2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Rabbim şifa versin biran önce iyilesirsiniz inşallah

Cok geçmiş olsun inşallah çabucak iyilesirsiniz

Çok geçmiş olsun canım

Kesin ve net bilgi değil ama bir topikte biri
Aşıyı satın aldığını ve sağlık ocağında vurdurduğunu yazmştı..
Bende hastanrde direk vurdururn die düşündüm
Hastanede daha pahalı olabilir canım. Çünkü eczaneler arasında bile fiyat farkı oluyor. Özel aşı olduğu için sen eczaneden alfığında ister sağlık ocağına götürür yaptırırsın ister kontrole giderken götürüp dpktora yaptırırsın.

Cnm buketimmmmmmm neler okudum böyle
Kıyamam
Cok cok cok geçmiş olsun cnm.. Allah şifa versin
Lütfen üzülme, moralini yüksek tut bebeğin için..
Hepsi geride kalacak

Haklısın cnm.. Öylede bir artısı var..

Biz daha bugn 40ı bitirdik ellerinden tutuoruz ama tabi kalkamıor henüz..
Ayaklarını kaldırıos, bisikley yapıorz
Sağa sola çeviriyoruz
Gazını cıkardıktan sonra yada eğer yeni yemek yememişse gaz sancısı çekiyorsa yüz üstü yatıyoruz, bizimki seviyor ama herzmaan değil..
Kartlara gelince ilk zeka kartları siparişi verdim, henüz gelmedi.. İşe yarıyacakmı bilmiyorum
Deneyimleyip görecez

Kızlar merhaba, klimamı çarptı midemi mi üşüttüm yoksa yaptığım köfte mi dokundu bilmiyorum böyle mide ağrım var hafif, bağırsaklarımda hareketli. Bebişe bu durum geçer mi bilemedim şuan bir sıkıntı yok gerçide benim ne yapmam lazım sizcd? Ne iyi gelir? Malum ilaç alamıyorum

Benim mide ağrımı rezene geçiriyordu cnm.. Hem süt yapar derler.. Bir taşta iki kuş karnımıda sarardım sıcak yutardım.. dene istersen.. Geçmiş olsun

Bu hafta ben öyleydim. Yüksek ateş de vardı. Salgin var norovirus veya rotavirus sebep oluyormuş. Parol içtim. Dinlendim. Yememe dikkat ettim . Daha iyiyim ama tam geçmedi. Size de geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırsıniz

41 gün oldu... Az önce minnoşumun fotoğraflarına bakıyordum ilk doğduğu zamanla şimdiki...
Büyümüş... Zaman su gibi akıyor kocaman olacaklar

Entrogermina kullanabilirsiniz belki eczacıya bi sorun doğal probiyotik ya. O anında bağırsakları düzenler. Mide için de rennie için neticede hamileyken kilo kilo içtik

Kızlar bugün sinir sıkışmasından dolayı doktora gittim. Yürümekte zorlanıyordum. İğne yaptılar dicloron ve muscofil. Doktor 4-6 saat emzirmeyin dedi. Ama sağın dökün demedi.ilaçların reçetelerini okudum, kas gevşetici oldukları için süte geçen ilaçlar. Benim içim rahat etmedi. Emzirmediğimin 5.saatinde sütümü sağdım boşa döktüm 60 ml ilk defa bu kadar çok süt çıktı göğsümden. Son zamanlarda yememe içmeme çok dikkat ediyordum , en fazla 30-40 ml çıkarken bugünkü 60 ml beni mutlu etti, ama dökmek zor geldi

Canım anca gördüm yazını pamukcuk sadece dilindeydi yayılmamıştı suyuda bizim doktorumuz aile hekimimiz ve ebemiz mutlaka ver dedi hattaha ebemiz pamukcuğu su vermediğim için deyip topu bana attık geçmek bilmemişti mikostatin sürekli dil temizliği vs bizim kızda kusuyordu dilini silmeye çalışınca öğürüp ama aetık tamamen geçti pamukcuk oda minik kendi temizledi işte eli ağxında hep bembeyaz çıkardı şimdi kalmadı ama şu takıntımız var şuan el ağızda turnaklar uzun ağzını yaralıyor eskiden uyurken tırnakları keserdim ama şimdi başlasam uyanıyor uyanıkken sürekli hareketli bu tırnaklarla başımız dertte 2 seferdir hep kanatıyorum kuzumun parmağını ne yapıcam bilmiyorum

Üzülme canım napalım bizler iyi olacağız ki bebişkerimize iyi bakacağız. İlk bebekte insan herşeyi vicdan yapıyor da 2. De daha cool olabiliyorsun.

Doğrudur canım ama bizim pamukcuğu bile su vermediğin için dediler birde akrabamın bebekleri olunca korkuyorum artık her bebeği olana paylaşıyorum işte 11 yaşındaki kızım 6 ay boyunca hiç su vermemiştim ek gıdaya suyla başlamıştım

canim gözün aydın pamukcugu yenmişsnz ya benim oğlumda da çıktı Geçmeyecek diye çok korkuyorum eli sürekli ağznda doktor bana göğsünü karbonatlı su ile sil demişti sen öyle bişi yaptn mı
Emzirmediğim için tapmadım ama biberon emzikleri ve nırnak emziklerini dezanfektan olarak sürekli karbonatkı suya koymultum kaynar sudan çıkartıp bir ile yaramamıştı şimdi düzeldi çok şükür minik elini ıslak bez niyetine kullandı

Anladım canım bizim de sadece dilinde var ama düzenli silmiyorum dilini belki ondandır yıllık izindeydik 3 haftadır bugün evime geldim çok şükür artık hergun düzenli olarak silecem karbonatlı suyla geçer bizimde inşallah.tirnak konusunda bende bi kere kanattim. Içim parçalandı. Ete kaçırırım diye korkuyorum üstten kesiyorum o yüzden yüzü hep çizik içinde. Derin uykudayken kesmeyi dene bakalım sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…