- 19 Eylül 2020
- 1.919
- 3.097
- 32
Senin kızla benim oğlan kapışır Bana benzedin sen de iyiceKizlar benim kiz dogmaktan vazgecti sanci 0 aciklikta ayni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kızla benim oğlan kapışır Bana benzedin sen de iyiceKizlar benim kiz dogmaktan vazgecti sanci 0 aciklikta ayni
Var ordada çalışabilir olarak var, çalışamaz izne ayrıldı gibi olması gerekmiyorsa şuan sorun yok ozaman :) Hastaneyi aradım zaten sgk üstünden verdk gelip tekrar almanıza gerek yok dedilere devlette raporlar kısmında var . arama kısmına raporlar yazar mısın ?
Yalanci coban hikayesi olduk vallahi suni de vereyim demedi doktor esim geldi hazırım dedim dedi tamm çarşambaya gorusuruzSenin kızla benim oğlan kapışır Bana benzedin sen de iyice
Görünüre bakarsan heyecanla bekliyor ama içinde fırtınalar kopuyor biliyorum. Odasını yaptığım gün hemen tipi değişti Dün babannesindeydi halaları falan da varmış onlar ne dedi ne ettiyse ben işten gider gitmez sarıldı göğsüme yattı bugün seninle yatabilir miyim falan dedi. Sanırım pabucun dama atılacak muhabbeti yapmışlar kuzuma Normalde komşuların bebeklerini çok severdi son 1 aydır onlara tahammülü kalmadı mesela.
Bu arada biz de dün anaokuluna yazdırdık. Öğlenci yazdırdım bakalım 12de gider 6 ya doğru gelir daha iyi olur ben de bebişle rahat vakit geçiririm inşallah.
Ayy böyle durumlara bende çok kızıyorum küçücük çocuğun aklına neler sokuyolar.hangi mantıkla bunu yapıyolar acaba.benim kv de de benim kıza kardeşin doğunca onu sevecekmisin yoksa dövüşecekmisin onunla diyo.dedim niye çocuğun aklına dövüşmek gibi bişey sokuyosun,kardeşin doğunca onu çok seveceksin değil mi gibi bişey de bari dedim.nasıl sinir ediyolar insanı
Vallahi canım ister kötü desin ister iyi kimsenin nazını falan çekecek değilim.böyle saçmalık kim yaparsa yapsın illaki cevabını veririm.hiç bişey benim çocuğumdan daha önemli değil.böyle şeylerle onun psikolojisini bozmaya izin veremem.geçen yıl çocuğum çok istedi okula(kreşe) gidicem diye pandemiden her yer kapanınca nasip olmadı.şimdi her yer açılınca kreşe başlatalım dedik çünkü hala bir okul sevdası var içinde.onu duyar duymaz çocuğa dediği şeye bak 'ee sen orada yalnız olacaksın anne anne diye ağlarsan seni orayamı bırakacaklar tek başına kalacaksın'.dedim ne diye çocuğa böyle şeyler söylüyosun niye onu korkutmaya çalışıyorsun,desene benim kızımda okula gidecekmiş bi sürü arkadaşı olacakmış diye.öyle deyincede susuyo.ayy nasıl sinir oluyorum böyle dediklerinde
Vallahi bu okuduklarıma inanamadım Nasıl düşüncesiz konuşmalar bunlar ya konuştukları çocuk üvey sanki.Aynen canım ya mesela oğlum geliyor sarılıyor. Ne yapışıp duruyon anana iki gün sonra kardeşin doğunca sarılamayacan alış diyo. Onu da nerden çıkarıyorsun babannnesi ben evlatlarıma hep sarılacağım kardeşi de doğunca üçümüz sarılırız falan diyorum. En son oğluma bak oğlum kardeşle ilgili baban ve benim dışımdaki insaların söylediklerini ciddiye alma babannen halan falan seni kızdırmak için kendilerince şaka yapıyorlar dedim.
