Canim adet olma ihtimalin yüksek kesilip başladıysaEvet bugün 49. Gün bir haftadır yine başladı. Içerde kalanlar temizleniyor herhalde
Adet gibi parlak kırmızı kan değil canım. Böyle pihtili kahverengi siyah az az geliyo zaten.Canim adet olma ihtimalin yüksek kesilip başladıysa
Kuzum yok ya emmedi
İnstagram da anne sütü doktoru diye bir hesap var.cok guzel paylaşımları var belki sanada yardımcı olabilir emzirme konusunda.hatta ikinci çocuğum olmasına rağmen gaz çıkarmayı hiç beceremiyorum onun bir gönderisi sayesinde iki gundur cikartabildim:)Kuzum yok ya emmedi
Ben hala mücadele ediorm.. Gün içerisinde zorluorm ama yok olmuyor
Perşembe 1 ay aşımız var.. Artk bırakacam yani olmuo tutmuo.. En azından azda olsa sağabiliorm ama o kdar azki üzülüorm minnoşa ama kendi suçu
Sen nasıl oldun daha iyimisin
Gerçekten çok mantıklı içeridekiler temizleniyordur arttı benim deEvet bugün 49. Gün bir haftadır yine başladı. Içerde kalanlar temizleniyor herhalde
Aynen pişik yapıyor ped beni bir deCanım senin daha 44 olmuş benimki 54 oldu daha hala geliyo sıkıldım ped kullânmaktan
Anladim canim gecmis olsun ☺Adet gibi parlak kırmızı kan değil canım. Böyle pihtili kahverengi siyah az az geliyo zaten.
Evet hatta benmle aynı şehirde o kadın ama ben kimsenin yararını göremedmİnstagram da anne sütü doktoru diye bir hesap var.cok guzel paylaşımları var belki sanada yardımcı olabilir emzirme konusunda.hatta ikinci çocuğum olmasına rağmen gaz çıkarmayı hiç beceremiyorum onun bir gönderisi sayesinde iki gundur cikartabildim:)
Evet bizim bebenin de azaldıKızlar bebeğinizin kaka yapma sayısı azaldı mı? Normalde ilk başlarda 7 8 bazen bez olurdu şimdi 4 5 bez oluyor günlük sizde oluyormu?
Canım anne sütü sarılığıdır muhtemelen bizim 35. Gün bitti çok şükür. Devamlı emzir benim psikolojim bozulmuştu artık değeri bi düşüyor bi yükseliyordu sonra birden düştüBu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil mibugün bir yazı okudum 6 ay diyet tavsiye edilmiyor annelere. Ben hala sarılıkla uğraşıyorum kilo alıyor ama sarılığı gerilemiyor hep kapkara sapsarı çocuk
Normal o şişlik bebek büyüdükçe karın kası geliştikçe içeri girecek endişelenme canımBebegimin göbeği düştükten sonra akıntısı oldu gümüş nitrat uyguladı dr akıntı geçti yaptıktan sonra sorun yoktu ama simdi gobegi dışa doğru sis.bu durumla karşılaşan oldu mu
Anladım canım inat çıktı seninkisi baya. İyiyiz canım bizde 2 hafta gecti cok şükürKuzum yok ya emmedi
Ben hala mücadele ediorm.. Gün içerisinde zorluorm ama yok olmuyor
Perşembe 1 ay aşımız var.. Artk bırakacam yani olmuo tutmuo.. En azından azda olsa sağabiliorm ama o kdar azki üzülüorm minnoşa ama kendi suçu
Sen nasıl oldun daha iyimisin
evet erken başladı biz de anlamadık yediklerini çok dikkat edemiyorum onun etkisi var sanırımKolay gelsin canım siz baya erken başlamışsınız kolik ağlamalarına biz de bir haftadır aynı durumdayız oğlumla bizim doktorumuz da sab simplex ve lactocol damla verdi işe yarıyor ama kısa süreli sonra yine başa dönüyoruz doktora soracam bakalım bizim damla sayıları az geliyor galiba evde kv olduğu halde saçımı taramaya bile fırsat bulamıyorum
Damlaları kullanmaya başladıktan sonra rahatlamıştık iki hafta kadar. Şimdi yine sabaha karşı gaz doluyor çocuk. Uykusunda söyleniyor ıkınıyor sürekli çok üzülüyorum ya. Bünyeleri gazlı belli ki, ne yapsak fayda etmiyorKafamda deli sorular bir bebeğin nasıl bu kadar gazı olur? Bu kadar gaz çıkarabilen bir bebeğin hala nasıl gaz sıkışır karnında
Canım mama veriyor musun bizim de yuksekti değer kilo da almıyordu mamayla geçti sarılığı başka çıkışı yoktu yaniBu kadar çabuk verilmesi mi lazımdı ki daha erken değil mibugün bir yazı okudum 6 ay diyet tavsiye edilmiyor annelere. Ben hala sarılıkla uğraşıyorum kilo alıyor ama sarılığı gerilemiyor hep kapkara sapsarı çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?