralar yatabilir benim hesabıma göre
Ay evet kafam gitmiş bir de işe başlayacağımBen sizden önce ayrılmisim izne . Beni unuttular herhalde
3 aylık oldu dimi seninki? Bu zamanlar benimkilerde de var doktora sordum geçen. Gündüzleri emmek refleks değilmiş artık bilinçli bi eylemmis. Emmek istemiyorsa midesinde süt vardır korkma dedi doktor. Parca parca emme olayı bizde de var fenalık geliyor bazen sürekli emzir emzir emzir ama geçici canım bu da.öğlene kadar çalışıyorum cnm 6 ay kadar.. sonra yine 1.5 saat erken çıkacam 1 yaşına kadar
hiç bitmiecek gibiydikeşke bitmeseydi
oyy bide senin 2 tane.. Allah yardımcın olsun
yaa ben eve gittikten sonra pek problem olmuyorda bazen inadı tutuo mesela aç.. aç olduğna eminim yinede bitirmio...yarım saat sonra bidaha istio gibi gibi
evt cnm olduk sayılır3 aylık oldu dimi seninki? Bu zamanlar benimkilerde de var doktora sordum geçen. Gündüzleri emmek refleks değilmiş artık bilinçli bi eylemmis. Emmek istemiyorsa midesinde süt vardır korkma dedi doktor. Parca parca emme olayı bizde de var fenalık geliyor bazen sürekli emzir emzir emzir ama geçici canım bu da.
Kusmasi var mi canim?evt cnm olduk sayılır
ay keşke emse.. emdiği zaman parça parça süt boşa gitmiyor bari
malum ben hiç emdiremediğim için
beceriksiz anne oldum
çok şükür yok canımKusmasi var mi canim?
Reflu de meme reddi yapıyormuş canım o yüzden sordum. Seninki başından beri almadı belki reflüsü vardır diye yokmuş çok şükür. Aman olmasın daçok şükür yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?