2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
M Mincir38 gmz41 gmz41 kızlar merak etmeyin siz sona kalmazsınız çünkü en son ben doguracakmsm gibi hissediyorum 😅🙆🏼‍♀️
Beni unutuyorsun heralde. 26 sina gün verdi benim doktorum 😄 gerçi bu işler tarihe bakmiyor da 😊
Kızlar merhaba ben de bugün yüksek tansiyon nedeniyle 37+0 da oğlumu sezeryanla kucağıma aldım. Çok minnacık 2675gr 49 cm doğdu.
Hayırlı olsun canim. Güle güle büyüt bebeğini. Benim ilk kızım 37. Haftada alınmıştı. 2950 gram 48 cm di. Minnacicik oluyorlar, kiyafetleri hep kocaman geliyor. Ama korkma hemencecik büyür bebişin 🥰

Hayy masallah güzel grubun guzell anneleri yeni doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun bugün yapacaklar da sağlıcakla kucağına aldın insallah kimse kalmadı kalanlar el sallasın bakalim 😂😂😂
Ahhh bennn🙋‍♀️ 38+5 den selâmlar sanci falan yok sözde çarşamba yatış verecekti dr ama korona olmuş onun yerine başka dr baktı hiç ilgilenmedi devlet hastanesinde çarşamba gel duruma gore bakarız dedi neye bakacaksa riskli gebeyim şekerim var daha fazla durması benim içinde bebeğim için de zarar oysaki. Ahh bebişim keşke kendi geliverse 🤗🤲

Cok az canım alt değişme ve emzirmede uyank kalıyodu ilk basta benim bebeğim onun dısında da arada cok az yani toplarsak hepsini 2-3 saat kalıyodu ancak. 3 haftdan sonra arttı uyanıklık sğresi. Sende doğum yaptın galiba sorduğuna göre hayırlı olsun canım saglıkla büyüt🙏🏻🥰
Sağol canım :) Ben de 30 haziran da doğum yaptim :) Bebiş uyuyor özlüyorum uyurken uyanık kalsın biraz baksın istiyorum :)

M Mincir38 gmz41 gmz41 kızlar merak etmeyin siz sona kalmazsınız çünkü en son ben doguracakmsm gibi hissediyorum 😅🙆🏼‍♀️
Bu işler hiç belli olmuyo 😂
Kuzenim bakti canim acilma yok dugundeyim ben oynuyom 😅
Açılma yoksa da olduracaksin oynaya oynaya 😄

Ben de şimdi hastaneden geldim kızlar ne sancı var ne bebiş kanala girmiş yani doğuma dair hiç belirti yok 😂 hadi hayırlısı. 3350 gram olmus poncigim.

Bu arada doktora dedim ki normal doğum istiyorum ya doğumu tetiklemek ya da kolaylaştırmak için diyelim neler önerirsiniz dedim. Bana diyo ki bunlar hiç bilimsel şeyler değil ki bu hormonla alakalı vücut ne zaman hazır olursa hormonu salgılar . Dedim biliyorum tabi ki yani tetiklemek derken hani yürüyüş yapın merdiven inin çıkın falan derler ya doğumum kolay olsun istiyorum o anlamda soruyorum dedim. Dua et dedi bana 😂 Bunlar bilimsel şeyler değil diyip dua et demesi çok tuhaf geldi 😂😂 Zaten her gün dua ediyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğumum olsun diye onun yeri çok ayrı ama diğerlerine bunlar bilimsel şeyler değil diyip tavsiye olarak dua et demesine güldüm baya 🙈😂

Yarın sabah doğuma giriyorum bende, doktor bugün tüm tetikleri yaptı. 3. Sezeryanım ama yinede endişeliyim sezeryan doğum aralarim çok kısa ilk dogumum 2017-2019 buda 2021 bu beni biraz endişelendiriyor. Gece 12 den sonra yeme içmeyi kes dedi. Spinal anestezi uygulanacak 2 yaşında oğlum var en cokda geride onu bırakıp doğuma gitmek çok endişelendiriyor beni. Covidden dolayı ziyaret kabul ediyormu hastaneler yani oğlumu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum.

Kızlar bebem hiç emmiyor kafayı yicem. Memeyle savaşıyor resmen ağzına aliyor 2 3 kere çekiyor bırakıp bağırmaya başlıyor. Sarılık değeri düşmeyecek emmiyor mama da almıyor resmen ağzını kilitliyor. Süt de var süt gelmiyor o yüzden kızıyor desem o da değil.
Neden almıyor olabilir memeyi? Napcam ben buna?
Ben de tam anlamıyla bugün verdim meme ucum kısa kalıyordu benim göğüs ucu büyütücü aldım emmeye başladı. Yoksa ağzına alıp bırakıyordu

Slm herkese.benimde geceden beri adet agrisi gibi ağrım var doktordayim simdi 50den asagi düşmüyor sanci ama az sanırım dogum icin.

Bu işler hiç belli olmuyo 😂

Açılma yoksa da olduracaksin oynaya oynaya 😄

Ben de şimdi hastaneden geldim kızlar ne sancı var ne bebiş kanala girmiş yani doğuma dair hiç belirti yok 😂 hadi hayırlısı. 3350 gram olmus poncigim.

