- 19 Eylül 2020
- 1.919
- 3.097
- 32
Enfeksiyon akintisi olmadığına eminim benim sürekli enfeksiyonum olduğundan onun akıntısı ayrı geliyor zaten canım bu ya idrar ya amniyon sıvısı eminim yani. Ben de artık doğursam diyorum böyle her şeye pimpiriklenmekten kafayı yedimO akıntıdan bir kaç haftadır bende de var.Yapış yapış çok sinir bozucu bazen de şeffaf.Ama suyumda azalma falan yok.Her şey yolunda görünüyor.Artık zaten doğuracağım diye de sallamıyorum.Kimi diyor hamileliğin sonlarında akıntı artar.En son enfeksiyon için fitil kullanmıştım.Artık şu akıntıdan kurtulmak için de doğurayım diyorum.
Şu an bebeğin suyunu azaltacak kadar çok değil akıntım canım ama yarın sabah kontrole gideceğim zaten ona güveniyorum sürekli de gözlemliyorum ama ne durumda diye.Canım ilk gittiğimde lavaboda afedersin küçük tuvaletimi yapıp kalktıktan sonra damla damla geldi bilinçsiz idrar kaçırıyorum sandım sonra odaya grçince tekrar ıslaklık farkettim hani gelişini hissetmedim sadece ıslaklıktan çamaşırımı açtığımda damla damla devam ediyodu musluğu güzel kapatamazsında incecik su sızar arada damlar durur tekrar ince sızar aynı öyleydi direk acile gittim çatala geçtim baktılar su gelişi yok idrardır dediler tam normal ultrasona grçecekken yine oldu doktra hrmen söyledim yine oluyor diye geldi evet su gelişi var dedi test yaptı yatış verdi testte su çıkmamış ama doktor sürekli sugelişi gözle görüldü diye not aldı dosyama öyle 5 gün yattım suyum eksilmemişti yani devam etmemişti yani gelen sumuydu değilmiydi net belli değil bi doktor su gelişi olsa devam ederdi ultrasonda göründü testte çıkardı dedi bakan doktor gözümle gördüm bunca yıllık uzmanım benmi bilmicem dedi su olayı ihmale gelmez bence direk gitbi acile baksınlar Allah korusun yani kimisinde birden kimisinde azar azar gelip anlaşılmayıp sancı falanda yapmıyormuş ben aynı şikayetten 2 defa daha gitmiştim ebeler yine suyunmu geliyo sandın diyoşardı dalga geçiyolardı hiçte utanmadım valla ihmal etmemek adına herdefasında gitmiştim çok geçmiş olsun hiç araştırıp edip kafanı karıştırıp evham falanda yapma ama git soru işaretin olmasın geçmiş olsun