• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimki de gündüzleri uyumuyor canım. Bazen bir kere 1-2 saat uyuyor onun haricinde hep 5-10 dakikalık uykularla gecistiriyoruz. Bir de 4.ayda uyku gerilemesi dönemi var dediğin gibi etrafın farkına varınca uykular bozuluyormus. Normal diyorlar.
Valla bir saatlik kesintisiz uykuya razıyım ama kurulu saat gibi 30.dk uyanıyor.Hep zordu uykusu.Uykusu var huzursuz ama kesintisiz uyumuyor.😔

7 , 7bucuk arasında uyaniyoruz bizde. Babaya işe gitmeden öpücük ve gülücüklerimizi veriyoruz mutlaka
Temmuz bebisleri babalarına düşkün masallah ona ya :)
Kızlar bebişlerin gündüz uykuları nasıl?Benimkini yatırıyorum,30.dk uyanıyor.Zihinsel gelişimi için 3 uyku diyor her yer ama uyumuyor.Sizin de böyle mi?Artık kendimi geçtim ona üzülüyorum.Normal mi?
Canım benimki de uyumuyor bazen 2 saat dalıyor o da banyo yaptırırsam falan , onun dışında kesik kesik emerken uyuşmalar yarim saat şeklinde o da hep meme de olursa yerine yatirinca uyanıyor ve bu aksam 10 11 e kadar böyle

Valla bir saatlik kesintisiz uykuya razıyım ama kurulu saat gibi 30.dk uyanıyor.Hep zordu uykusu.Uykusu var huzursuz ama kesintisiz uyumuyor.😔
Normal canim uzun uyuyan da vardir mutlaka ama kisa kisa uyumalari da normal gunduz uykusunun duzenli olmasi icin biraz daha beklememiz lazim

Temmuz bebisleri babalarına düşkün masallah ona ya :)

Canım benimki de uyumuyor bazen 2 saat dalıyor o da banyo yaptırırsam falan , onun dışında kesik kesik emerken uyuşmalar yarim saat şeklinde o da hep meme de olursa yerine yatirinca uyanıyor ve bu aksam 10 11 e kadar böyle
Böyle bir yazı var.Canımı sıktı açıkçası..

Eklentiler

• A05D55E9-A425-47FB-B17B-F6CA7AADF2DD.png
    A05D55E9-A425-47FB-B17B-F6CA7AADF2DD.png
    310,5 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlar, Bebişler güne saat kaçta başlıyor :)
Benimkiler sabah 5te kalkiyor 🤦‍♀️
Benimki de gündüzleri uyumuyor canım. Bazen bir kere 1-2 saat uyuyor onun haricinde hep 5-10 dakikalık uykularla gecistiriyoruz. Bir de 4.ayda uyku gerilemesi dönemi var dediğin gibi etrafın farkına varınca uykular bozuluyormus. Normal diyorlar.
Ay bi de bunun gerilemesi mi var🤦‍♀️
Zaten uyku yok 24 saat ayaktayız desene

Hiç canını sıkma yeni yeni dünyayı etrafı sesleri keşfediyorlar, uyumadigi zamanlar huysuz değilse sorun yok bence önemli olan bebeğin ne istediği canım bu yüzden uyku eğitimine de karşıyım ben
Benimkiler sabah 5te kalkiyor 🤦‍♀️

Ay bi de bunun gerilemesi mi var🤦‍♀️
Zaten uyku yok 24 saat ayaktayız desene
Birbirlerini uyandırıyorlar mi :)

Kızlar bebişlerin gündüz uykuları nasıl?Benimkini yatırıyorum,30.dk uyanıyor.Zihinsel gelişimi için 3 uyku diyor her yer ama uyumuyor.Sizin de böyle mi?Artık kendimi geçtim ona üzülüyorum.Normal mi?
7 de güne başlıyoruz. Gün içerisinde
2-3 saat uyanık oluyoruz, aralarda yarım saat ya da bir saat uyuyoruz

Hiç canını sıkma yeni yeni dünyayı etrafı sesleri keşfediyorlar, uyumadigi zamanlar huysuz değilse sorun yok bence önemli olan bebeğin ne istediği canım bu yüzden uyku eğitimine de karşıyım ben

Birbirlerini uyandırıyorlar mi :)
Uyumuyorlar ki🤣
Uyusalar birbirlerini uyandırırlar ama bizde zaten uykular maksimum 15 dakika olduğu için sorun olmuyor 🤣

Bu yazılar uyku eğitmenlerinin can sıkmak için yazdıkları şeyler bizim canımız sıkılacak onlar ceplerini dolduracak 😬 hiç canın sıkılmasın. Bazi bebekler az uyku uyuyor ve hiç bir sorun olmuyor . Zaten bebekler derin uyuyamaz. Derin uyumamalari lazım sık beslenmeleri ve uyku apnesinin olmaması için.

Bu yazılar uyku eğitmenlerinin can sıkmak için yazdıkları şeyler bizim canımız sıkılacak onlar ceplerini dolduracak 😬 hiç canın sıkılmasın. Bazi bebekler az uyku uyuyor ve hiç bir sorun olmuyor . Zaten bebekler derin uyuyamaz. Derin uyumamalari lazım sık beslenmeleri ve uyku apnesinin olmaması için.
Canim valla benimkide 3 aylık uyumak istemiyor ilk oğlum böyle değildi mesela her çocuk farklı demekki şimdiden oturmak istiyor etrafı seyretmek istiyor

Back