- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Valla bulaşıcı galiba bu sancilar Ben forumdan tüyüyorum. En son ben dogurcaktim çünkü.. küçüküz daha bizBiz kaçalm arada kaynayacaz die korkuorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bulaşıcı galiba bu sancilar Ben forumdan tüyüyorum. En son ben dogurcaktim çünkü.. küçüküz daha bizBiz kaçalm arada kaynayacaz die korkuorm
Hala yatışın yapılmadı mı canım bu gece doğum olacak gibi seninAman doguralim kurtulalim artik of aciklik bakma isi canimi sıkıyor
Şimdiden başladılar baksanaOnlar seni o minoş parmaklarında oynatırlar
Forum çok heyecanlı ben ayrilamiyorum yarım saat bakmasan biri doğuruyorValla bulaşıcı galiba bu sancilar Ben forumdan tüyüyorum. En son ben dogurcaktim çünkü.. küçüküz daha biz
Ay ben doğurmam bu gece maksat ekşın olsun işte kızların cani sıkılıyor benimle ugrasmasalar
Ben de yarın tekrar kontrole gideceğim nstye gireceğim bakalım bir aksiyon yaşayacak miyiz Ama temmuza ulaştım en azından ben hiç ummuyordumAy ben doğurmam bu gece maksat ekşın olsun işte kızların cani sıkılıyor benimle ugrasmasalar
Açılmana bakarlar o zaman canım rabbim yardımcın olsunSuper sancilar cikiyor suan
KIz comel de hali sil tuvaleti de normal olana girValla ben o kadar hazırım ki her an doğum yapacak gibi bekliyorum ama gelen giden yok Düşün bugün tekrardan evi kırkladim resmen terası bile çamaşır suyu döküp fircalaya fircalaya yıkadım ama tık yok
Bakcaklar ama cok tedirgin oluyorum o isten yaAçılmana bakarlar o zaman canım rabbim yardımcın olsun
Bakar canım insallah geçmiştir tamamenCumartesi 9 çıkmıştı sarılıktan değil ama beslenme yetersizliğinden yoğun bakıma girmişti pazartesi bakmadı doktor sarılığa yarın bakacak büyük ihtimalle
Ya hazir degilim ki dahaHala yatışın yapılmadı mı canım bu gece doğum olacak gibi senin
Şimdiden başladılar baksana
Evet sıkıntılı ama mecburi kendini kasma ben ilkinde kastım ikincide rahat olmaya çalıştımBakcaklar ama cok tedirgin oluyorum o isten ya
Yarın da yerleri sileyim diyorum işte şöyle ellerimle yere otura otura Kız normal tuvalete bu halimle oturursam kalkamam koltuktan kalkarken bile tutuna tutuna kalkıyorumKIz comel de hali sil tuvaleti de normal olana gir
Bakalim doktorum cok kibar yaptigi halde cok kastim ebeler esek gibiEvet sıkıntılı ama mecburi kendini kasma ben ilkinde kastım ikincide rahat olmaya çalıştım
Ben hep normal kullandimYarın da yerleri sileyim diyorum işte şöyle ellerimle yere otura otura Kız normal tuvalete bu halimle oturursam kalkamam koltuktan kalkarken bile tutuna tutuna kalkıyorum
Gerçi düşününce evdeki klozet tamir edildi bir gün kullanılmaması gerekiyor diye mecbur akşam bir kez normal tuvalete gitmiştim ertesi sabah nişanım gelmişti iyi fikir olabilir bunu da deneyeyim ben
Ağır uykuya dalmış annesiKızlar allah razı olsun sormuşsunuz doktoru aradım nst istedi hastaneye geldik nstdeyim şimdi ama tam nst bağladı ebe benim kız hareketlendi boşuna gelmişim
Yaşarsın bacım bizimkiler yasak elmadaki ender gibiler aksiyondan besleniyorlar zevk alıyorlar resmenBen de yarın tekrar kontrole gideceğim nstye gireceğim bakalım bir aksiyon yaşayacak miyiz Ama temmuza ulaştım en azından ben hiç ummuyordum
Aynen öyle yaa baksana sıraya girdi herkes ama benim sabah 8 de mesaim başlıyor uyumam lazim.Forum çok heyecanlı ben ayrilamiyorum yarım saat bakmasan biri doğuruyor
Sağlıkla büyütün. Gözünüz aydınCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
Aynen canımBakalim doktorum cok kibar yaptigi halde cok kastim ebeler esek gibi