- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
Günün en güzel haberlerinden biri sağ salim doğan bebişlerle birlikte bir de yarın hava sernleyip yağmur yağcakmış o da çok güzel bir haberKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün en güzel haberlerinden biri sağ salim doğan bebişlerle birlikte bir de yarın hava sernleyip yağmur yağcakmış o da çok güzel bir haberKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
boşver ya iyi bir saç maskesi ve düzleştirici işini görür hiçbir şey bebisten önemli değil bende ombre yaptıracaktm kuaförüm dedi açıcılar organik olmuo direk vazgeçtimEvet ya internetten araştırınca öyle olduğunu okudum. keratinde de varmı bilemedim kimisi birşey olmuyor demiş kimisi organikten felan bahsetmiş..
Doğumdan sonra iyi görüneyim diye yaptıracaktım kaldı artık
Yaaa isyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şuan. Gerçekten çok zor olmuş. Çok üzüldüm yaa Allahim bundan sonrasi için kolaylıklar versin inşallah.Sağolun kızlar.
Dün 14.30da sezaryene alındım. Spinal anestezi yaptılar sondayı taktılar hazırlandık. Doktorum arandı sonra 10 dakika içinde bebeklerimin ikisi de doğmuştu. Biri 2160 biri 2170 gram doğdular kuzucuklarim çok güzeller
Ben bebekleri çok kısa gördüm sonra götürüp hazırladılar o ara bebeklerin anlamalarını dinledim çok duygulandım. O arada doktor karnımı hamur gibi yoğurmaya başladı soğuk ter boşandı üstümden midem bulandı derken kustum sonra kendimden geçmişim.
Gözümü yoğun bakımda açtım zangır zangır titriyorum üstüme habire battaniye atıyorlar. Tansiyonum 18/10 olmuş rahim kasılıp kendini toparlamamış çok kan kaybetmişim. Dün gece yoğun bakımda kaldım ama kabus gibi bi geceydi sürekli karnıma bastırdılar, üstüme kum torbaları koydular, sabaha kadar ağrıdan beş dakika bilr uyuyamadım.
Kuzucuklarımi sordum gözümü açar açmaz. Solunumları hızlı gibiymiş ben dr yoğun bakıma girince tedbir olsun diye onları da kuvoze almışlar. Sadece oksijen veriyorlarmış mama vermişler dün. Hemşire gelecek sütümü sağacağız birazdan.
Rahim içine dr ayrı bi dikiş atılmış o yüzden canım yanıyor. Doktor böyle bir durumda rahim alınması gerekiyor senin tahmini kurtardık ama hasar boyutunu bilmiyorum dedi. Resmen ölümden döndün dedi bugün eşimin suratı bembeyaz olmuştu korkmuş iyice
Valla sezaryenden sonra kilo kalır diyenlere inanmayın karnım da küçücük o da daha rahim kendini anca toplarGünün en güzel haberlerinden biri sağ salim doğan bebişlerle birlikte bir de yarın hava sernleyip yağmur yağcakmış o da çok güzel bir haber
Ayy pardon canım yaa yesin onu teyzesi. oğlumun kankisibenimki de erkek teyzesi
Kesinlikle mide yanması ile alakası var bana hep diyorlardı saçlı olacak diye gerçekten de öyle olduGözün aydın kuzum masallah size ne kadar güzel bi dogum olmuş nazar değmesin
Oyy masallah paşaya valla mide yanmasıyla bence de alakası varmis:)
Ay bende supriz yapcan sandim bizeYok yok gayet iyiyim doğurmadim
Normal cnmİyiyiz çok şükür canım hafif ağrım var o da normal
Amin inşallah teşekkür ederim canım hepimize acı keder göstermesin Allah
Yırttınmı cnmKizlar doktora gidiyorum bakalim bugunde yirtabilcez mi
Yeminle bunları okuyınca aşırı seviniriom yaKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Ben artk hiç sormuormYok yok gayet iyiyim doğurmadim
