• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bal0ncuk Bal0ncuk canım bebişle nasılsınız emmeye basladı mı biraz🥰
Kuzum yok ya emmedi
Ben hala mücadele ediorm.. Gün içerisinde zorluorm ama yok olmuyor
Perşembe 1 ay aşımız var.. Artk bırakacam yani olmuo tutmuo.. En azından azda olsa sağabiliorm ama o kdar azki üzülüorm minnoşa ama kendi suçu :(
Sen nasıl oldun daha iyimisin

Kuzum yok ya emmedi
Perşembe 1 ay aşımız var.. Artk bırakacam yani olmuo tutmuo.. En azından azda olsa sağabiliorm ama o kdar azki üzülüorm minnoşa ama kendi suçu :KK43:
İnstagram da anne sütü doktoru diye bir hesap var.cok guzel paylaşımları var belki sanada yardımcı olabilir emzirme konusunda.hatta ikinci çocuğum olmasına rağmen gaz çıkarmayı hiç beceremiyorum onun bir gönderisi sayesinde iki gundur cikartabildim:)

Bebegimin göbeği düştükten sonra akıntısı oldu gümüş nitrat uyguladı dr akıntı geçti yaptıktan sonra sorun yoktu ama simdi gobegi dışa doğru sis.bu durumla karşılaşan oldu mu

İnstagram da anne sütü doktoru diye bir hesap var.cok guzel paylaşımları var belki sanada yardımcı olabilir emzirme konusunda.hatta ikinci çocuğum olmasına rağmen gaz çıkarmayı hiç beceremiyorum onun bir gönderisi sayesinde iki gundur cikartabildim:)
Evet hatta benmle aynı şehirde o kadın ama ben kimsenin yararını göremedm :(
Cins bebe :(

Kızlar bebeğinizin kaka yapma sayısı azaldı mı? Normalde ilk başlarda 7 8 bazen bez olurdu şimdi 4 5 bez oluyor günlük sizde oluyormu?

Kafamda deli sorular bir bebeğin nasıl bu kadar gazı olur? Bu kadar gaz çıkarabilen bir bebeğin hala nasıl gaz sıkışır karnında 😩

Bu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil mi 🙄 bugün bir yazı okudum 6 ay diyet tavsiye edilmiyor annelere. Ben hala sarılıkla uğraşıyorum kilo alıyor ama sarılığı gerilemiyor hep kapkara sapsarı çocuk 😥
Canım anne sütü sarılığıdır muhtemelen bizim 35. Gün bitti çok şükür. Devamlı emzir benim psikolojim bozulmuştu artık değeri bi düşüyor bi yükseliyordu sonra birden düştü
Bebegimin göbeği düştükten sonra akıntısı oldu gümüş nitrat uyguladı dr akıntı geçti yaptıktan sonra sorun yoktu ama simdi gobegi dışa doğru sis.bu durumla karşılaşan oldu mu
Normal o şişlik bebek büyüdükçe karın kası geliştikçe içeri girecek endişelenme canım

Kuzum yok ya emmedi
Perşembe 1 ay aşımız var.. Artk bırakacam yani olmuo tutmuo.. En azından azda olsa sağabiliorm ama o kdar azki üzülüorm minnoşa ama kendi suçu :KK43:
Anladım canım inat çıktı seninkisi baya. İyiyiz canım bizde 2 hafta gecti cok şükür

Kolay gelsin canım siz baya erken başlamışsınız kolik ağlamalarına biz de bir haftadır aynı durumdayız oğlumla bizim doktorumuz da sab simplex ve lactocol damla verdi işe yarıyor ama kısa süreli sonra yine başa dönüyoruz doktora soracam bakalım bizim damla sayıları az geliyor galiba evde kv olduğu halde saçımı taramaya bile fırsat bulamıyorum
evet erken başladı biz de anlamadık yediklerini çok dikkat edemiyorum onun etkisi var sanırım 😓
banyo yapınca kendimi baya bakıma girmiş gibi hissediyorum 😂

Kizlar bebeğinize memenizin kahverengi kısmını kavratabiliyor musunuz? Benim bebeğim yeni yeni tutmaya başladı ama sadece ucunu tutuyor o da tek göğsümün kahverengi kısmı vermeye calissam da ağzını 1 dakika sonra geriye çekip ucu tutuyor siz nasıl verebiliyorsunuz acaba ya da böyle devam etsem ilerde düzelir mi bilemedim böyle tutunca da mememin ucunu ağzında kağıt gibi ruj gibi ezip çıkarıyor sizce ne yapayım?

Kafamda deli sorular bir bebeğin nasıl bu kadar gazı olur? Bu kadar gaz çıkarabilen bir bebeğin hala nasıl gaz sıkışır karnında 😩
Damlaları kullanmaya başladıktan sonra rahatlamıştık iki hafta kadar. Şimdi yine sabaha karşı gaz doluyor çocuk. Uykusunda söyleniyor ıkınıyor sürekli çok üzülüyorum ya. Bünyeleri gazlı belli ki, ne yapsak fayda etmiyor

Bu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil mi 🙄 bugün bir yazı okudum 6 ay diyet tavsiye edilmiyor annelere. Ben hala sarılıkla uğraşıyorum kilo alıyor ama sarılığı gerilemiyor hep kapkara sapsarı çocuk 😥
Canım mama veriyor musun bizim de yuksekti değer kilo da almıyordu mamayla geçti sarılığı başka çıkışı yoktu yani
Bana da 6 ay diyet yapma dediler hastanede

Back
X