Rabbim şifa versin biran önce iyilesirsiniz inşallahSelam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerdeaman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
Cok geçmiş olsunSelam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerdeaman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerdeaman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
Hastanede daha pahalı olabilir canım. Çünkü eczaneler arasında bile fiyat farkı oluyor. Özel aşı olduğu için sen eczaneden alfığında ister sağlık ocağına götürür yaptırırsın ister kontrole giderken götürüp dpktora yaptırırsın.Kesin ve net bilgi değil ama bir topikte biri
Aşıyı satın aldığını ve sağlık ocağında vurdurduğunu yazmştı..
Bende hastanrde direk vurdururn die düşündüm
Cnm buketimmmmmmm neler okudum böyleSelam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerdeaman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
Haklısın cnm.. Öylede bir artısı var..Hastanede daha pahalı olabilir canım. Çünkü eczaneler arasında bile fiyat farkı oluyor. Özel aşı olduğu için sen eczaneden alfığında ister sağlık ocağına götürür yaptırırsın ister kontrole giderken götürüp dpktora yaptırırsın.
Biz daha bugn 40ı bitirdik ellerinden tutuoruz ama tabi kalkamıor henüz..Anneler,bebişlere ne egzersizler yaptırıyorsunuz? Hiç oyuncakla oynatabiliyor musunuz? Bizim bebiş hiç hoşlanmıyor egzersiz yapmaktan,doktorun yapın dediği,ellerinden tutup kaldırma hareketini sevmiyor. Yüzü koyun yatırdığımızda da ağlıyor. Zaten genelde ağladığı için pek çalışma yapamıyoruz.
Benim mide ağrımı rezene geçiriyordu cnm.. Hem süt yapar derler.. Bir taşta iki kuşKızlar merhaba, klimamı çarptı midemi mi üşüttüm yoksa yaptığım köfte mi dokundu bilmiyorum böyle mide ağrım var hafif, bağırsaklarımda hareketli. Bebişe bu durum geçer mi bilemedim şuan bir sıkıntı yok gerçide benim ne yapmam lazım sizcd? Ne iyi gelir? Malum ilaç alamıyorum
Teşekkür ederim canım koydum şimdi içiyorum bakalımBenim mide ağrımı rezene geçiriyordu cnm.. Hem süt yapar derler.. Bir taşta iki kuşkarnımıda sarardım sıcak yutardım.. dene istersen.. Geçmiş olsun
Bu hafta ben öyleydim. Yüksek ateş de vardı. Salgin var norovirus veya rotavirus sebep oluyormuş. Parol içtim. Dinlendim. Yememe dikkat ettim . Daha iyiyim ama tam geçmedi. Size de geçmiş olsunKızlar merhaba, klimamı çarptı midemi mi üşüttüm yoksa yaptığım köfte mi dokundu bilmiyorum böyle mide ağrım var hafif, bağırsaklarımda hareketli. Bebişe bu durum geçer mi bilemedim şuan bir sıkıntı yok gerçide benim ne yapmam lazım sizcd? Ne iyi gelir? Malum ilaç alamıyorum
Geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırsınizSelam kızlar. 9 gündür korona ile mücadele ediyoruz ailecek. Son 4 gün diye kendimi teselli ediyorum. Lohusaliktan sonra ne zormuş covid olmak. Bagisikligim sıfır. Kanım yerlerdeaman dikkat edin. Bünye zayifken bu hastalık çok zor oluyor.. hergün iyilesecem gözüyle bakıyorum gene ayniyim. Bıktım artık halsizlikten kusmaktan oksurmekten. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Dua eder misiniz anneler bana?
