2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aaa şasirdim Bizde bu şekilde uyuyoruz çok rahat oluyor gercekten. Ama biz sabah babası ise gittikten sonra boyle uyuyoruz gece güvenemiyorum ne olur ne olmaz
Bize de doktorumuz buldu bu çözümü. Kucağımda uyuyordu,bende oturarak uyuyordum,tabi kollar felç. Bizim ki yatağında falan uyumuyor. Yatakta dik bir şekilde o yatıyor,bizde ayak ucunda yan yatıyoruz.

Ben de yanima kouyorum elleri kollari surekli oynuyo,uykudan sicryo hep kndini uyandryo. Bazen ellerini tutup iuyuyorym
.iyi koty uyuyorz o zamn..ama bazen ona bile izin vermyo
Bizimki de üstünü örtünce onu tekmeliyo hemen örtü istemiyor. Owli uyku tulumu almıştım hemen küçüldü,hiç tutturamıyorum bu tulum bedenlerinide. O tulumda ellerini kundak gibi içeride tutabiliyorsunuz,bacaklar serbest. Şimdi havalar serinlesin bir kalınını alacağım.

Doktora bir sorayım canım dediğin gibi kolik olabilir 6 dan sonra başlıyor kaçta uyursa o saate kadar bağırıyor gaz damlaları kullanıyoruz ama eşim evde olmuyor genelde o yüzden gezdirme imkanım olmuyor doktora uyku ile ilgili damla şurup verirse diye soracam sadece kolik saatlerinde kullansam yeter hatta iyi geceler çayı alsam mı diye düşünüyorum

Benimki baya bağıra bağıra ağlıyor fıtık olacak diye korkuyorum susmuyor gezdirmek pışlamak fayda etmiyor o sinirle memeyi de almıyor sütüm de az geliyor bide ona sinirleniyor mama veriyorum ama karnı tok bile olsa bağırıyor anlamadım galiba kolik bebek benimki de

O zaman kolik olabilir. Benimki uykuya dalamadigi için yapıyor muhtemelen. Uzun Süreli ağlamasi da yok.

Karın üstu yatırıp durumunu izlemeyi denedin mi canim? Kolik bebeklere karın üstü yatmak iyi gelebiliyor. Eğer uykuya dalarsa sırt üstü çevirirsin. Ben uykuya dalana kadar yanında bekliyorum karın üstü biraz tehlikeli çünkü.

Kalinlari ne kadar guzelms ya cok begendim tesekkur ederim

Güle güle kullansın minik. Biz de o zaman e bebeğin Şubat indiriminde almıştık. Uyguna gelmişti. Ben dönebilir olduğu için tercih ettim. Çok kullanışlı bir koltuk.

Ayyy karın üstü kolik olmayanlarda bayılıor benim kız gaz sancısı olduğunda öyle yatırınca bir rahatlama gelior..
Genelde bu saatleree inanılmaz sıkıor kendini gazdan..
Ama işt3 ckk tehlikeli

Ayyy karın üstü kolik olmayanlarda bayılıor benim kız gaz sancısı olduğunda öyle yatırınca bir rahatlama gelior..
Genelde bu saatleree inanılmaz sıkıor kendini gazdan..
Ama işt3 ckk tehlikeli
Evet ya sabaha karşi oluyor gaz en çok. Sanirim akşam yemekte yedigimiz dokunuyor. Bizim gaz problemi bitmişti hatta ben gaz damlalarını da kestim bir haftadir ama dün bi yayla çorbası içeyim dedim sonuç hüsran şu an yine gazı var . Karın üstü yatırıp uyutup sonra sırta çeviriyorum yoksa hiç uyumuyor ama dikkat etmek lazim bir dk bile yanindan ayrilmamaliyiz karin ustuyken

Yayla çorbasına ne var ki canım

Yayla çorbasına ne var ki canım
Yoğurttan oldu diye dusundum çünkü onun dışında et ve yeşil salata yemiştim. Tabi tahmin ettim sadece belki salatadan da olabilir veya yedigimle alakasi yoktur Keşke hiç gaz olmasa. Bayadır hiç gaz sorunumuz yoktu o yüzden suçlayacak bir şey arıyorum

Son düzenleme:
Benim de en masum gördüğüm yayla çorbası suclaninca şaşırdım açıkçası

Eğer yedikleeine dikkat ettiğinde düzeliyorsa çok şanslısn cnm dikkat et
Bem o kdar seçiorm ve dikkat ediormki
Banamısın demior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…