- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Yok kız ağzı küçük memenin hepsini alacak kadar açamıyor. Gerçekten memem bebeğin kafasından büyükBiraz şerbet sür göğüsüne hemen tutar canım hastanede hemşireler genelde öyle yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız ağzı küçük memenin hepsini alacak kadar açamıyor. Gerçekten memem bebeğin kafasından büyükBiraz şerbet sür göğüsüne hemen tutar canım hastanede hemşireler genelde öyle yapıyor
Hee ay kıyamam ya minik kuş tabi ne yapsınYok kız ağzı küçük memenin hepsini alacak kadar açamıyor. Gerçekten memem bebeğin karasından büyük
Ama geri gitmez sütün merak etme düzenli sağ sadeceHee ay kıyamam ya minik kuş tabi ne yapsın
emerken gercekten süt cekiyormu onun kontrolü yapmaya calışır mısın ? nasıl yapılcagıi konusunu bilmiyorum ama eger emiyorsa bence ac degildir canım. mama da vermişin zaten daha midesi kücük ya sütle mama ikisiyle ac kalmıyordur asla . hem dedigin gibi doymazsa aglardı.Kızlar dün doğum yaptım.Bebek memeyi zor aldı.Ben süt yok dedim ama hemşireler var olmaz olur mu dediler hep.Zorla aldırıp emzirttiler.Akşam kan değerleri de gayet yerinde çıktı.Kaka çiş de yapıyor.Süt sağmak istedim dursun arada verelim diye.Philips avent.Bebek benden sütü çekiyor gibi yarım saati geçkin emiyor ama makineden hiç gelmiyor.Ben de aç mı acaba diye biraz mama verdim onu da içti.Ben anlamadım bu Bebek emiyor mu aç mı?Makine mi bozuk?Aç olsa dünden beri ortalığı yıkardı heralde dimi?Bi akıl verin nolur.Salı günü gideceğiz çocuk doktoruna o zamana kadar aç kalsın da istemiyorum.
Hayir canim oyle dusunme niye kesilsin sutun o kadar calisan kadin var sagiyor sütunu kesilmiyor saril saril geliyor masallahBenim bebeğim 10 gündür doğudu ve hep küvezde ben sağmak zorundayım sütümü kesilir mi ki zaten kokusunu bile bilmiyorum evladımın hiç kucağımada alamadım sütümde giderse Allah korusun
Ya kurban olsunlar minicik eline takmislar kuzumunTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
İnşallah ya düzenli sağıyorumAma geri gitmez sütün merak etme düzenli sağ sadece
Oy yerim maşallahTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
İnşallah ya düzenli sağıyorum inşallah emzirmeme izin verirler artık yaHayir canim oyle dusunme niye kesilsin sutun o kadar calisan kadin var sagiyor sütunu kesilmiyor saril saril geliyor masallah
Oyy kuzum. Çıkar onlar yakindaTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
Oyy kuzuma benim minicik elini yesinler onun.umarım bir an önce toparlanır çıkarsınız canımTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
Masallah ya ele bak Rabbim esirgesin onlari en kisa zamanda ikisi de yaninda olur insallah canimTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
Insallahİnşallah ya düzenli sağıyorum inşallah emzirmeme izin verirler artık ya
Oyy maşallah minicik ellerine ya minik prensesTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
Canım ilk bi kaç gün ebnde aynısını yasadım benim bebeğim yarım saat falanda emmedi zaten 1-2 dk emip bıraktı sağıp veriyodum ama sagdıgımda 3-4 saatte bi ancak 10-20 cc sonra sarılık olduk pişman oldum mama vermediğime mama ver sütün bence tam gelene kadar. Sagdıgında 20-30 ccyi görene kadar mamayı ver derim sahsenKızlar dün doğum yaptım.Bebek memeyi zor aldı.Ben süt yok dedim ama hemşireler var olmaz olur mu dediler hep.Zorla aldırıp emzirttiler.Akşam kan değerleri de gayet yerinde çıktı.Kaka çiş de yapıyor.Süt sağmak istedim dursun arada verelim diye.Philips avent.Bebek benden sütü çekiyor gibi yarım saati geçkin emiyor ama makineden hiç gelmiyor.Ben de aç mı acaba diye biraz mama verdim onu da içti.Ben anlamadım bu Bebek emiyor mu aç mı?Makine mi bozuk?Aç olsa dünden beri ortalığı yıkardı heralde dimi?Bi akıl verin nolur.Salı günü gideceğiz çocuk doktoruna o zamana kadar aç kalsın da istemiyorum.
Ohooo ben bu gidişle 42yi bile görürüm vazgeçti benim oğlan gelmekten
Oyyyy kıyamammmTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
Sen 3 gune dogurursun gibi geliyor banaOhooo ben bu gidişle 42yi bile görürüm vazgeçti benim oğlan gelmekten