2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yok konma canım bozulur

Benimki ilk 2 ay 1 er lg almıştı bu ay 600 gr almış. Doktor en az 600 alsın isteriz mama takviyesini arttırabilirsin biraz dedi ama bırak arttırmayı şuan günde 60 cc içirene kadar anam ağlıyor. Asla istemiyor mamayı.

Bizede Aptamil çok gaz yapmisti, içerik olarakda hippi öneriyor doktorum. Bende anne sütü + mama veriyorum. Peki canım mamayı verdikden kaç saat sonra emziriyorsun

Günaydın kızlar. Sgk dan rapor paranız yattı mı? Ben 12 temmuzda izne ayrıldım. 5 günlük rapor parası ağustosta yattı sonra hiç bir şey yatmadı .

Günaydın kızlar. Sgk dan rapor paranız yattı mı? Ben 12 temmuzda izne ayrıldım. 5 günlük rapor parası ağustosta yattı sonra hiç bir şey yatmadı .
Benim yattı ama 3 ağustosta izne ayrılmıştım iki hafta önce yattı sizin de bu aralar yatabilir benim hesabıma göre

Bize 3.ay kontrolünde 4 saatte bir 150 ml içerler demişti doktor canım. Sut vereceğim zaman 150 tam geliyor

anneme diyimde bide öyle denesin... işe başladım ben
Ay zaman ne çabuk geçti ya doğum izinleri hiç bitmeyecek gibiydi keşke bitmeseydi. Ben de 1 ay rapor aldım sonra ücretsiz alcam bir yıl. Ikizlere bakacak kimseyi bulamam bu kadar kucuklerken.
Baksin bi uykusu varsa birden verebilir. Uyumayacak gibiyse bölerek versin aralarda oyun oynasın evde gezdirsin falan. Ben genelde önce 60 veriyorum uykuları varsa fazlasını istiyorlar yine ısıtıp veriyorum. Uyumayacaklarsa zaten istemiyorlar.

öğlene kadar çalışıyorum cnm 6 ay kadar.. sonra yine 1.5 saat erken çıkacam 1 yaşına kadar
hiç bitmiecek gibiydi keşke bitmeseydi
oyy bide senin 2 tane.. Allah yardımcın olsun
yaa ben eve gittikten sonra pek problem olmuyorda bazen inadı tutuo mesela aç.. aç olduğna eminim yinede bitirmio...yarım saat sonra bidaha istio gibi gibi

Benim doğum iznimden 1 hafta yediler 32 haftada çalışabilir raporu almak lazım ya ben o sırada covidden dolayı raporluydum ve raporluyken rapor alamazmisim. Dönünce aldım 33 haftikken . 1 hafta geç aldım diye doğum iznim 15 haftaya düştü

Ben sizden önce ayrılmisim izne . Beni unuttular herhalde
Ay evet kafam gitmiş bir de işe başlayacağım yatması iyi mi kötü mü anlamadım bazıları iade etmiş bana yattı ama maaşım çok eksik yattı , eksik yatmasa geri vercekmişim vermezsem faiz

3 aylık oldu dimi seninki? Bu zamanlar benimkilerde de var doktora sordum geçen. Gündüzleri emmek refleks değilmiş artık bilinçli bi eylemmis. Emmek istemiyorsa midesinde süt vardır korkma dedi doktor. Parca parca emme olayı bizde de var fenalık geliyor bazen sürekli emzir emzir emzir ama geçici canım bu da.

evt cnm olduk sayılır
ay keşke emse.. emdiği zaman parça parça süt boşa gitmiyor bari
malum ben hiç emdiremediğim için
beceriksiz anne oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…