İnşallah canım benimde tek temennim o yönde.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Sağol kuzum
10 temmuz anneminde doğum günü o da çok diyordu 10unda olur inşallh diye ama ctesiye denk geldiği için 1 gün öncesine gün verdi
Benim kızımda 46 aylık canım 2 aya 4yaşını doldurmuş olacak inşallah.bende bu konu üzerine çok araştırıp okudum.hepimiz bilgili bilinçli anneleriz ama benim asıl stresim lohusa dönemi psikolojisiyle hiç vermeyeceğim bi tepki verirmiyim bu sebeple çocuğumu üzermiyim diye
çünkü benim lohusa dönemim aşırı stresli ve ağlamaklı geçmişti.herşeyin farkındaydım ama kendime engel olamıyordum.işte bu dönem nasıl olacak diye kendimle mücadele içindeyim sanırım bu yüzden günüm hep kızıma bakıp bakıp ağlamakla geçiyor onu üzmekten korkuyorum
dediğin gibi inşallah bu dönemi çok daha kolay atlarırız
Aynı benim kız canım.o da çok düşüyor üstüme kardeşim olacak diye çok seviniyor durduk yere gelip karnımı açıp öpüyor hareketlerini izliyor.bi oyuncağını getirip bunu kardeşim oynar diye ayrı bi yere bile koyuyor.belki doğunca ufak bi kıskançlığı olur yinede bilemiyorum.ben asıl kendimden korkuyorum lohusalığım ilkinde çok kötü geçmişti bunda nasıl olur bilinmez ama ilki gibi olup kızımı üzerim diye korkuyorum
Sağol canım
bende kendisi gelsin çok istiyorum.inşallah öyle olur
zaten doktorun verdiği tarih 38+6 oluyor.yine erken değil ama kendi vakti olması daha güzel olur
Bende aynı yapıyorum canım
havalar çok sıcak aşırı bunalıyorum bu sebeple yatarken açtığım klima derecesi eşime çok geliyor üşüyor o sebeple kızımla eşim salonda yatıyor bende yatak odasında sere serpe yatıyorum