Bu arada doktora dedim ki normal doğum istiyorum ya doğumu tetiklemek ya da kolaylaştırmak için diyelim neler önerirsiniz dedim. Bana diyo ki bunlar hiç bilimsel şeyler değil ki bu hormonla alakalı vücut ne zaman hazır olursa hormonu salgılar . Dedim biliyorum tabi ki yani tetiklemek derken hani yürüyüş yapın merdiven inin çıkın falan derler ya doğumum kolay olsun istiyorum o anlamda soruyorum dedim. Dua et dedi bana 😂 Bunlar bilimsel şeyler değil diyip dua et demesi çok tuhaf geldi 😂😂 Zaten her gün dua ediyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğumum olsun diye onun yeri çok ayrı ama diğerlerine bunlar bilimsel şeyler değil diyip tavsiye olarak dua et demesine güldüm baya 🙈😂
Ben sizi bekledim bekledim dogurmadinz 😊sancim yok benim ama bugun sanki camasirim islaniyor ter mi anlamadm hissetmyrum akan bisey cunku bakalm ksmet

Slm herkese.benimde geceden beri adet agrisi gibi ağrım var doktordayim simdi 50den asagi düşmüyor sanci ama az sanırım dogum icin.
Doğum sancısı olması için 100un üzerine çıkması ve düzenli olması gerekiyormuş canım geçen pazartesi benim de 2-3 kez 100 e dayandı ama doktor doğum için yeterli bir sancin yok diyip göndermişti. Doğum vaktin geldiyse nstde çıkan 50-60 civarı sancıları hiç önemsemiyorlar.
Ben sizi bekledim bekledim dogurmadinz 😊sancim yok benim ama bugun sanki camasirim islaniyor ter mi anlamadm hissetmyrum akan bisey cunku bakalm ksmet
Doguramiyorum 🙈 O ıslaklık bende de var son iki haftadır sıcaklardan oluyor bir de son haftalarda akıntı artıyor ondan oluyormuş ☺️

20sine kdar kendi geldi geldi
Gelmedi zorla gelecek :KK70:
Gelir gelir beklicegiz. Hayırlısı işte... Bakalım kim sona kalacak.
Bebislerimiz biliyor geleceği zamanı cnm. Sen merak etme
Ay nstye girdim şimdi 0 sancı😂 Ben elendim kızlar siz devam edin 🙈😂
Önce herkesi telaşa soktun şimdi 0 sancı 😂😂😂 zaten hep öyle olur. Oğlunu doktorlar zorla getirecek sonunda 😂
Yarın sabah doğuma giriyorum bende, doktor bugün tüm tetikleri yaptı. 3. Sezeryanım ama yinede endişeliyim sezeryan doğum aralarim çok kısa ilk dogumum 2017-2019 buda 2021 bu beni biraz endişelendiriyor. Gece 12 den sonra yeme içmeyi kes dedi. Spinal anestezi uygulanacak 2 yaşında oğlum var en cokda geride onu bırakıp doğuma gitmek çok endişelendiriyor beni. Covidden dolayı ziyaret kabul ediyormu hastaneler yani oğlumu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum.
Allah yardımcın olsun. Zor cnm. Benim kızımda 2 yaşındaydı ikinci kızım için hastaneye gittiğimde çok zor gelmişti. Birde iki gün sürünce dogumum, bana küsmüstü 🤭
As hayırlısı. Yerleşme ve asaga inme sancısı dır. Benimde var. Helede geceleri hiç durduruyor. İç çamaşırı bile giyinmek istemiyorum. O bölgeye birsey degmesini

Amin inşallah canım ama bu gün taburcu olmadı 😔 neyse sağlıklı olsun da çarşamba günü taburcu olucakmış inşallah 🥰
Aynen canım sağlıklı olsun da 2 gün çabuk geçer benimki sonradan girdi küveze eve getirip 1 gün bile olsa geri gitmesi çok daha zor Rabbim kuzunu eve getirdiğinde sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

G
İyiyiz canım çok şükür yanımda yatıyor şimdi
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
hadi ya 🥺😔 ins kullanabiliriz alalı da baya oldu iade edemeyiz
Canım her bebeğin bağışıklığı bir olmaz ben Aptamil prosyneo kullandım sezaryenle doğan bebekler prematüre bebekler ve bağışıklığı düşük bebekler içinmiş şimdi normal Aptamil e geçtim benim oğlumda beslenme bozukluğu vardı o yüzden de ağır geldi büyük ihtimalle

İnsanı merakta bırakıyorsun burda nerede bu kız diye 😂😂

Sana neden epidural yapmadılar canım sen mi istemedin?

Onu da anestezi uzmanı ayarlasin artık 😄
Benim bebeğin kafası bir türlü istenilen pozisyona gelmiyordu doktor heran sezeryana dönebiliriz epidural yaparsam genel anestezi ile sezeryana almam gerekiyor yoksa spinalle sezeryan yapacağım dedi. 9 cm açıklığım varken bile kafası istenen pozisyonda değildi sonra allahtan bir güç geldi ıkın ıkın 10 dk da indirdim çocuğu olması gereken yere.😎

X