- 5 Temmuz 2021
- 28
- -7
- 3
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kankan iyim çok şükür. 3 bebisle geçinip gidiyoruz.Kanka özledm..
Nasılsınnnn
Minnoş nasıl
Kıyamam yaaa.. Şifa olsn..Sağol kankan iyim çok şükür. 3 bebisle geçinip gidiyoruz.
Ufaklık dün aşı oldu. Çok huysuz hiç durmuyor.
Sen nasılsın bebisin nasıl...
Olmadıki düzene girsin
Yarın 3. ayımız bitiyor ama ben de e olmadım daha.
Ben ağustos sonu 3 gün kanamam oldu adet sanmistim bi daha olmadiBenimde 3 aylik oldu ama bende olmadim
Yok canım bi kez dolaptan cıkıp ısıttıgın süt tekrar koyulmazKızlar biliosn bebem emmedi.. Öyle cok sütümde kalmadı azalıor.. Ancak kendisine gün içinde yetiyor.. Yani buzluğa felan atamıorm...
Bir süt bir mama veriorm mecburen
Bazen süt sağdığımda uyuyor oluor buzdolabına koyuyorm
Bu aralar düzeni değişti mesela biliorm kaç saat uyuduğunda kaç ml yiyeceğini ama bu aralar düzensizleşti.. Bazen iştahsızlaşıyor
Ee ben sütü ısıtmış oluorm... Bitirmeyince bir daha buzdolabına konmaz demi![]()
Offf yandm yaaYok canım bi kez dolaptan cıkıp ısıttıgın süt tekrar koyulmaz
Lansinoh çok kalın tabaka sürdüm daha iyi canım sağol 3 aylık olduBEN ilk oğlumda artık dayanmıyordum başıma ağrılar giriyordu o yaradan dolayı nuts var canim göğüs kremi denedinmi doğal silme gerektirmeyen yani
Senin bebegin kaç aylık kuzum
Bende daha olamadımBen ağustos sonu 3 gün kanamam oldu adet sanmistim bi daha olmadi
Bizimkide aynıydı çareyi tavana asılan hamak besiklerden alarak çözmüş olduk. Ama tabiki beyfendi uyanana kadar devamlı sallıyorum. Gece çok şükür sıkıntısı olmuyor ama gündüz uykusu yok denilecek kadar az. Aslında uykusu var ama devamlı sallamam lazım. Birde 2 yaşında oğlum var yetişemiyorum ikisinin hızınaKızlar bebişlerin gündüz uykuları nasıl?Benimkini yatırıyorum,30.dk uyanıyor.Zihinsel gelişimi için 3 uyku diyor her yer ama uyumuyor.Sizin de böyle mi?Artık kendimi geçtim ona üzülüyorum.Normal mi?
800 gram normal. Bundan sonra dahada az almaya başlayacaklar. Kaç kilo doğdu? Ve şuan kaç kilo ? Geçen ebe bana "3 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katı olmasını isteriz " dedi.Kızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
Canim bu kusmasinin sebebi alerji olabilir. Haziran annelerindeki kizin bebisi de hep kusuyormus alerjiden dolayi.Kızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
Bizim kız da öyle. Her beslenme sonrası kusuyor nerdeyse bazen az bazen çok. Aynı sizin gibi ilk 2 ay iyi kilo aldı.. 1 kg üstü. Ama bu ay 600 almış gözüküyo.neden öyle oldu bi anda anlamadım. Bi de hep yeşil yapiyo tuvaletini bu aralarKızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
Canım benimki hem anne sütü hem mama alıyor. Mamayı öğün olarak verdiğimde 90 cc veriyorum şimdilik yetiyor. Bi ara hipp kullanmıştım. O kadar huysuz ve huzursuz olmuştu ki bebeğim sürekli ağlıyordu. Ayrıca deli gibi gaz yapmıştı. Sonra aptamile geçtik ve normale döndü bebeğim. Acaba seninkinin de ağlaması mamadan olabilir mi?çünkü 120cc öğün için yeterli şimdilik. Bir de gaz için zinco kullanıyorum. Çok etkisini gördüm tavsiye ederim.Patır patır döktürüyorMama veren annelere birşey sormak istiyorum, dün tam 3 aylık olduk, siz kaç CC veriyorsunuz mamayı bebeklerinize ? Birde kaç saat aralıklarla bu konuda kafam çok karışık. Hipp kullanıyorum kutunun üzerinde 3 buçuk 4 saate bir yaziyor 120 CC için. Doyuyormu doymuyormu anlayamıyorum bazen. Gazlı bir bebek evet gazdan'da ağlıyor ama bazen doymadigini düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dogru canım üç kg doğdu iki kati geçti sağol bilgi için800 gram normal. Bundan sonra dahada az almaya başlayacaklar. Kaç kilo doğdu? Ve şuan kaç kilo ? Geçen ebe bana "3 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katı olmasını isteriz " dedi.