ne marka alacaksnz canımDemekki gitsinde arabamizi alsin gelsin
Valla ben haftaya da gelmezse artık biraz dürtelim bı şeyler yapalım doğsun dicem doktoruma Yoksa bayram haftasina denk geliyo doğum. Bayramda Sivas'ta eşimin kuzeninin düğünü var eşim de gidecek ailesi de gidecek Kocaeli'de kimse kalmıyor tek başıma dogurmak zorunda kalırım yoksaYalanci coban hikayesi olduk vallahi suni de vereyim demedi doktor esim geldi hazırım dedim dedi tamm çarşambaya gorusuruz
Benim de pazartesi kuzenim evleniyor dogmazsam gitmek zorunda kalcamValla ben haftaya da gelmezse artık biraz dürtelim bı şeyler yapalım doğsun dicem doktoruma Yoksa bayram haftasina denk geliyo doğum. Bayramda Sivas'ta eşimin kuzeninin düğünü var eşim de gidecek ailesi de gidecek Kocaeli'de kimse kalmıyor tek başıma dogurmak zorunda kalırım yoksa
Kiz arabamiz var zaten passat erzurumda kaldi boyle arabasiz zor oluyor babamin arabasina el koyduk sabahtirne marka alacaksnz canım
sgk dan verdilerse en son 37nci haftaya rapor başlangıc tarihi atmışlardır .Var ordada çalışabilir olarak var, çalışamaz izne ayrıldı gibi olması gerekmiyorsa şuan sorun yok ozaman :) Hastaneyi aradım zaten sgk üstünden verdk gelip tekrar almanıza gerek yok dediler
Hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.Kızlar merhaba ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun
Ben de 64 le gittim 55 le geldimKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda kendini toparlayıp kuzucuklarına kavuşursun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahSağolun kızlar.
Dün 14.30da sezaryene alındım. Spinal anestezi yaptılar sondayı taktılar hazırlandık. Doktorum arandı sonra 10 dakika içinde bebeklerimin ikisi de doğmuştu. Biri 2160 biri 2170 gram doğdular kuzucuklarim çok güzeller
Ben bebekleri çok kısa gördüm sonra götürüp hazırladılar o ara bebeklerin anlamalarını dinledim çok duygulandım. O arada doktor karnımı hamur gibi yoğurmaya başladı soğuk ter boşandı üstümden midem bulandı derken kustum sonra kendimden geçmişim.
Gözümü yoğun bakımda açtım zangır zangır titriyorum üstüme habire battaniye atıyorlar. Tansiyonum 18/10 olmuş rahim kasılıp kendini toparlamamış çok kan kaybetmişim. Dün gece yoğun bakımda kaldım ama kabus gibi bi geceydi sürekli karnıma bastırdılar, üstüme kum torbaları koydular, sabaha kadar ağrıdan beş dakika bilr uyuyamadım.
Kuzucuklarımi sordum gözümü açar açmaz. Solunumları hızlı gibiymiş ben dr yoğun bakıma girince tedbir olsun diye onları da kuvoze almışlar. Sadece oksijen veriyorlarmış mama vermişler dün. Hemşire gelecek sütümü sağacağız birazdan.
Rahim içine dr ayrı bi dikiş atılmış o yüzden canım yanıyor. Doktor böyle bir durumda rahim alınması gerekiyor senin tahmini kurtardık ama hasar boyutunu bilmiyorum dedi. Resmen ölümden döndün dedi bugün eşimin suratı bembeyaz olmuştu korkmuş iyice
ahahaha bende bebek arabasını almadınız da şimdi alacaksnz sandımKiz arabamiz var zaten passat erzurumda kaldi boyle arabasiz zor oluyor babamin arabasina el koyduk sabahtir
kuzum bebek için kaç tane hastane çıkışı koydun? bide kendine kaç pijama kaç gecelikSonunda hastane çantamı hazırladım.
Temizligim bitti. Bir bebisin kiyafetlerı kaldi. Muslin bezleini bile yıkadım ütüledim.
Bal0ncuk neredesin kız. Soladim mi seni?
Kız sen daha dün doğurmadın mı ben 9 gün oldu 3 4 kilo tek gitmiş sorun bende mi acaba ya termal atlet üzerine korse giyip 1 saat yürüyüş yapıyorum bide Özel birşey mi yaptın acabaKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Yok ya ben malimin derdindeyimahahaha bende bebek arabasını almadınız da şimdi alacaksnz sandım
ÇOK geçmiş olsun canım inşallah sağsalim evenize dönersinizSağolun kızlar.
Dün 14.30da sezaryene alındım. Spinal anestezi yaptılar sondayı taktılar hazırlandık. Doktorum arandı sonra 10 dakika içinde bebeklerimin ikisi de doğmuştu. Biri 2160 biri 2170 gram doğdular kuzucuklarim çok güzeller
Ben bebekleri çok kısa gördüm sonra götürüp hazırladılar o ara bebeklerin anlamalarını dinledim çok duygulandım. O arada doktor karnımı hamur gibi yoğurmaya başladı soğuk ter boşandı üstümden midem bulandı derken kustum sonra kendimden geçmişim.
Gözümü yoğun bakımda açtım zangır zangır titriyorum üstüme habire battaniye atıyorlar. Tansiyonum 18/10 olmuş rahim kasılıp kendini toparlamamış çok kan kaybetmişim. Dün gece yoğun bakımda kaldım ama kabus gibi bi geceydi sürekli karnıma bastırdılar, üstüme kum torbaları koydular, sabaha kadar ağrıdan beş dakika bilr uyuyamadım.
