- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Ben varım tam bitti derken yeniden geliyorKızlar kırkınız çıktığı halde kanaması devam eden var mı? Benim hala bitmedi
Hangi marka hamak beşik bende almayı düşünüyorum ama ya kullanmazsa diye terwddütteyimCanım kiraz çekirdeğinde keramet var mı bilmiyorum ama iki gündür sıcak su torbası koyuyoruz karnına baya rahatlatıyor hatta eski usul çörek otu badem yağı tavsiye ederim alttan baya gaz çıkarıyor biz kv usulü yapıyoruz yarım çay bardağı sıcak suya 2 çay kaşığı dövülmüş çörek otu 1 çay kaşığı şeker 1 çay kaşığı badem yağı karıştırıp bekletiyoruz soğuyunca çay sügecinden süzüp bebeğin ağrısına göre 1 çay kaşığı yada 2 çay kaşığı veriyoruz yeni usuller işe yaramayınca eski usullere geçtim ama gerçekten baya gaz çıkarıyor gaz ve kolik bir arada baş etmek çok zorGunesulas hamak beşik tavsiye etmişti şimdi onu araştırıyorum baya memnun olan varmış ondan almayı düşünüyorum kolik bebeklerde baya kullanışlıymış
43 günlük olduk. Benim kanamam hala devam ediyor. Bi ara kesilmiş gibiydi bir iki damla kahverengi şekilde geliyordu. Sonra tekrar başladı anlayamadım. Şimdi koyu kahve geliyorKızlar kırkınız çıktığı halde kanaması devam eden var mı? Benim hala bitmedi
Eder belkiSaka yapiorum tatlimkiraz cekirdegi gibi disardan etki etcek mi acaba diye
Sıcak su iyi geliyor demek ki cnm..Canım kiraz çekirdeğinde keramet var mı bilmiyorum ama iki gündür sıcak su torbası koyuyoruz karnına baya rahatlatıyor hatta eski usul çörek otu badem yağı tavsiye ederim alttan baya gaz çıkarıyor biz kv usulü yapıyoruz yarım çay bardağı sıcak suya 2 çay kaşığı dövülmüş çörek otu 1 çay kaşığı şeker 1 çay kaşığı badem yağı karıştırıp bekletiyoruz soğuyunca çay sügecinden süzüp bebeğin ağrısına göre 1 çay kaşığı yada 2 çay kaşığı veriyoruz yeni usuller işe yaramayınca eski usullere geçtim ama gerçekten baya gaz çıkarıyor gaz ve kolik bir arada baş etmek çok zorGunesulas hamak beşik tavsiye etmişti şimdi onu araştırıyorum baya memnun olan varmış ondan almayı düşünüyorum kolik bebeklerde baya kullanışlıymış
Canım tecrübeli değilim ama sunu söyleyeyim alışıyosun. 2 ay bitince özellikle bu rutine düzene uykusuzluga sanki hayatın hep böyleymiş gibi geliyor. Basta bende cok adaptasyonda zorlandım bebeğim uyumuypdu gazlıydı hayatım böyle mi plcak bi sacımı bile tarayamıyodum dusa giremiyorum diye cıldırıyodum şimdi dusa girince girebildim diye seviniyorum olumlu tarafından bakmayı öğrendim ve kendimi hırapalamıyorum yetişebildiğim kadarına yetişiyorum. Cevremdeki herkes ilk 2 senenin zor olduğunu söylüyor ben 3-4 aylık bi sürec sanıyodum ama öyle değilmişTecrübeli annelere soruyorum bugünler ne zaman geçiyor?Geçiyor mu?Geceleri en azından bir kez kalktığı dönemler ne zaman?Gazdan dolayı ağlamaları bitiyor mu?Gerçekten pilim bitmiş hissediyorum.Sütüm de kesildi ailevi nedenlerden.Bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?Memede sakinliyordu.Şimdi süt gelmeyince daha çok sinirleniyor.Mamayla besleyen anneler ne yapıyorsunuz?Az kaldı kafayı yememe.
İnsan bitsin istiyor artıkBen varım tam bitti derken yeniden geliyor
Evet bugün 49. Gün bir haftadır yine başladı. Içerde kalanlar temizleniyor herhaldeKızlar kırkınız çıktığı halde kanaması devam eden var mı? Benim hala bitmedi
Trendyolda swava diye bir marka var onu beğendim şimdilikHangi marka hamak beşik bende almayı düşünüyorum ama ya kullanmazsa diye terwddütteyim
Ben kolik ağlamaları ile baş edemiyorum internette yorumlara baktım kolik bebeği olan anneler çok memnunlar kollarımız dinlendi diyorlar karışım da annelerimizin bize içirdiği çörek otu badem yağı karışımı bizde çörekotu yağı yoktu biz de çörekotunu ıslatıp yaptık ben de tereddüt ettim içirirken ama büyük insan gibi gaz çıkardığını görünce kendi ellerimle içiriyorumEder belki
Ben sarılık için sarımsak koymuştm
İnanırım
Sıcak su iyi geliyor demek ki cnm..
