2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet canım 2 saatte bir emziriyorum ama 1 saat de emzirme ve mama faslı sürüyor
Aynen benim oglan hala gec emiyor memeyi gec boşaltıyor bende bırakmıyorum 20 şer dk emiyor her ikisini sonra mama derken doyurma 1 saat oluyor yani geciyor bazende

K.v dün gece burada kaldı bu günde burada gerçi bana diyor sen gece niye uyumuyorsun hemen ağlıyor kalkıyorsun benim cocukta 2 bucuk saatte bi uyanır acıkınca doyururum yine uyur tabi 1 saati geciyor diyor sen uyumuyorsun dedim bebek 2 bucuk 3 saate bi acıkıyor o zaman uyanıyor ağlıyor doyuruyorum uyuyor bende uyuyorum sonra dedim gerçekten bazen diyorum 7 cocuk nasıl büyüttü ya o bebekler gece her aglamada salandı uyutuldumu yani

sen yurtdisindaydn orda farklyms sistem teşekkür ederim sağlıkla gelsin oglusun😊
Evet cnm. Pijama takımı sen kaç tane koydun?
Evet bebise hiç birsey gerekmiyor. Hersey hastaneden alıyorsun. Tabi eve götürmüyorsun.
Bu sıcakta sling kullanılmaz herhalde karar veremedim de ne diyorsunuz almalı mıyım?
Bir de göğüs ucu kremi tecrübeli anneler neler yapıyor?
Bol bol hava alsın göğüslerin. İmkanın varsa sütyen falan giyinme. Salı ver göğüsleri. Çabuk toparlıyorum o zmn

@Beyrun
@Umay1907
narin333 narin333
Kızlar nasılsınız nerelerdesiniz bayağıdır yazmıyorsunuz inşallah herşey yolundadır 🤲🌸
Canim tesekkur ederim sordugun icin😍 cok sık yazamiyorum ama takipteyim sizi 🤗 cok sukur bizde her sey yolunda bayramdan önce ben de bebisime kavusacagim Allah'in izniyle. Senin de 5 temmuzdu degil mi yanlis hatirlamiyorsam insallah saglikla kucagina alirsin mis kokulu yavrunu🤲

Bu sıcakta sling kullanılmaz herhalde karar veremedim de ne diyorsunuz almalı mıyım?
Bir de göğüs ucu kremi tecrübeli anneler neler yapıyor?
Valla krem falan işe yaramıyor.Direk benim göğüs etrafı kızardı krem sürdüm hiç bir işe yaramadı.Gümüş kapak kullanıyorum.O iyi geldi.

Cnmmm benimm ♥️
Biraz zor geçmiş ama o an onları görmek bile ömre bedel..
Valla kurtuldn kızzzzzzzzzz
Hadi iyileşte gel sana hatayda yemek ısmarlayacam 🙈

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda kendini toparlayıp kuzucuklarına kavuşursun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar tek tek alıntı yapamadım Allah razı olsun. Bebişim yanıma geldi cok şükür bir tanesi. Diğerinin solunum hızlı ve emme refleksi yok sondayla besleniyor. Henüz emzirmedim yoğun bakımda bir dünya ilaç verildiği için hemşireler sütünü gece 12ye kadar sağ dök dediler pompa da verdiler. Kendi pompamı getirmiştim ama benimki ev tipi olunca insanı kanser eder 3 saat bekle ki süt biriksin. Hastanenizdeki hemşirelere pompaları kullanabilir misiniz bi sorun bence ev tipi makineyle asla çıkmaz o kadar süt.

Burda bebek kiyafeti gerekmiyor cnm hastanede. Çünkü hastaneden çıkana kadar oradaki kıyafetleri kullanıyorsun. Hastaneden cikarkenede kendi kıyafetlerini giyindirip çıkartıyorsun bebisi Allah izin verirse.
Bir gecelik (sabahlik la birlikte) birde pijama koydum cnm. Gecelik sezeryansa iyi oluyor dikişler değmez diye.
Zaten en fazla iki gün kalırım.
Olmadı eşim arkamdan getirir.