Kuzucuklarımi sordum gözümü açar açmaz. Solunumları hızlı gibiymiş ben dr yoğun bakıma girince tedbir olsun diye onları da kuvoze almışlar. Sadece oksijen veriyorlarmış mama vermişler dün. Hemşire gelecek sütümü sağacağız birazdan.
Rahim içine dr ayrı bi dikiş atılmış o yüzden canım yanıyor. Doktor böyle bir durumda rahim alınması gerekiyor senin tahmini kurtardık ama hasar boyutunu bilmiyorum dedi. Resmen ölümden döndün dedi bugün eşimin suratı bembeyaz olmuştu korkmuş iyice
Ühü 20 kg aldım beeen 75le gitsem 65ten sonra 10 kg kalıyor vıyy vıyy napmışım benBen de 64 le gittim 55 le geldim
Hiç esirgemiyorum zaten canım.kimse kusura bakmasın yani.hiç bi kimse benim çocuklarımdan daha önemli değil.sadece kv değil yani kendi annemde kardeşlerimde böyle bişey diyecek olsa onlara vereceğim tepkide aynı olur.canım kv ne desen hakediyor hiç sakınma lafını böyle devam et
Ayy canım onun düşüncesi ne biliyomusun.ben sanki yeni bebek olacak diye çocuğumu öylelikle kreşe gönderiyorum sanıyo yada öyle anlamak işine geliyo desem daha doğru olur.çünkü ne zaman kreş muhabbeti açılsa çocuğum okula gidicem diye hevesle anlatıyo bizde diyoruz çok gitmek istiyo diye ona rağmen hala aynı şeyi yapıyo ben bakardıma getiriyo konuyu.bende dedim ben çocuğuma bakamayacak değilim zaten bakamayacağımı düşünsem 2.yi yapmazdım ben çocuklarıma yeterim.Defne kreşine gitsin istemediği zaman zorla gönderecek değilim gelir dizimin dibinde oturur şükür kimseye muhtaç değiliz diye söyledimBoyle karakterler sadece dizilerde,filmlerde olur zannediyorum. Bu kadar bariz kotulukler..gerckte olnca cok sasryorum anlm veremiyorum Allah boylelerinden korusun hepimizi ya..Allah sabir versin
Ayy lafa bak ya küçücük çocuğa denilecek şeymi şimdiden kardeşine düşman edecek çocuğu zorla kıskançlığa alıştıracakAynen canım ya mesela oğlum geliyor sarılıyor. Ne yapışıp duruyon anana iki gün sonra kardeşin doğunca sarılamayacan alış diyo. Onu da nerden çıkarıyorsun babannnesi ben evlatlarıma hep sarılacağım kardeşi de doğunca üçümüz sarılırız falan diyorum. En son oğluma bak oğlum kardeşle ilgili baban ve benim dışımdaki insaların söylediklerini ciddiye alma babannen halan falan seni kızdırmak için kendilerince şaka yapıyorlar
Ayy seninki de tüm sinir bozucuymuş
Ayy sorma canım.üvey gibi değilde daha çok anneye karşı cephe aldırmaya çalışıyo gibi laflar ediyolar.benim kızım benim dibimden ayrılmaz hatta öyleki içinden gelir durduk yere gelir öper falan bunu bile çekemedi diyebilirim.çocuk beni öpüyo hiç ananı görmedinmi gel birazda bizim yanımıza bizi öp gibi laflar ediyo.çocuğumda gitmeyince ee sabahtan akşama annesiyle olunca başka insanmı görüyo diyo.ben büyütüyorum tabikide kimi görecek.ee annesiyim öpecekte sevecekte yani.neyin kıskançlığı bu öyle deyincede ee ne yapacaktım çocuğu komşuya verip omu büyütecek annesiyle olacak dedim.resmen laf istiyo yaniVallahi bu okuduklarıma inanamadım Nasıl düşüncesiz konuşmalar bunlar ya konuştukları çocuk üvey sanki.
Canınız kanınız o da sizin torununuz, yeğeniniz. Doğacak olandan ne farkı var ya.
Doğunca vallahi Allah güç kuvvet en çokta sabır versin bize yetelim başka birşey düşünemiyorum bende. Bir süre sıkıntı yaşayabiliriz belki ama ekstra körüklemek ne demek.. onların dünyası şuan bizden ibaret zaten nasıl etkilenecekleri belli değilken çok üzüldüm şuan Allah ıslah etsin