• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bebeklerde bıngıldagın kalp gibi atması normal mi bebeğinde atan var mı. Bu günden beri atıyor uyuyor su an bile atiyor
Canim ben de dün farkettim. Tam da bingildakla ilgili birseyler okuyordum internette orada yaziyordu nabiz gibi atabilir normal diye. Ben öyle baktim kafasına gercekten atiyordu kalp gibi.

Canim ben de dün farkettim. Tam da bingildakla ilgili birseyler okuyordum internette orada yaziyordu nabiz gibi atabilir normal diye. Ben öyle baktim kafasına gercekten atiyordu kalp gibi.
Benim oğlumun kafasının önünde saçlar pek olmadığından dışarıdan görülüyor canım daha once hiç fark etmemiştim. Inşallah dedigin gibi normaldir ya çok evham yapıyorum ben.

Evet ya ne günlerdi tuttumu tutacakmi derken kollarımızdalar elhamdülillah🤗 her an sukretsez yinede az. Hep dua ediyorum tedavi gören isteyen herkese rabbim hayirlu evlatlar nasip etsin. Ahsen arkadsida hatırlıyorum kötü birşeymi oldu haberim yok
Bebeğini kaybetti canım Allah sabır versin çok üzüldüm.

Ben yaptırdım çok önemli dedi bizim doktorumuz canim.

Sana da günaydın canim anca bakabiliyorum foruma paşam kucaktan inmedigi için 😂 Nasılsınız 😍 Ne zaman basliyodun sen işe
İyiyim kuzummmm
Sen nasılsınnnnn
Pazartesi başladm cnm

Kızlar bebeklerde bıngıldagın kalp gibi atması normal mi bebeğinde atan var mı. Bu günden beri atıyor uyuyor su an bile atiyor
Normal cnm atarmş öyle

Yaaa kıyamam olsun.. İyi niyetli bit kv ise her türlü bakar ama inan bana km bakarsa baksm, annen bile olsa insan illa kendi daha iyi bakıuor diye düşünür
Mesela benm annem cok ilgili sohbet edio, zeka kartlarıyla oynatıo felan ama illa bişey denk geliyor mesela diyorki şu şöyle şöyle.. Ben diorm hyar şöyle değil, ben kızımı tanıorm böyle.. Ve dediğimmm çılıyor

Elektkrkli göğüsleriöi paramparça etti :KK43:
Herkeste farklı oluyor demek ki 🤷🏼‍♀️ e bebek in markasını kullanıyorum ben tekli olanı amaa hiç sorun yaşamadım

Kızlar ben evime geçtikten 2 3 hafta sonra ise başlayacağım süt sagip stok yapacağım buzluğa 2 3 hafta boyunca . 9 12 arasi çalışacağım 12 de eve gelip bebegi emzirip ise döneceğim. 13. 15.30 arası çalışacağım eve döneceğim. Isyerinde sagma şansım yok. Isyerim eve yakın arabayla 5 10 dakika . Aralarda acikacak mutlaka . Evde sürekli emecek bir kızım daha var ilgi bekler. ben akşamları nasıl sağım yapacağım ya .😔 esim sagarsin diyor ben de gerekirse aralarda mama içsin diyorum. Napayim yani yetişemem ki
Mutlaka mama desteklemeni öneririm canım. Ben de dün başladım işe. Mama olmasaymış sadede sağmakla yetişemezdim onu anladım. Ben de önceden sağıp stoklamıştım Bi de

Hayır canım onlar değil. Bunu vakumlayarak memeye yapıştırıyorsun. Kendi sağım yapıyor. Aslında bebek emerken diğer memeden akan sutu toplamak için yapılmış ama ben emzirme dışında da kullanıyorum. Elektrikliden de fazla topluyor bana göre.

Şöyle bir şey.Eki Görüntüle 2927447
Ilk defa görüyorum . Elimde diğerleri olunca şimdi alamam maalesef. Güzelmiş ama

Mutlaka mama desteklemeni öneririm canım. Ben de dün başladım işe. Mama olmasaymış sadede sağmakla yetişemezdim onu anladım. Ben de önceden sağıp stoklamıştım Bi de
Doğru diyorsun canım bana da öyle geliyor. Napalim günde bir kaç biberon mama içsinler artık 🤷‍♀️

Herkeste farklı oluyor demek ki 🤷🏼‍♀️ e bebek in markasını kullanıyorum ben tekli olanı amaa hiç sorun yaşamadım
Ay cok şanslısınız cnm
Özeniorm valla size

Ben de iyiyim karanla uğraşırken günler nasıl geçiyor anlamıyorum ya 12.haftaya geldik bile ☺️
Aramızda 4 gnmü vardı sizinle tam hatırlamıorm
Ama senin paşan efsane :D
Az beklemedik, ha doğdu ha doğacak :D

Merhaba kızlar rota virüs asisini yaptıran var mi ben kararsız kaldım da yaptırıp yaptırmamakla ?
Canım mutlaka yaptır derim. Oğlumda yaptırmıştım kreşte salgın oldu aşılı çocuklar ayakta hafif atlattı aşısızlar hastanede yattı günlerce

Günaydın hepsi burdada sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1tl kızlar
Günaydın canım.
Çok sağol bilgi için
Bizde 2 tane bezli bebe olduğu için ıslak mendil ne ara bitiyor anlamıyorum. Hemen aldım bende. Bezde de Molfix stogumuz vardı. Olmasa onlarda epey uygunmuş.

günaydınnnnnn
yaaa ne güzel bilgi olmuş aslında böylede yapabiliriz

mesela e-bebekte birçok şey indirimde 20-25 tl
ben kızıma yaz için bir sürü cici aldım
Indirim gören yazsın o zaman kızlar
ben en ucuz bebeden alıyorum kıyafetleri yazlık cok bizim hediyeler hep büyük geldi

Back