Kız dedim ya sana yarım saatimi almaz diye. 🤭
Bebisin kıyafetlerini yikamadim daha. Sende o işlemi yaptın...
Ama sizin orda çıkınca giydiriolardı demi
Ondan rahatsn

Merhaba Hanımlar..Doğum için gün aldım bugün.5 Temmuz Pazartesi kısmetse sezaryen olacm.38+4 haftalık olacak.
Yalnız doktorum bebeğin başı büyük diyor sürekli.Bugün de söyledi.Buraya da yazıp duruyorum ama aklıma takılıyor işte elimde değil😑
Benim bebegimin 2 hafta büyük dendi gayet normal küçücük başı 😊😂 ona takılma ya

Insanlarin dusunce yapisi cok farkli kardesler arasi fitne fesat bu yaslarda giriyor gercekten yazik vallahi birde aileden biri yapiyor boyle hadi yasli konu komsu saka yaptigini sanip soyluyor da babaanne nasil diyebilir
İşte ondan sonra gelin kayınvalidesi ile anlaşamıyo oluyo bana anne gibi yaklaşsa hiç bu tarz konulara gerek kalmaz.bende bu durumlardan dolayı çok yaklaşmıyorum zaten ne gerek var kendimi strese sokmaya 😒
Anne kız ne güzel ilişkileri var diyeceğine. Gelinim çocuğuna karşı nasıl ki, çocuğu da annesine böyle diyeceğine dönen muhabbete bak ya. Şaşırmıyorum çok var böyleleri her fırsatta mide bulandıracak davranışları oluyor işte.
Esirgeme sözünü iyi yapıyorsun valla
Öyle valla canım çok muhatap olmamaya çalışıyorum bende
Bakis acilariniz cok farkli..sizi anlamasi pek mumkun gozkmuyor. En azndan soyleycgnzi soylyeblyosunuz da icnzde kalmyo ya..kan emici insan turu gerckten Allah irak etsin..size de sabir versn 😑
Normalde de içimde bişey tutamam canım patavatsızlık gibi değilde eğer haksızca bi laf duyuyorsam beni ezmeye çalışan biri varsa karşımda lafımı hiç esirgemem kim olursa olsun.içimde kalıp canımı sıkacağıma karşımdakinin canı sıkılsın yani 🤨

Kızlar dün doğum yaptım.Bebek memeyi zor aldı.Ben süt yok dedim ama hemşireler var olmaz olur mu dediler hep.Zorla aldırıp emzirttiler.Akşam kan değerleri de gayet yerinde çıktı.Kaka çiş de yapıyor.Süt sağmak istedim dursun arada verelim diye.Philips avent.Bebek benden sütü çekiyor gibi yarım saati geçkin emiyor ama makineden hiç gelmiyor.Ben de aç mı acaba diye biraz mama verdim onu da içti.Ben anlamadım bu Bebek emiyor mu aç mı?Makine mi bozuk?Aç olsa dünden beri ortalığı yıkardı heralde dimi?Bi akıl verin nolur.Salı günü gideceğiz çocuk doktoruna o zamana kadar aç kalsın da istemiyorum.
Hayırlı olsun bebeğin canım. Ilk iki üç gün oyle normal süt inmez zaten hemen. Ilk gelen ağız sutu damla damla gelir kolostrum ve çok faydalıdır. Emzirdikçe süt gelir devamlı emzir sen. 3.gün tam anlamıyla yutkunarak emmeye başladı benim.

Evet cnm. Pijama takımı sen kaç tane koydun?
Evet bebise hiç birsey gerekmiyor. Hersey hastaneden alıyorsun. Tabi eve götürmüyorsun.

Bol bol hava alsın göğüslerin. İmkanın varsa sütyen falan giyinme. Salı ver göğüsleri. Çabuk toparlıyorum o zmn
Ben bol bol kıyafet koydum bebiş için hastanedekıleri kullanmam diye duşundum. Valizimde yok yok:)) hastane uzak bana nerdeyse bir saat ve koronadan sadece gunde bir kışı bir saat ziyaret edebılcekmış. Inşallah çok kalmayız herşey yolunda gider. Tek olacagı mı düşünmek çok canımı sıkıyor

X