Entrogermina kullanabilirsiniz belki eczacıya bi sorun doğal probiyotik ya. O anında bağırsakları düzenler. Mide için de rennie için neticede hamileyken kilo kilo içtikKızlar merhaba, klimamı çarptı midemi mi üşüttüm yoksa yaptığım köfte mi dokundu bilmiyorum böyle mide ağrım var hafif, bağırsaklarımda hareketli. Bebişe bu durum geçer mi bilemedim şuan bir sıkıntı yok gerçide benim ne yapmam lazım sizcd? Ne iyi gelir? Malum ilaç alamıyorum
Canım anca gördüm yazını pamukcuk sadece dilindeydi yayılmamıştı suyuda bizim doktorumuz aile hekimimiz ve ebemiz mutlaka ver dedi hattaha ebemiz pamukcuğu su vermediğim için deyip topu bana attık geçmek bilmemişti mikostatin sürekli dil temizliği vs bizim kızda kusuyordu dilini silmeye çalışınca öğürüp ama aetık tamamen geçti pamukcuk oda minik kendi temizledi işte eli ağxında hep bembeyaz çıkardı şimdi kalmadı ama şu takıntımız var şuan el ağızda turnaklar uzun ağzını yaralıyorIyi geceler canım pamukcuk sadece dilinde mi var bebisinin. Bizim de sadece dilinde var aile hekimi pamukcuk dedi doktorumuz süt kalıntısı dediBen de karbonatlı suyla siliyorum arada ama kusturuyor kendini izin vermiyor.su konusunda da her gün değil aklıma geldikçe bi iki çay kaşığı veriyorum pamukcuga da iyi gelirmis. Büyük kızıma hic su vermemistim taki bezinde turuncu leke gorene kadar 3 bucuk aylikti doktor kendisi söyledi su ver diye o yüzden arada vermek iyi olur diye düşünüyorum bende
Üzülme canım napalım bizler iyi olacağız ki bebişkerimize iyi bakacağız. İlk bebekte insan herşeyi vicdan yapıyor da 2. De daha cool olabiliyorsun.Kızlar bugün sinir sıkışmasından dolayı doktora gittim. Yürümekte zorlanıyordum. İğne yaptılar dicloron ve muscofil. Doktor 4-6 saat emzirmeyin dedi. Ama sağın dökün demedi.ilaçların reçetelerini okudum, kas gevşetici oldukları için süte geçen ilaçlar. Benim içim rahat etmedi. Emzirmediğimin 5.saatinde sütümü sağdım boşa döktüm 60 mlilk defa bu kadar çok süt çıktı göğsümden. Son zamanlarda yememe içmeme çok dikkat ediyordum , en fazla 30-40 ml çıkarken bugünkü 60 ml beni mutlu etti, ama dökmek zor geldi
Geç dönüyorum ama hayır canım kadındoğum ve çocuk hastahanesinde çocuk göz bölümü vardı orada yenidoğan göz kontrolü bölümüde vardı oraya götürdüm 0-3 ay arası bakıyorlarmışGeçmiş olsn cnm
Normal yetişkin göz doktorunamı götürdün?
Doğrudur canım ama bizim pamukcuğu bile su vermediğin için dediler birde akrabamın bebekleri olunca korkuyorum artık her bebeği olana paylaşıyorum işte 11 yaşındaki kızım 6 ay boyunca hiç su vermemiştim ek gıdaya suyla başlamıştımCanim ben de şu vermedim ilk kızıma. Bunda da cok cok az ilk günler bir kaç defa . Ama klima hep acıktı oda ısısı sabit 26 dereceydi . Ilk günler hiç kilo kaybı da olmadı. Terleyip sıvı kaybetmedigi için. Yani doktorlar da su vermek yerine ortamı serin tutun ki çocuk sıvı kaybından etkilenmesin diyor
Emzirmediğim için tapmadım ama biberon emzikleri ve nırnak emziklerini dezanfektan olarak sürekli karbonatkı suya koymultum kaynar sudan çıkartıp bir ile yaramamıştı şimdi düzeldi çok şükür minik elini ıslak bez niyetine kullandıcanim gözün aydın pamukcugu yenmişsnz ya benim oğlumda da çıktı Geçmeyecek diye çok korkuyorum eli sürekli ağzndadoktor bana göğsünü karbonatlı su ile sil demişti sen öyle bişi yaptn mı
Anladım canım bizim de sadece dilinde var ama düzenli silmiyorum dilini belki ondandır yıllık izindeydik 3 haftadır bugün evime geldim çok şükür artık hergun düzenli olarak silecem karbonatlı suyla geçer bizimde inşallah.tirnak konusunda bende bi kere kanattim. Içim parçalandı. Ete kaçırırım diye korkuyorum üstten kesiyorum o yüzden yüzü hep çizik içinde. Derin uykudayken kesmeyi dene bakalım sendeCanım anca gördüm yazını pamukcuk sadece dilindeydi yayılmamıştı suyuda bizim doktorumuz aile hekimimiz ve ebemiz mutlaka ver dedi hattaha ebemiz pamukcuğu su vermediğim için deyip topu bana attık geçmek bilmemişti mikostatin sürekli dil temizliği vs bizim kızda kusuyordu dilini silmeye çalışınca öğürüp ama aetık tamamen geçti pamukcuk oda minik kendi temizledi işte eli ağxında hep bembeyaz çıkardı şimdi kalmadı ama şu takıntımız var şuan el ağızda turnaklar uzun ağzını yaralıyoreskiden uyurken tırnakları keserdim ama şimdi başlasam uyanıyor uyanıkken sürekli hareketli bu tırnaklarla başımız dertte 2 seferdir hep kanatıyorum kuzumun parmağını ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?