Belli degil canim 6 7 gibi gel dedi doktor bizde keyif yapiyoruz sevgili esimleNormal cnm
Sağlıkla eve çıkın inşallah
Yırttınmı cnm
Yeminle bunları okuyınca aşırı seviniriom ya
Allahım lğtfen bende istiorm
Ben artk hiç sormuorm
Bakıorm girişine girmiş tmm doğurmamş
3-4 saat kaybolursa doğurdu diecem
Hiiiicccc doguracak gibi hissetmiyorum benim oğlan 40 haftayı da geçirir bu gidişleAy bende supriz yapcan sandim bize
Kız ben doğuma gitsem de yazarım ki doğumhaneye gectigim kısma kadar canlı yayın yaparım burdan size O kadar bekledik beyefendiyi hep beraber bu anlara şahit olmak hepinizin hakkıBen artk hiç sormuorm
Bakıorm girişine girmiş tmm doğurmamş
3-4 saat kaybolursa doğurdu diecem
Bn hala tartilmadim firsatim olmadi ama eminim birseyler gittim drum 8 9 kilosu bebek rahim plasanta su olur ztn demisti hamileligim boyunca 16 kilo aldimKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Bende sen gibi dusunuyorim suan ikinma asamasindayim kizlar ay dogdu galiba falanHiiiicccc doguracak gibi hissetmiyorum benim oğlan 40 haftayı da geçirir bu gidişle
Kız ben doğuma gitsem de yazarım ki doğumhaneye gectigim kısma kadar canlı yayın yaparım burdan size O kadar bekledik beyefendiyi hep beraber bu anlara şahit olmak hepinizin hakkı
Kac kilo almistin canimKızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Allah analı babalı büyüsün cnm gozun aydin bebisin uzun ömürlü olsun insKızlar merhaba ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun
aaa allahim darisi basima nolur masallah subhanallah ilk gebeliginmiydiKızlar merhaba ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun
Cnm cik gecmis olsun rabbim sifani versin ins en kisa zmnda kendini toparlar beneklerinle evine donersinSağolun kızlar.
Dün 14.30da sezaryene alındım. Spinal anestezi yaptılar sondayı taktılar hazırlandık. Doktorum arandı sonra 10 dakika içinde bebeklerimin ikisi de doğmuştu. Biri 2160 biri 2170 gram doğdular kuzucuklarim çok güzeller
Ben bebekleri çok kısa gördüm sonra götürüp hazırladılar o ara bebeklerin anlamalarını dinledim çok duygulandım. O arada doktor karnımı hamur gibi yoğurmaya başladı soğuk ter boşandı üstümden midem bulandı derken kustum sonra kendimden geçmişim.
Gözümü yoğun bakımda açtım zangır zangır titriyorum üstüme habire battaniye atıyorlar. Tansiyonum 18/10 olmuş rahim kasılıp kendini toparlamamış çok kan kaybetmişim. Dün gece yoğun bakımda kaldım ama kabus gibi bi geceydi sürekli karnıma bastırdılar, üstüme kum torbaları koydular, sabaha kadar ağrıdan beş dakika bilr uyuyamadım.
Kuzucuklarımi sordum gözümü açar açmaz. Solunumları hızlı gibiymiş ben dr yoğun bakıma girince tedbir olsun diye onları da kuvoze almışlar. Sadece oksijen veriyorlarmış mama vermişler dün. Hemşire gelecek sütümü sağacağız birazdan.
Rahim içine dr ayrı bi dikiş atılmış o yüzden canım yanıyor. Doktor böyle bir durumda rahim alınması gerekiyor senin tahmini kurtardık ama hasar boyutunu bilmiyorum dedi. Resmen ölümden döndün dedi bugün eşimin suratı bembeyaz olmuştu korkmuş iyice
Süper ben de toplam 9 kilo almıştım 6 si gitmiş bana kaldı geriye 3Kızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
evet burda bir sürü kankimiz varAyy pardon canım yaa yesin onu teyzesi. oğlumun kankisi