Bem o karışıma korkarm ama rezene içirdim birkaç kere birkaç yudum.. Ondada güzel gaz çıkardı ama tutup hep veremiorm zararlı olabilir die..
Hamak bem düşünmüorm şu sallanır ana kucağıda almadm
O zamanda sürekli sallanmak istiolar..
İşe başlayacam alışırsa annem yapamaz
Canım senin daha 44 olmuş benimki 54 oldu daha hala geliyo sıkıldım ped kullânmaktanİnsan bitsin istiyor artıkbenim de öyle ya
Bebeklerde genelde 3.5 ayda 10. Ayda meme reddi atakları olabiliyor. Benm kizimda da olmuştu. Ayakta kucağımda hızlı hızlı sallaya sallaya emzirebiliyordm bi tek. Poposuna vura vura.. Bi kaç hafta böyle sürmüştü sanırım. Sizde belki başka bi şekilde işe yarar. Sabredin. Kesinlikle kazanan anne oluyorSelam kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah pek takip edemiyorum bu ara. Meme reddiyle ugrasiyorum 10 gündür halbuki hicbir sorunumuz yoktu. Büyük kızımda 3 aylıkken olmuştu bunda çok erken başladı. Kesinlikle istemiyor memeyi oraya gelince kafasını çeviriyor ittiriyor kendini sadece uyurken emiyor. Çok üzülüyorum bu duruma.insallah atlatabiliriz hayırlısıyla. Var mı bizim gibi meme reddi yasayan
Evet gazdan olabilir büyük kızımda 1 ay sürmüştü dediginiz herşeyi yapiyodum yürüyerek şarkılar söyleyerek emziriyodum ama 3 aylıktı bunda 40 gunlukken başladı. Çocuk memeyi görünce deliriyor ağlama krizine giriyor memeden çekince sakinliyor . Sadece uykudayken besleniyor. Çok can sıkıcı bi durum. Sabretmeye çalışıyorum inşallah üstesinden geliriz yine kazanan ben olurum inşallah.Bebeklerde genelde 3.5 ayda 10. Ayda meme reddi atakları olabiliyor. Benm kizimda da olmuştu. Ayakta kucağımda hızlı hızlı sallaya sallaya emzirebiliyordm bi tek. Poposuna vura vura.. Bi kaç hafta böyle sürmüştü sanırım. Sizde belki başka bi şekilde işe yarar. Sabredin. Kesinlikle kazanan anne oluyorsebebi de gazdan olabilir diye düşünüyorum
Kolik bebekler için cok rahatmış cnm evet..Ben kolik ağlamaları ile baş edemiyorum internette yorumlara baktım kolik bebeği olan anneler çok memnunlar kollarımız dinlendi diyorlar karışım da annelerimizin bize içirdiği çörek otu badem yağı karışımı bizde çörekotu yağı yoktu biz de çörekotunu ıslatıp yaptık ben de tereddüt ettim içirirken ama büyük insan gibi gaz çıkardığını görünce kendi ellerimle içiriyorum
Ben de eski kıyafetlerimin içine giremiyorum. Haftasonu yeğenimizin sözü var, giyecek hiçbir şeyim yokBen hamilelikte aldğım kiloları veremedim
Doğumda cok gitmedi hatta hiç gitmedi desem yeridir....
Kalanlar hala gitmior.... Doğumdan sonra 1 kilo gitmezmi ya
Eski elbiselerime ağlayarak bakıorm
Bu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil miBen de eski kıyafetlerimin içine giremiyorum. Haftasonu yeğenimizin sözü var, giyecek hiçbir şeyim yok
Beninde işe başlayınca giyecek bişeyim yokBen de eski kıyafetlerimin içine giremiyorum. Haftasonu yeğenimizin sözü var, giyecek hiçbir şeyim yok
Diyet değilde.. Çoğu kişide doğumdada emzirirkende gidio..hadi ben emziremikrm ama doğumdada gitmediBu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil mibugün bir yazı okudum 6 ay diyet tavsiye edilmiyor annelere. Ben hala sarılıkla uğraşıyorum kilo alıyor ama sarılığı gerilemiyor hep kapkara sapsarı çocuk
Cnm sarılık için hemşire bana evde led ışık varsa gece açık bırakın ışığı dedi beyaz..Bu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil mibugün bir yazı okudum 6 ay diyet tavsiye edilmiyor annelere. Ben hala sarılıkla uğraşıyorum kilo alıyor ama sarılığı gerilemiyor hep kapkara sapsarı çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?