Canım sen test yaptırdın mı ne çıktı sonuç ben daha gitmedim hastaneye kontrol randevumuza var daha. Yaptım o diyeti 12 gün süt ürünü yumurta vs almadım hiç fire vermeden, değişen bir şey olmadı kaka sayısı dışında yarı yarıya düştü kaka sayımız. Ama mukus yeşil gürültülü kaka devam. Şimdi bozdum diyeti Kaka sayımız aynı günde üç kere ya da dört kere yapıyor ama mukus sanki azaldı. Kayinvidem yok yanimda Hep paketli gıda tüketiyordum bisküvi kraker vs ama o varken hep tencere yemeği yapıyordu o zamanlar böyle çok problem yoktu. Dikkat ettim tencere yemeği yapıyorum üç gündür paketli gıda yok mukus hatrı sayılır derecede azaldı. Bence bizimki Besin kalitesinden. Şimdi protein ağırlıklı tüketiyorum Karbongidrati azalttımCanim bu kusmasinin sebebi alerji olabilir. Haziran annelerindeki kizin bebisi de hep kusuyormus alerjiden dolayi.
Kayınvalidem sütün yariyor fazlasını atıyor ondan diyor bilmiyorum ki zaten iki üç saatte bir emiyor o da beş dakika. Valla bezdimBizim kız da öyle. Her beslenme sonrası kusuyor nerdeyse bazen az bazen çok. Aynı sizin gibi ilk 2 ay iyi kilo aldı.. 1 kg üstü. Ama bu ay 600 almış gözüküyo.neden öyle oldu bi anda anlamadım. Bi de hep yeşil yapiyo tuvaletini bu aralar![]()
Hipp 90 ml yapıyrm ama 90 ı 3 seferde anca içiyor aralıkla kırk nazla hatta genelde 40 ml faln geri döküyrmGerçekten akşam babaları kucağına çok aliyor gün içinde de istiyor Bebişler ben de almamaya yatarak oynatmaya çalışırım oyun halısında falan ya da yüz üstü koyup kitap falan okurum ama babalar kaçamaklar yaptiriyor
Kucakta otururken de one doğru atiyor kendini ya ne zaman tam oturtabiliriz acaba , bebekler annelerini bazen beslenmek icin 4 saat ile 6 saat arasinda beklermis canım bi süre sonra alışınca içmeye baslar mamayı. Hangi mamayi kullanıyorsun kaç ml veriyorsun
Cnm womenKızlar bebisleriniz çok kusuyor mu? Benimki her beslenme sonrası kusuyor. İlk iki ay kilo alımı iyiydi ama şuan baya yavaşladı yani durmadı ama azaldı hani ilk ay 1300 almıştı 2. Ay 1 aldı. Bu ağ 800 Gr almış normal mi
Ben daha olmadım canımKızlar sezaryen den sonra adetiniz düzene girdi mi